Bende varim diyenlerin diyet günlügü

ben de ciğer sote pilav yapmıştım ama yemedim mısrı gevreği yedim.
spor yapiciiğim inş.ağırlık olmasın hem
bi de sabah biraz hanımeller ile süt götürmüştüm ama uyku arasında oldu şuursuzdum

ben yeşil çayı hiç sevmiyorum ama çok da faydalıymış siz içebiliyo musunuz?

yeşil çay zayıflamada etkili karpuz da tok tutuyor bilgi veriyim dedim

evet aslında karpuz şu sıcak günlerde teklifsiz 1 numara da abartmamak lazım mı ki
çünkü bazısı gün içinde meyveye sınır koymazken bazısı 1 dilimden öte geçirmiyor
fikrin ya da tecrüben varsa sevinirim

O zmn uyku sonrasi na sayalim :) hem nolcak arada olur derim ben ya bende bir dolim ekmk et sote azcik ve corba yedim ilk baslarda midem kalka kalka icmistim ama alistim artik karpuz sekerli cok yenirse vahim bir durum dilim sayisi varmis onin da sanirim aman dikkat karpuza meyve de oyle porsiyon olarak adet olarak yenmeli
yeşil çay zayıflamada etkili karpuz da tok tutuyor bilgi veriyim dedim

Kızlar dan cenazamiz vardı yazamadım kusura bakmayın. Tabi yediğime içtiğime dikkat edemedim. Bugün de izinliydim evde çok sağlıklı diyet yapamıyorum. Kahvaltı falan çok saate kalıyo öğünler de kayıyo haliyle. Yarın işe dönünce diyete başlicam inşallah.

Akşama zeytinyağlı biber dolma ve tarhana çorbası var kızlar. Dolmadan kaç tane yemeliyim sizce
minikse 2-3 tane bence
aksam: bir tabak uzerinde erimis peynirli haslanmis brokoli ,2 dilim ekmek ve cay....
mmmm masallah

Ben de Burdurluyum kızlar
memnun oldum cnm

Basiniz sagolsun
İns.

arkadaşlar şuan fındık zamanı olduğu için pek giremiyorum nete...ama yediklerime dikkat ediyorum SÖZ...bu sabah tartılayım bir dedim 90 kg...çıktı yani baz 88 değil 90 olacak ve benim vermem gereken 2 kg ım daha çıktı pöfffff... tek dileğim vazgeçmeden halletmek

Uyyyy bi garadenuzlulu daha canim cuma sabahi kilonu bildir ok cumadan basliyoruz listeye sma vaktin olmazsa persembe geceden de bildirim yapabilirsin bana kilonu ozelden mesaj atarsin ok !!!
Nerelisin ben duzce bzmde var findik ama cocuklar kucuk ben gidemiyorum iyimi kotumu bilmiyorum :)))) azim olduktan sonra verilir

orduluyum...bildiririm canım cuma günü 5 dk.a girerim de

Neden herkes 53 kilo hedef koyuyor Nedir bu 53 kilo :)) Bende 53 kilo hedefindeyim

başınız sağolsun cnm

Akşama zeytinyağlı biber dolma ve tarhana çorbası var kızlar. Dolmadan kaç tane yemeliyim sizce

ben geç kalmışım cevap yazmak için ama ikisi akşam için çok ağır ya sadece tarhana çorbası ya da dolma bence

kahvaltımı yaptım limitsiz ,öğlen bir küçük tabak taze fasülye ,ikindi küçük kase M.H.Ç. akşamda M.H.Ç ve salata çorba çok olmuş bugün iki kere yicem arada da yeşil çay ,kahve ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…