hosgeldin canimmerhaba kizlar,eyer sizede uyarsa bende sizlere katilmak istiyorum.bende yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama pek mumkun olmuyor atistirmaktan kendimi alamiyorum.35 yasindayim ve iki oglum var kilolarimda hamilelik kilosu.
yok cnm ya o hic aklima bile gelmedi butun gun...Hayir olsun cnm
Yrn yola cikican ya onu kafana takip stres yapmis olabilirsin belkide ondandir
Kizlar ani aldigim bir kararla yrn kayinvaldeme findik toplamaya gitcem yazik uzuldum iki kisi yasli yasli ugrasiyolar o benim elim ayagim cocuklarima hep o bakiyor toplayamasamda bi kac gun yardim edeyim diye dusundum yanlarinda olmamda yeter sanirim kp le ikisi bir haftadir igrasiyolar isci de bulamamislarlisteyi gecikmelide olsa yaparim artik ordan
hoşgeldiniiiiiiz safa getirdiniiiiiz kalabalıklaştıkça daha güzel oluyo topkikcikler:):)merhaba kizlar,eyer sizede uyarsa bende sizlere katilmak istiyorum.bende yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama pek mumkun olmuyor atistirmaktan kendimi alamiyorum.35 yasindayim ve iki oglum var kilolarimda hamilelik kilosu.
Allah kolaylık versin çocukları bana bırak istersenKizlar ani aldigim bir kararla yrn kayinvaldeme findik toplamaya gitcem yazik uzuldum iki kisi yasli yasli ugrasiyolar o benim elim ayagim cocuklarima hep o bakiyor toplayamasamda bi kac gun yardim edeyim diye dusundum yanlarinda olmamda yeter sanirim kp le ikisi bir haftadir igrasiyolar isci de bulamamislarlisteyi gecikmelide olsa yaparim artik ordan
Cnm bizim ikinci asamamiz ramazandan once ara verdik pazartesi basladik tekrar sende uzun zmndir yapiyorsan biraz vucudunu kontrollu bi sekillde dinlendir istersen ben 75.5 la basladim ve 63 te biraktim 23 nisanda ve sinirsz bir sekilde yedim ramazanda 3 kilo aldim simdi 67.5 la basladim tekrar yerlesmeden verebilmek icin sen kactin kac kilo verdin
canim tartilmadim henuz bugun daha dogrusu demin biraz fazla yedim sanirim.3 dilim ekmek ve 1.5 yumurta omlet birkac dilimde domates yedim.bir tanede biskuvi yedim oglumla disardayken...aksama hafif yemem lazim....
hosgeldin cnm yeni basladik bizde pazartesi gunu yani daha 4 gun oldu...
baya kilo verdiysen bir muddet durmasi normal.vermediysen biseyleri yanlis yapiyorsun demektir...
bende ılk yapıcam lısteyı cnm cocukları cok bırakmak ısterdım ama orayı cok sevıyorl dumduz yemyesıl kosup duruyolar :) pıknık onla r ıcınAllah kolaylık versin çocukları bana bırak istersen
Ya listeye de yardım edeyim diycem de nasıl yapılırkine
tmm cnm hemen bakıyorum acemılık ıste ogrencez yavas yavashayatım posta girişin doluymuş silmen gerekiyomuş özelden mesaj armak istedim bu uyarıyı verdi ;
bu sabah itibariyle kilom:55.3
kahvaltımı yapıcam ,öğlen taze fasülye salata ,akşam çorba salata ,aralarda kahve bitter,yeşilçayım bitmiş alıcam bugün ,iki fincan da yeşil çay :))))))))
yoooo sen kararvermıssın bence bu ıs bıtımıs demektırBEnde 87 ile başladım. 74e kadar düştüm. Ramazanda diyet yapamadım. Ramazan sonunda 76 ya çıktım. Bayramdan sonra tekrar başladım. Şu an 75.5 kiloyum.. Ama 20 kg vermem gerek. Yolum çookk uzun daha..
cok gzl durmak yok yola devamHoşbuldummm cnm.. Bende pazartesi başladım. Yarım kilo vermişim pazartesiden beri.. Çok mutluyum:):) Kilo vermeye başladım tekrar..
evet kızlar bugunku bıldırımlerımız bızım baslangıc kılolarımız olacak ınsallah hep bırlıkte ılk bıldırımleırmızı bugun yapıyoruz cunku ok
ben hala evdeyım benden ıscı mıscı olmaz bu saatten sonra tarlaya mı gıdılır :))) ben cocuklarla gıdene kadar 11 olur oglen molası yanı artık ogleden sonra ne yaparsam olsun varlıgım yeter kv ye degıl mı ama
ARkadaslar yrn saat 12 ye kadar lutfen kilo bildirimlerinizi ozelden bana mesaj atarsaniz sevinirim saat 1 de listeniz yayinlanmis olacaktir ozel msj hakki olmayan arkadaslarda sayfamiza zayip nazlibaharin dikkatine diye bi baslik atarlarsa sevinirim gozden kacirmamak adinacuma gunu isi olup kilo bildirimi yapamayacaknolan arkadaslar bir gun onceden haber verirlerse memnun olurum aksi taktirde listeye alinmayacaklardir lutfen kusura bakmasinlar
Arkadaşlar diyet yanında egzersiz yapıyor musunuz? Yapıyorsanız neler yapıyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?