Olur olur 58 de olur 52 de iste yeterki:)burda zayıflayabilirsem eğer teşekkür kabilinden 52 de olurum ablajım
da ben evli ve balık etliyim tartıda 60ı görmemek için 57-58 iyidir diye düşünmüştüm:)
yeşil çay zayıflamada etkili karpuz da tok tutuyor bilgi veriyim dedim
O zmn uyku sonrasi na sayalim :) hem nolcak arada olur derim ben ya bende bir dolim ekmk et sote azcik ve corba yedim ilk baslarda midem kalka kalka icmistim ama alistim artik karpuz sekerli cok yenirse vahim bir durum dilim sayisi varmis onin da sanirim aman dikkat karpuza meyve de oyle porsiyon olarak adet olarak yenmeliben de ciğer sote pilav yapmıştım ama yemedim mısrı gevreği yedim.
spor yapiciiğim inş.ağırlık olmasın hem
bi de sabah biraz hanımeller ile süt götürmüştüm ama uyku arasında oldu şuursuzdum
ben yeşil çayı hiç sevmiyorum ama çok da faydalıymış siz içebiliyo musunuz?
yeşil çay zayıflamada etkili karpuz da tok tutuyor bilgi veriyim dedim
evet aslında karpuz şu sıcak günlerde teklifsiz 1 numara da abartmamak lazım mı ki
çünkü bazısı gün içinde meyveye sınır koymazken bazısı 1 dilimden öte geçirmiyor
fikrin ya da tecrüben varsa sevinirim
Memleket nere cnm ben duzce mehay fransa
Akşama zeytinyağlı biber dolma ve tarhana çorbası var kızlar. Dolmadan kaç tane yemeliyim sizceAksama ne var hanimlar hadi cok sessiz ya
minikse 2-3 tane benceAkşama zeytinyağlı biber dolma ve tarhana çorbası var kızlar. Dolmadan kaç tane yemeliyim sizce
mmmm masallahaksam: bir tabak uzerinde erimis peynirli haslanmis brokoli ,2 dilim ekmek ve cay....
memnun oldum cnmBen de Burdurluyum kızlar
Basiniz sagolsunKızlar dan cenazamiz vardı yazamadım kusura bakmayın. Tabi yediğime içtiğime dikkat edemedim. Bugün de izinliydim evde çok sağlıklı diyet yapamıyorum. Kahvaltı falan çok saate kalıyo öğünler de kayıyo haliyle. Yarın işe dönünce diyete başlicam inşallah.
Uyyyy bi garadenuzlulu daha canim cuma sabahi kilonu bildir ok cumadan basliyoruz listeye sma vaktin olmazsa persembe geceden de bildirim yapabilirsin bana kilonu ozelden mesaj atarsin ok !!!arkadaşlar şuan fındık zamanı olduğu için pek giremiyorum nete...ama yediklerime dikkat ediyorum SÖZ...bu sabah tartılayım bir dedim 90 kg...çıktı yani baz 88 değil 90 olacak ve benim vermem gereken 2 kg ım daha çıktı pöfffff...tek dileğim vazgeçmeden halletmek
Uyyyy bi garadenuzlulu daha canim cuma sabahi kilonu bildir ok cumadan basliyoruz listeye sma vaktin olmazsa persembe geceden de bildirim yapabilirsin bana kilonu ozelden mesaj atarsin ok !!!
Nerelisin ben duzce bzmde var findik ama cocuklar kucuk ben gidemiyorum iyimi kotumu bilmiyorum :)))) azim olduktan sonra verilir
Evet sevgili diyet dostlarim, kisa bir aradan sonra diyete yeniden kaldigimiz yerden devam etme karari aldik Nazlibahar arkadasimla ben...Burada iki anne olarak gun gun ogun ogun ne yedigimizi , ne tur sporlar yaptigimizi, aktivitelerimizi yazarak nasil zayiflanabiliyor hepsini yazarak gostermek istiyoruz...
Ve azimle basladigimiz maratonumuzun sonunda hedefimize ulasicaz insallah....:118:
Bu arada bize katilmak, el birligiyle zayiflamak isteyen arkadaslar olursa hiç tereddutsuz kapimiz açik
Kızlar dan cenazamiz vardı yazamadım kusura bakmayın. Tabi yediğime içtiğime dikkat edemedim. Bugün de izinliydim evde çok sağlıklı diyet yapamıyorum. Kahvaltı falan çok saate kalıyo öğünler de kayıyo haliyle. Yarın işe dönünce diyete başlicam inşallah.
Akşama zeytinyağlı biber dolma ve tarhana çorbası var kızlar. Dolmadan kaç tane yemeliyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?