Bende varimmmm sali basladim rejime 3 kilo verdim suanlik:) 64 kiloyum ve 55 olmam lazim :))
Slm kizlarrrr
Pek giremiyorum ama diyet yapamasamda kilomu cok gzl koruyorum bir kac gun daha yogunum sonra burdayim ins
Gorusmek uzere kib
uzun olsada fazla kalirili bisey yememissin..sosis salam yeme bence amabende bugun yediklerimi paylasayim ,
sabah tost ,birkac zeytin cay
ara erik ,yesil cay
oglen corba,bir adet biber dolmasi
ara seftali ,kahve
aksam izgarada 3 kanat,iki sosis ,salata
ara yesil cay
yerken az gibi geliyor ama yazarken baya yemisim yani
cnm neden daha saglikli diyetler yapmiyorsun?ayca kaya diyetleride cok guzel zayiflatiyor....Ben galiba isveç diyetini denemeye başlıycam bugün
kararsız kaldım yapanların geneli da çok şikayetçi değildi ama hala kararsızımcnm neden daha saglikli diyetler yapmiyorsun?ayca kaya diyetleride cok guzel zayiflatiyor....
kararsız kaldım yapanların geneli da çok şikayetçi değildi ama hala kararsızım
bende bugun yediklerimi paylasayim ,
sabah tost ,birkac zeytin cay
ara erik ,yesil cay
oglen corba,bir adet biber dolmasi
ara seftali ,kahve
aksam izgarada 3 kanat,iki sosis ,salata
ara yesil cay
yerken az gibi geliyor ama yazarken baya yemisim yani
cnm mehaya katılıyorum sosis salam gibi hazır şeyler yeme,diğerleri gayet normal
ben bugün kahvaltımı yaptım ,öğlen çok az kıymalı patates yemeği salata ,akşam çorba salata
bu arada yağ yakan toksin atan içeceğim bitmişti şuan yenisi ocakta :)
işte arada kahve yeşilçay
kızlar geçen akşam bekarken giydiğim bi elbiseyi giydim hmmmm süper oldu ,eşim diyo eeeee sende bişi kalmamış göbek nerde ,bir an önce spora başlamalıyım dediaslında zayıf biri de az kilo alsın erkeklerin derdi göbek yapıyolar ya hemen onun da göbeğe gidiyo
bende o donemde cok tatli yiyorum yaa hemde gozum donmus gibihaklisiniz kizlar sosis,salam falan yememem lazim biliyorum hatta pek aramda yok aslinda onlarla ama canim herseyi yemek istiyor.diyet nedeniylemi yoksa regli olmam sebebiyle mi bilmiyorum ama isdahimin masallahi var yanibu aralar soyle tam anlamiyla diyete konsantre olamadim birturlu
ben hamilelik oncesi kotlarima giriyorumda benim hedefimde evlendigim zamanki pantolonlarima girebilmek var :))ne guzel bende bir girebilsem hamilelik oncesi kotlarima 4 senedir beni bekliyorlar
ne guzel sende hedef tek benim ise daha iki hamilelik kilosunu ustumden atmam lazim yani 52 olmaliyim.evlendigimde 46 kiloydum o kiloda olak istemiyorum cok zayif gozukuyordum
ne guzel sende hedef tek benim ise daha iki hamilelik kilosunu ustumden atmam lazim yani 52 olmaliyim.evlendigimde 46 kiloydum o kiloda olak istemiyorum cok zayif gozukuyordum
bende de var çatlak herhangi bi çaresi yok diyolar da bugün tevafuk acnelyse diye bir merheme rastladım.kk da geçiyor konular.istersen acnelyse çatlak diye yazabilirsinkizlar hayatimda hic fazla kilolu olmadim en fazla 77 oldum hamileyken o da doguma girerken o kilodaydim.. onun disinda hep 50-60 lardaydim.ama gelgelelim birsuru catlagim var bacaklarimda cok uzuluyorum yaa(
keske cozumu,caresi olsa ama yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?