Bende mutlu olmak istiyorum

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
ben ne zaman mutlu olucam kızlar ya bana bişey söyleyin bende mutlu olmak istiyorum artık dayanamıyorum niye böyle oluyo çok çaresizim bende mutlu olmak istiyorum artık :14:

eşimden ayrıldım evde bazı kıyafetlerim vardı onları istedim yaktım dedi ben sensiz daha mutluyum yakında evlenicem sen olmadan mutlu olucam bi başkasıyla diyo :14:

mutluluk insanların burnunun üstünde unuttuğu gözlüğe benziyor.

inan şu an o kadar zor şartlardayım ki, ama kötü değilim bazen yolda yürürken açmış bir gül - gül mevsimindeyiz- bazen aniden yagan yagmurun sesi bazen yedigim çilek bana brzcık neşe vermeye yetiyor ve düşünüyorum mesela geçen yıl bu zamanlar iyki bu yasadıklarımı yasamamısım gidip kendimi ilk köprüden atardım herhalde veya acıyorum saçma sapan şeyler için kendimi paraladığımı hatırladıgımda..

konuyu brz daha açarsan yardımcı olabiliriz ama bende mutlu olmak istiyorum artık demeyi bırakmalısın önce. insan her sartta "kötü olmamayı" " umudunu kaybetmemeyi" basarabilir o kdr bitmez tükenmez enerjisi varki aslında insanın bir sn dur kapat gözlerini bir sn kendi içinde mutluluk senin canım :)

eşimden ayrıldım evde bazı kıyafetlerim vardı onları istedim yaktım dedi ben sensiz daha mutluyum yakında evlenicem sen olmadan mutlu olucam bi başkasıyla diyo :14:

seni sinir etmek için söylemiştir. böyle hırsla konuşmazdı yoksa

ayrıca alışmaya çalış artık ayrılmışsınız. zamanla daha iyi hissediceksin...

Son düzenleme:
ama ben hiç mutlu değilim dayanamıyorum artık eşimi çok özledim çok seviyorum ama o bana ben sensiz mutlu olucam filan diyo beni hiç mi sevmedi acaba hiç mi değer vermedi :14:

canım siz kaç yaşındasınız allah aşkına ya .sensiz mutluyum başkasınla evlenicem bak gör hadi bakalım sanki çocuk bu adam .ya zor biliyorum ama ayrıysan unutman lazım muhattab olma derim ben .ama geri dönüş olur diyorsan o başka .zira sizin sebeplerinizi bilmiyorum ayrılma sebebinizi yani.

Sil baştan başlamak gerek bazen....her şeyi sıfırlamak....

çocuk yoksa bunu yapabilirsiniz......hayat hem çok uzun, hem de çok kısa, hiç birşey için mutsuz olmaya değmez...:kkk:

canım siz kaç yaşındasınız allah aşkına ya .sensiz mutluyum başkasınla evlenicem bak gör hadi bakalım sanki çocuk bu adam .ya zor biliyorum ama ayrıysan unutman lazım muhattab olma derim ben .ama geri dönüş olur diyorsan o başka .zira sizin sebeplerinizi bilmiyorum ayrılma sebebinizi yani.

ben 23 yaşındayım o 33 yaşında benim pskolojik sorunlarım yüzünden ayrıldık :(

ne kadar oldu ayrılalı ?

1 ay oldu :14:

teşekkür ederim Allah razı olsun
benim küçüklükten gelen bişeymiş psikolog ve psikiyatri öyle söyledi her iki türlü tedavi oluyorum bide sürekli evde yalnız oluşum ve eşimi kaybetme korkusuyla oldu herşey defalarca intihar amaçlı ilaçlar içtim çamaşır suyu bile içtim :14:

Son düzenleme:
Back
X