Eee citir olmak kolay mi bak ben 63 diyorum :) citirlikta gozum yok 3 cocuk annesiyim sonucta azcik etim budum olsun caniiiimmm:) bu arada hosgeldin aramiza az ve tek yonlu gibi geldi bana heee ? Ne dersin angelaNeden herkes 53 kilo hedef koyuyorNedir bu 53 kilo :)) Bende 53 kilo hedefindeyim
günaydın kızlar. kahvaltı: 1 dilim ekmek, 1 dilim kek, 1 bardak çay
başınız sağolsun cnm
ben geç kalmışım cevap yazmak için ama ikisi akşam için çok ağır ya sadece tarhana çorbası ya da dolma bence
kahvaltımı yaptım limitsiz ,öğlen bir küçük tabak taze fasülye ,ikindi küçük kase M.H.Ç. akşamda M.H.Ç ve salata çorba çok olmuş bugün iki kere yicem arada da yeşil çay ,kahve ...
Çok sevindim fenci ben.Eskişehirdeyim.Yumurta ve peynir hatasını bu sabah yine yaptım. Teşekkür canım dikkat edicem bundan sonra.Tsk cnm
hic bi bilgim yok
yumurta ve peyniri ayni ogunde tuetme cnm tercih et ok
meslektasiz desene sinifciyim bende duzce senin hangi sehir
Kızlar dan cenazamiz vardı yazamadım kusura bakmayın. Tabi yediğime içtiğime dikkat edemedim. Bugün de izinliydim evde çok sağlıklı diyet yapamıyorum. Kahvaltı falan çok saate kalıyo öğünler de kayıyo haliyle. Yarın işe dönünce diyete başlicam inşallah.
canim ben en son lisedebu kilodaydim ve harikaydim...evlendigimde 56 kiloydum aslinda 55 kilodada harikayim ama ikinci bebege hamile kalmadan 53 olur bir muddet oyle kalirsam, hamileliktede en fazla 15 -16 kilo alirsam 70 kiloyu gecmeden bebisimi kucagima almis olurum :)Neden herkes 53 kilo hedef koyuyorNedir bu 53 kilo :)) Bende 53 kilo hedefindeyim
günaydın kızlar. kahvaltı: 1 dilim ekmek, 1 dilim kek, 1 bardak çay
İns. Cnm ins. Hayirlisiyla ins.canim ben en son lisedebu kilodaydim ve harikaydim...evlendigimde 56 kiloydum aslinda 55 kilodada harikayim ama ikinci bebege hamile kalmadan 53 olur bir muddet oyle kalirsam, hamileliktede en fazla 15 -16 kilo alirsam 70 kiloyu gecmeden bebisimi kucagima almis olurum :)
iste butun mesele bu :))
bir parcada peynir yiyebilirdin cnm hep karbonhidrat olmus...
supper ya 5 gunde baya vermis olmalisin bu hafta cok guzeldin cunkusabah: 40 gr peynir ,3 zeytin ve iki dilim ekmek yedim..sekerli cayda ictim
birdr sonradan oglumun biraktigi bir biskuviyi yedim.ama bol hareketli bir gun ola ak ogludumla yuruyus yapicaz...
Ara:1avuc findik yedim
Aksama:bolca peynirli salata bir dilim fkmek))
Cnm bizim ikinci asamamiz ramazandan once ara verdik pazartesi basladik tekrar sende uzun zmndir yapiyorsan biraz vucudunu kontrollu bi sekillde dinlendir istersen ben 75.5 la basladim ve 63 te biraktim 23 nisanda ve sinirsz bir sekilde yedim ramazanda 3 kilo aldim simdi 67.5 la basladim tekrar yerlesmeden verebilmek icin sen kactin kac kilo verdinMerhaba,
Bende kilo vermeye çalışıyorum. Ancak durdu bir iki aydır veremiyorum. olmuyorsiz ne kadar süredir diyet yapıyorsunuz ve ne kadar verdiniz??
canim tartilmadim henuz bugun daha dogrusu demin biraz fazla yedim sanirim.3 dilim ekmek ve 1.5 yumurta omlet birkac dilimde domates yedim.bir tanede biskuvi yedim oglumla disardayken...aksama hafif yemem lazim....İns. Cnm ins. Hayirlisiyla ins.
supper ya 5 gunde baya vermis olmalisin bu hafta cok guzeldin cunku
Merhaba,
Bende kilo vermeye çalışıyorum. Ancak durdu bir iki aydır veremiyorum. olmuyorsiz ne kadar süredir diyet yapıyorsunuz ve ne kadar verdiniz??
Uymazmi cnm buyur buyurmerhaba kizlar,eyer sizede uyarsa bende sizlere katilmak istiyorum.bende yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama pek mumkun olmuyor atistirmaktan kendimi alamiyorum.35 yasindayim ve iki oglum var kilolarimda hamilelik kilosu.
Merhaba,
merhaba kizlar,eyer sizede uyarsa bende sizlere katilmak istiyorum.bende yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama pek mumkun olmuyor atistirmaktan kendimi alamiyorum.35 yasindayim ve iki oglum var kilolarimda hamilelik kilosu.
bende su anda iciyorum :))Cnm cok kahve istiyor yapiyorum ve icicem 3 u bir arada yesil cayimida ilerleyen saatlerde))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?