Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Kizlar ani aldigim bir kararla yrn kayinvaldeme findik toplamaya gitcem yazik uzuldum iki kisi yasli yasli ugrasiyolar o benim elim ayagim cocuklarima hep o bakiyor toplayamasamda bi kac gun yardim edeyim diye dusundum yanlarinda olmamda yeter sanirim kp le ikisi bir haftadir igrasiyolar isci de bulamamislar listeyi gecikmelide olsa yaparim artik ordan

merhaba kizlar,eyer sizede uyarsa bende sizlere katilmak istiyorum.bende yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama pek mumkun olmuyor atistirmaktan kendimi alamiyorum.35 yasindayim ve iki oglum var kilolarimda hamilelik kilosu.
hosgeldin canim uyar tabi uymaz olurmu hic :))
Hayir olsun cnm
Yrn yola cikican ya onu kafana takip stres yapmis olabilirsin belkide ondandir
yok cnm ya o hic aklima bile gelmedi butun gun...

et canim et o haketmis..

merhaba kizlar,eyer sizede uyarsa bende sizlere katilmak istiyorum.bende yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama pek mumkun olmuyor atistirmaktan kendimi alamiyorum.35 yasindayim ve iki oglum var kilolarimda hamilelik kilosu.
hoşgeldiniiiiiiz safa getirdiniiiiiz kalabalıklaştıkça daha güzel oluyo topkikcikler:):)

Allah kolaylık versin çocukları bana bırak istersen
Ya listeye de yardım edeyim diycem de nasıl yapılırkine

hayatım posta girişin doluymuş silmen gerekiyomuş özelden mesaj armak istedim bu uyarıyı verdi ;

bu sabah itibariyle kilom:55.3

kahvaltımı yapıcam ,öğlen taze fasülye salata ,akşam çorba salata ,aralarda kahve bitter,yeşilçayım bitmiş alıcam bugün ,iki fincan da yeşil çay :))))))))

BEnde 87 ile başladım. 74e kadar düştüm. Ramazanda diyet yapamadım. Ramazan sonunda 76 ya çıktım. Bayramdan sonra tekrar başladım. Şu an 75.5 kiloyum.. Ama 20 kg vermem gerek. Yolum çookk uzun daha..

Hoşbuldummm cnm.. Bende pazartesi başladım. Yarım kilo vermişim pazartesiden beri.. Çok mutluyum:):) Kilo vermeye başladım tekrar..

evet kızlar bugunku bıldırımlerımız bızım baslangıc kılolarımız olacak ınsallah hep bırlıkte ılk bıldırımleırmızı bugun yapıyoruz cunku ok
ben hala evdeyım benden ıscı mıscı olmaz bu saatten sonra tarlaya mı gıdılır :))) ben cocuklarla gıdene kadar 11 olur oglen molası yanı artık ogleden sonra ne yaparsam olsun varlıgım yeter kv ye degıl mı ama

Allah kolaylık versin çocukları bana bırak istersen
Ya listeye de yardım edeyim diycem de nasıl yapılırkine
bende ılk yapıcam lısteyı cnm cocukları cok bırakmak ısterdım ama orayı cok sevıyorl dumduz yemyesıl kosup duruyolar :) pıknık onla r ıcın

hayatım posta girişin doluymuş silmen gerekiyomuş özelden mesaj armak istedim bu uyarıyı verdi ;

bu sabah itibariyle kilom:55.3
tmm cnm hemen bakıyorum acemılık ıste ogrencez yavas yavas

kahvaltımı yapıcam ,öğlen taze fasülye salata ,akşam çorba salata ,aralarda kahve bitter,yeşilçayım bitmiş alıcam bugün ,iki fincan da yeşil çay :))))))))
cok gzl

BEnde 87 ile başladım. 74e kadar düştüm. Ramazanda diyet yapamadım. Ramazan sonunda 76 ya çıktım. Bayramdan sonra tekrar başladım. Şu an 75.5 kiloyum.. Ama 20 kg vermem gerek. Yolum çookk uzun daha..
yoooo sen kararvermıssın bence bu ıs bıtımıs demektır

Hoşbuldummm cnm.. Bende pazartesi başladım. Yarım kilo vermişim pazartesiden beri.. Çok mutluyum:):) Kilo vermeye başladım tekrar..
cok gzl durmak yok yola devam

bende bu sbh yesıl cayımı ıctım yanında da mınnacık 6tanebeypaazarı kurusu dıyoruz ondan yedım

nazlibahar nerelisin merak ettim benim anne tarafim karadenizli termeli

Merhabalar ! Nazlıbahar hanımın dikkatineeeeeee :) Başlangıç kilom 68 kg. şimdiki kilom 66.800 kg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…