Bende mi problem var annemde mi

asgari düzeyde görüşmek iyi gelir bence

Allah 'tan istemiyor he.

Kaynanaya ne yaptıysanız ondan yapın.

Aileye duruma göre yardım edilir ama siz ne kadar kazanıyorsunuz ki her ay o kadar para yolluyorsunuz? Üstüne de gördüğünüz nankörlük de cabası.
2 çocukla her ay 1500 TL göndermek için ortalamanın üstünde bir gelirinizin olması lazım. Öyle değilse yaptığınızın elle tutulur bir yanı yok.

Eşinizin harcamalarına kızmışsınız başka konuda, ailenize yaptığınız yardımı düşününce nasıl yüz bulup, tepki göstermeye cesaret etmişsiniz hayret.

Anneni psikologa gotur .. hic duymadım etrafımda evladin tum maaşını anasına babasına verdiğini hadi onu gec cok duyduğum ana babanın evlada maddi yönden yardim ettiğini..
Annen ananeme benziyor diyorsun buradan orenek al sende evladına aynını yapma. ..
Birden olmazsa yavaş yavaş parayı kes 1500 den 1300 dus sonra 1000 tl aniden şok yapma..
Allah kolaylık versin yardımcın olsun.

okudum şimdi şok oldum.adamcağız arkadaşına borç vermiş diye yemediği laf kalmamış.en büyük pişmanlığıymış bu adamla evlenmek .annesi hep dermiş te bilememiş.aynen bunlar yazıyor.eeee bu adam her ay 1500 tl paraya razı mı bakalımm?orası hiçç konuşulmamışş da

Kaynana kötüymüş bi de, onunla görüşmüyormuş. Kendini maaşa bağlatan, dk başı laf sokan anası melek.

Kaynana kötüymüş bi de, onunla görüşmüyormuş. Kendini maaşa bağlatan, dk başı laf sokan anası melek.
orda yazıyor hiç birşey almasalarda sevgileri yetermiş.bir de başka konu da bir üyeye kardeşlerimi eve sokmayan adamı boşardım demiş.ee kaynana ne olacak? o da anne değil mi?

O da birşey mi, ikinci el bisiklet almak istiyor diye tepki göstermiş eşine, kendisi de para harcamamak için tek kıyafetle geçirmiş hamileliğini. Bu şartlarda anneye para göndermişse de aptallığına doymasın. O eşi öpüp başına koysun bir zahmet.

orda yazıyor hiç birşey almasalarda sevgileri yetermiş.bir de başka konu da bir üyeye kardeşlerimi eve sokmayan adamı boşardım demiş.ee kaynana ne olacak? o da anne değil mi?
E sevgi de yok. Yeten nedir?

Aileci insanın sadece kendi ailesi vardır bu dünyada,bu insanlarda adalet duygusu aramak yersiz.

Birde sevgili konu sahibesi boyle bir yorumunuz var. Konu Erkek olunca gayet mantıklı yazmışsınız
Her ay 1500 tl çocuklarının parasını harac ödüyorsun sen

Sizin aileniz sen ve 2 kucuk bebegin rizkini sana para ile ailelik yapan topluluğa verme isterse cenazene gelmesin gelme desin o parayi kes.o para senin değil torunlarının geleceği de.Allah bildiği gibi yapsin bu tip aileleri gani gani geri alsin paranızı.

Bu ne arkadaşım sanki askeriyede eğitim alıyorsun
Annen sazın telini bulmuş seni fena sindirmiş
Ama kabul ediyorum egosu yüksek annelerle baş etmek çok zor
Bir de kendi annesine yaptıklarının acısını sizden çıkarıyor sanki
Nereden baksanız gidişat çok sağlıksız ve işiniz gerçekten zor

Bazen iyi ki kk var diyorum.Burdaki konulari okuyunca anneme karşı hatali düşünmeye basladim.
Kardesimi kac sene okuttu evlendrdi.Öğretmen oldu.İki tane evleri var.Bırak aylık vermeyi ozel gunde bile bir cicek yollamadi.Annem bu kadar lafini etmedi ve durumlari o kadar olmadigi halde..
Annenize peeeeees diyorum ve sizinde gözünüzü açmanızı diliyorum.Anneniz sizi baya baya sömürüyor ve kesinlikle doymuyor.Hep daha fazlası,daha fazlasi...

Canım bunu söylemek istemezdim ama annen yalan söylüyor.Tüm paranı ona ver diye seni gaza getirmeye çalışıyor.

Bu bana kayınvalidemi hatırlattı. Ben yeni evliydim 13 katlı 7 siteli biryerde oturuyorum. Elektrikler kesilmişti eşim gece vardiyasindaydi. Kayınvalidem gece beni arayıp kayinpederin geliyor seni almaya dedi bende bişey oldu sandım geldik hayırdır dedim korkmussundur elektrikler gitmiş sizin orda otoparka bı araba geldi ışığı gördüm diye zirlavadi. Kan beynime sıçradı bı kaç gün sonra filanca kocasını aldatmış aman Allah korusun falan dedi sofrada ailece kalabaligiz. Ben öyle şeyler yapmam manipüle edip durma insanı dedim birdaha tık yok. Bence net konuşun benim elimden gelen bu bende buyum beni başkalarıyla kıyaslayıp durma diye konusun

E sevgi de yok. Yeten nedir?

Aileci insanın sadece kendi ailesi vardır bu dünyada,bu insanlarda adalet duygusu aramak yersiz.
Bu devran da böyle döner. Anneden çocuğa geçen değişik bir sistem sanırım bunlarda. Konu sahibi çok da garipsemiyor bu durumu. Annesi duygusal ona göre. İlerde kendi de kendi çocuklarına aynı bu şekilde davranır.

V venus12 annenizde zamanında kendi annesine yedirmeseydi elinde ki avucundakini şu anda kızlarından bu şekilde para istemek zorunda kalmazdı. Sizin de sonunuz öyle görünüyor. Ama dikkat edin, yeni nesil daha farklı

Ben evlenmeden önce eşimle konuşmuştum kardeşim okulunu bitirine kadar ona yarım edeceğim diye o da kabul etmişti yani baştan konuşulmuş bir şey olduğu İçin sorun yok

Ben de elimden gelen bu diyorum bu kadar yapabiliyorum diyorum bu kez de ben para İçin demiyorum daha sık gelin az geliyorsunuz millet laf ediyor kızın gelmiyor diye anne daha geçen ay 2 hafta üst üste geldik diyorum çocukların doktor kontrollerini onların oluşu şehirde yaptıyprım orda iyi bşr Dr var diye sen bizim için değil işiniz var diye geliyorsunuz bu kez diyor ama artık karar verdim Dr kontrolü olursa günlük gidip geleceğim ki sırf işiniz vardı o yüzden geldin demesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…