Yani haklısınız anneme göre dünyanın en fedakar annesi o çünkü o annesinden hiç güzel şeyler görmemiş sevilmemiş amao bizi çok seviyor . Annem buna rağmen ananeme sesini hiç çıkaramamış şimdi bile ananemin yanında hazırla geçer resmen bizi de onun yanında çok gerer öyle yapma ananen yanlış anlar böyle yapma ananen laf eder tabi çok geriliyorum Cr inanın bizim sülaleyi tanısanız en normali benim kızlar gerçekten kocaları hiçe sayıp ailelere aşırı düşkünler oluk oluk para akıtırlar ağızlarını açık tek laf etmezler anneme göre çok da istekli yaparlar bunu tek isteksiz yapan benim ki isteksiz yaptığımı nerden çıkarıyor bilmiyorum. Evli olan Dayım sır ananemin gönlü olsun diye karısını bırakı bazen ananemle aynı odada uyuyan biri sağlık sorunlarını bahane edip annemle kalayım bu akşam diyor. Bu da övgüyle anlatılır sülalede ama damatlar aynı şeyi yapsa amann afaroz edilir resmen yani sülalede sıkıntı var o da en tepedeki narsist ananeden kaynaklıBu devran da böyle döner. Anneden çocuğa geçen değişik bir sistem sanırım bunlarda. Konu sahibi çok da garipsemiyor bu durumu. Annesi duygusal ona göre. İlerde kendi de kendi çocuklarına aynı bu şekilde davranır.
V venus12 annenizde zamanında kendi annesine yedirmeseydi elinde ki avucundakini şu anda kızlarından bu şekilde para istemek zorunda kalmazdı. Sizin de sonunuz öyle görünüyor. Ama dikkat edin, yeni nesil daha farklı
Para niye veriyorsunuz geçimi niye sizin ustunuzeMerhaba hanımlar ben gerçekten artık çok bunaldım imdaaatttt diye bağırasım var sorun annem. Sürekli kıyas sürekli alttan laf sokmalar sürekli başkalarının kızı iyi siz kötüsünüz ben çok fedakarlık yaptım karşılığı be oldu milletin umursamaz anneleri el üstünde siz annenizi bilmezseniz lafları gerçekten usandım artık. Yani o kadar çok şey var ki ha gi birini anlatsam bilememiyrum sadece bşr kaç örnek vereyim.
Aileme bir kaç saat mesafede bir şehirde yaşıyorum ayda en az 1 bazen 2-3 gideriz hafta sonları çalışıyorum 2 küçük bebeğim var daha sık gidemeyiz zaten ailem hiç gelmez çünkü onlar niye gelsin ki biz gitmeliymişiz. Bakıcım aniden bıraktı ortada kaldık gelmelerini teklif dahi edemedim. Ama aynı hafta burada bir işleri olduğu İçin geldiler her işlerini hallettim yedirip içirip gezdirip gönderdim eşim izin alıp çocuklara bakarken ben işlerini hallettim sonra hemen gittiler yani ilişkimizi anlayın diye anlattık bakıcın yok biraz duralım çocuklara bakalım demediler ama lafta çok severler
her ay aileme belli bşr miktar maddi yardım yaparım bütçem dahilinde ama bu ona kesinlikle yeterli gelmez hep başlarını örnek gösterir ama bu u öyle bşr yapar ki asla sen az gönderiyorsun demez ki bence az değil 1500 TL gibi bşr rakam falanca gelmiş annesine bu kadar para bırakmış gitmiş bilmem kim kardeşine bunu almış anlamların geliri bizimkinin 2 katı 3-4 ayda bşr benden daha fazla para verir onu sürekli söyler yani resmen psikolojik baskı yapar tüm gün o u konuşur
birinin kızı gelsin onu görmeye gündem bellidir artık alttan laf sokmalarla içimi oyar resmen kuzenim gelmiş kardeşini alıp tatile gidecekmiş onu anlattı anlattı konuyu değiştireyim yok yine aynı şey ne hayırlı evlatmış falan filan
akrabalar senin kızlar soğuk gelip gitmiyorlar diyormuş ki bunu diyenler annemin huyunu bilip onu bize karşı doldurmaya çalışan insanlar her telefon görüşmemiz artık eziyet olmaya başladı bana gidince yine aynı annemi çok seviyorum evet ama gerçekten dayanamıyorum artık kıyaslarsalar laf sokmalar insan annesiyle oturup iki güzel laf edemez mi ya sürekli kıyas alttan laf sokma ama asla yüze direkt söyleme yok direkt söylese daha iyi resmen psikolojik işkence
her gittiğimde her Y düzenli para vermeme rağmen sürekli falanının kızının verdiği para muhabbetini yapması nedeniyle tüm paramı verip çıktığım çok oldu ama verdiğimde de ayy yok yok ben almam ben sen ver diye demiyorum öylesine diyorum diyor
ladaşlar kaynanam İçin ayrı başlık açmam lazım o da gerçekten az değil ilk oğlumda doğumuma gelip burnumdan getirdi bebeğim zayıf doğdu diye yeni doğum yapan lohusa kadına ölür bu yaşamaz ( sadece 3 kilonun biraz altında doğdu hiç bir sağlık sorunu yoktu ama ona göre zayıf doğmak ölmeyş gerektirirdi çünkü o çocuklarını hep 4 kilo doğurmuştu ) biz boşuna geldik diyen biri ipler ondan sonra koptu. 2. Bebeğim doğduğunda benim de ineğim doğurdu gelemem diyen biriorda yazıyor hiç birşey almasalarda sevgileri yetermiş.bir de başka konu da bir üyeye kardeşlerimi eve sokmayan adamı boşardım demiş.ee kaynana ne olacak? o da anne değil mi?
Ama bu çok sağlıksız bir ilişki. Gerçekten de tedavi olmanız gerekiyor ailecek.Yani haklısınız anneme göre dünyanın en fedakar annesi o çünkü o annesinden hiç güzel şeyler görmemiş sevilmemiş amao bizi çok seviyor . Annem buna rağmen ananeme sesini hiç çıkaramamış şimdi bile ananemin yanında hazırla geçer resmen bizi de onun yanında çok gerer öyle yapma ananen yanlış anlar böyle yapma ananen laf eder tabi çok geriliyorum Cr inanın bizim sülaleyi tanısanız en normali benim kızlar gerçekten kocaları hiçe sayıp ailelere aşırı düşkünler oluk oluk para akıtırlar ağızlarını açık tek laf etmezler anneme göre çok da istekli yaparlar bunu tek isteksiz yapan benim ki isteksiz yaptığımı nerden çıkarıyor bilmiyorum. Evli olan Dayım sır ananemin gönlü olsun diye karısını bırakı bazen ananemle aynı odada uyuyan biri sağlık sorunlarını bahane edip annemle kalayım bu akşam diyor. Bu da övgüyle anlatılır sülalede ama damatlar aynı şeyi yapsa amann afaroz edilir resmen yani sülalede sıkıntı var o da en tepedeki narsist ananeden kaynaklı
Evet farkındayım sağlıksız olduğunun ama ne yazık ki sadece ben farkındayım ablamla kardeşlerim bile farkında değil onlara göre bu gayet doğal bşr şey söylesem de işte böyle verdiği para gözüne gelen soğuk olan ben oluyorum zaten ben artık dayanamıyorum her annemle konulup telefonu kapattığımda içime bşr ökğz oturuyor iç sıkıntım günlerce geçmiyor aramıyorum bu kez aramadın oluyor ben tedavi olup düzelmek istiyorum ama sadece ben düzelsem be olur ki böyle toksik bşr çevrede herkesle sidik yarıştırmak zorunda olduktan sonraAma bu çok sağlıksız bir ilişki. Gerçekten de tedavi olmanız gerekiyor ailecek.
nedense annenizin duygusal olduğu bi yan göremedim şu anlattıklarınızda. tamamen duygusal gibi duruyor. toksik anne sizi yer bitirir mesafenizi korumaya çalışın çok yıpratır siziİşte çok da duygusal biri bunu yaparsan çok çok üzülür ağlar bşr şey olur diye de korkuyorum tam bşr dertler kraliçesi zaten düşünür düşünür ağlar
Yok aslında gerçekten duygusaldır mesela bşr laf söyle aylarca her akşam o lafı düşünüp düşünüp anlayabilir ben beden bu kadar şanssızım hem annem beni sevmedi hem çocuklarım sevmiyor niye böyle kadersizlikle der der ağlarnedense annenizin duygusal olduğu bi yan göremedim şu anlattıklarınızda. tamamen duygusal gibi duruyor. toksik anne sizi yer bitirir mesafenizi korumaya çalışın çok yıpratır sizi
Gerçekten Allah ana babanın da hayırlısını versin böyle şeyler okuyunca şok oluyorum. Annenize söyleyin başkalarının anneleri babaları ihtiyaçları olmadığı halde evlerine gelirken mutfağı donatıp çocuklarla tonlarca kıyafet eşya alıyor, her ay kızları çalıştığı halde kızlarına da torunlarına da gelinlerine de harçlık yolluyor üstelik bunu beklentisiz yapıyorlar, damatlarına hediyeler alıyorlar, çocukları hediye vs alınca niye aldın paran sende kalsın diye üzülüyorlar. O ne yapıyormuş? Madem kıyas yapabiliyor kendisini de kıyaslasın bi zahmet. Düşkün durumda olur amenna ama kalkıp her seferinde paragöz gibi kıyas yapmak ne ya?! Size bir daha öyle yapınca benim arkadaşımın diye başlayın yapın kıyası. Bir şey derse de eee sen de başkalarının evlatları böyle böyle diyorsun bak ben de başkalarının anne babalarından bahsediyorum hoş oluyor mu Yani herkesin ilişkisi farklı kıyas yapma yaparsan ben de yaparım diyin. Bakalım ne yapacakMerhaba hanımlar ben gerçekten artık çok bunaldım imdaaatttt diye bağırasım var sorun annem. Sürekli kıyas sürekli alttan laf sokmalar sürekli başkalarının kızı iyi siz kötüsünüz ben çok fedakarlık yaptım karşılığı be oldu milletin umursamaz anneleri el üstünde siz annenizi bilmezseniz lafları gerçekten usandım artık. Yani o kadar çok şey var ki ha gi birini anlatsam bilememiyrum sadece bşr kaç örnek vereyim.
Aileme bir kaç saat mesafede bir şehirde yaşıyorum ayda en az 1 bazen 2-3 gideriz hafta sonları çalışıyorum 2 küçük bebeğim var daha sık gidemeyiz zaten ailem hiç gelmez çünkü onlar niye gelsin ki biz gitmeliymişiz. Bakıcım aniden bıraktı ortada kaldık gelmelerini teklif dahi edemedim. Ama aynı hafta burada bir işleri olduğu İçin geldiler her işlerini hallettim yedirip içirip gezdirip gönderdim eşim izin alıp çocuklara bakarken ben işlerini hallettim sonra hemen gittiler yani ilişkimizi anlayın diye anlattık bakıcın yok biraz duralım çocuklara bakalım demediler ama lafta çok severler
her ay aileme belli bşr miktar maddi yardım yaparım bütçem dahilinde ama bu ona kesinlikle yeterli gelmez hep başlarını örnek gösterir ama bu u öyle bşr yapar ki asla sen az gönderiyorsun demez ki bence az değil 1500 TL gibi bşr rakam falanca gelmiş annesine bu kadar para bırakmış gitmiş bilmem kim kardeşine bunu almış anlamların geliri bizimkinin 2 katı 3-4 ayda bşr benden daha fazla para verir onu sürekli söyler yani resmen psikolojik baskı yapar tüm gün o u konuşur
birinin kızı gelsin onu görmeye gündem bellidir artık alttan laf sokmalarla içimi oyar resmen kuzenim gelmiş kardeşini alıp tatile gidecekmiş onu anlattı anlattı konuyu değiştireyim yok yine aynı şey ne hayırlı evlatmış falan filan
akrabalar senin kızlar soğuk gelip gitmiyorlar diyormuş ki bunu diyenler annemin huyunu bilip onu bize karşı doldurmaya çalışan insanlar her telefon görüşmemiz artık eziyet olmaya başladı bana gidince yine aynı annemi çok seviyorum evet ama gerçekten dayanamıyorum artık kıyaslarsalar laf sokmalar insan annesiyle oturup iki güzel laf edemez mi ya sürekli kıyas alttan laf sokma ama asla yüze direkt söyleme yok direkt söylese daha iyi resmen psikolojik işkence
her gittiğimde her Y düzenli para vermeme rağmen sürekli falanının kızının verdiği para muhabbetini yapması nedeniyle tüm paramı verip çıktığım çok oldu ama verdiğimde de ayy yok yok ben almam ben sen ver diye demiyorum öylesine diyorum diyor
Ar
ladaşlar kaynanam İçin ayrı başlık açmam lazım o da gerçekten az değil ilk oğlumda doğumuma gelip burnumdan getirdi bebeğim zayıf doğdu diye yeni doğum yapan lohusa kadına ölür bu yaşamaz ( sadece 3 kilonun biraz altında doğdu hiç bir sağlık sorunu yoktu ama ona göre zayıf doğmak ölmeyş gerektirirdi çünkü o çocuklarını hep 4 kilo doğurmuştu ) biz boşuna geldik diyen biri ipler ondan sonra koptu. 2. Bebeğim doğduğunda benim de ineğim doğurdu gelemem diyen biri
Adam nerden bilsin, elini verirken kolunu kaptıracağını.Ben evlenmeden önce eşimle konuşmuştum kardeşim okulunu bitirine kadar ona yarım edeceğim diye o da kabul etmişti yani baştan konuşulmuş bir şey olduğu İçin sorun yok
Hangi sülale bu nerelisiniz, kimlerdensiniz? Bilelim de kızlarımız oğullarımız denk gelmesin kazara.Yani haklısınız anneme göre dünyanın en fedakar annesi o çünkü o annesinden hiç güzel şeyler görmemiş sevilmemiş amao bizi çok seviyor . Annem buna rağmen ananeme sesini hiç çıkaramamış şimdi bile ananemin yanında hazırla geçer resmen bizi de onun yanında çok gerer öyle yapma ananen yanlış anlar böyle yapma ananen laf eder tabi çok geriliyorum Cr inanın bizim sülaleyi tanısanız en normali benim kızlar gerçekten kocaları hiçe sayıp ailelere aşırı düşkünler oluk oluk para akıtırlar ağızlarını açık tek laf etmezler anneme göre çok da istekli yaparlar bunu tek isteksiz yapan benim ki isteksiz yaptığımı nerden çıkarıyor bilmiyorum. Evli olan Dayım sır ananemin gönlü olsun diye karısını bırakı bazen ananemle aynı odada uyuyan biri sağlık sorunlarını bahane edip annemle kalayım bu akşam diyor. Bu da övgüyle anlatılır sülalede ama damatlar aynı şeyi yapsa amann afaroz edilir resmen yani sülalede sıkıntı var o da en tepedeki narsist ananeden kaynaklı
Evet evet, tamamen duygusal. :)Yok aslında gerçekten duygusaldır mesela bşr laf söyle aylarca her akşam o lafı düşünüp düşünüp anlayabilir ben beden bu kadar şanssızım hem annem beni sevmedi hem çocuklarım sevmiyor niye böyle kadersizlikle der der ağlar
Anneniz hep başkasını , kaderi suçlamak yerine kendine dönüp bakarsa görür bazı şeyleri. Anne kötü , evlat kötü bir kendi iyi bak sen.Yok aslında gerçekten duygusaldır mesela bşr laf söyle aylarca her akşam o lafı düşünüp düşünüp anlayabilir ben beden bu kadar şanssızım hem annem beni sevmedi hem çocuklarım sevmiyor niye böyle kadersizlikle der der ağlar
Evet aynen ya.Anneniz hep başkasını , kaderi suçlamak yerine kendine dönüp bakarsa görür bazı şeyleri. Anne kötü , evlat kötü bir kendi iyi bak sen.
Niye bu kız ne ki her ay çalışsın içinden beş kuruş almadan ailesine versin, eşi de birşey demesin? Çok ütopikOnu vermeyi kesersem kan çıkar heralde çünkü annemin dediğine göre bütün kuzenler akrabalar veririrmişim ailesine hatta tüm maaşı verip sadece eşinin maaşıyla geçinen varmış çok akıllı kızmış her masrafı eşi yaparmış o da parasını ailesine verirsiniz kocası da onu çok sevdiğimden asla laf etmezmiş
Bu gidişle kardeşlerinizin okulu da bitse anneniz, kardeşlerin okudu bizi unuttun, seni ben büyüttüm tarzı yeni yeni sömürü yolları bulur merak etmeyinBen evlenmeden önce eşimle konuşmuştum kardeşim okulunu bitirine kadar ona yarım edeceğim diye o da kabul etmişti yani baştan konuşulmuş bir şey olduğu İçin sorun yok
En iyisi mesafe. Yoksa kendi ruh sağlığımız bozulur. Benim annemde de benzer şeyler var.Evet aynen ya.
Biz de anneme bir hatasını söylesek kabul etmez.
Mesele yemeği tuzuna baktığı kaşığı tekrar tencereye sokar ve uyaririz haliyle.
Hemen başlar
Zaten evlat atasını begenmezmis de, ben pis miyim de, yok annem de beni erkek beklemiş olmamisim (anneannem erkek çocuk merakı varmış ama ayrım yaptığını düşünmüyorum çok sakin adil bilinçli bir kadındı) annem bile beni istemedi hickimse beni istemiyor da.
Şok içinde bakar kalırız yani.
Nerden nereye.
Suçu her zaman başkasında arayanlara laf yetistirilmez kısacası soyleyen olarak siz suçlu olur çıkarsınız.
İşte aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali.En iyisi mesafe. Yoksa kendi ruh sağlığımız bozulur. Benim annemde de benzer şeyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?