- 16 Haziran 2013
- 89
- 7
- 18
çok kararında olmuş bence.biraz da spor olursa üüüf nası gider kilolar!!!NAZLIBAHAR KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUM CANIM. BU SABAH İTİBARİYLE 69 KİLOYUM. 1 KİLO ALMIŞIM
Menülerimi de yazayım. dün akşam 3 kaşık patates oturtma, salata ve yoğurt, ekmeksiz
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmek, 1 küçük domates, 1 bardak çay ve 1 dilim beyaz peynir
Kızımın gösterisi vardı 1 çatal yaş pasta.
2 tane mürdüm eriği.
Yine mi çok olmuş kızlar.
Hepimiz başarılı olalaım , gitsin bu kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Katre99:68
Canfunerda:55.3
Aysekzly:75.5
Sevgi77:59.4
Nananay:66.8
Amebil:90
Angelinaballerina :69
Mehay:62.3
Nazlibahar:66.3
Listemiz 16 agustos itibariyle baslamis bulunmaktadir kizlar haftaya kac kilo kim vermis olarak yarismamiz basliyor
Hepimiz başarılı olalaım , gitsin bu kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Katre99:68
Canfunerda:55.3
Aysekzly:75.5
Sevgi77:59.4
Nananay:66.8
Amebil:90
Angelinaballerina :69
Mehay:62.3
Nazlibahar:66.3
Listemiz 16 agustos itibariyle baslamis bulunmaktadir kizlar haftaya kac kilo kim vermis olarak yarismamiz basliyor
NAZLIBAHAR KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUM CANIM. BU SABAH İTİBARİYLE 69 KİLOYUM. 1 KİLO ALMIŞIM
Menülerimi de yazayım. dün akşam 3 kaşık patates oturtma, salata ve yoğurt, ekmeksiz
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmek, 1 küçük domates, 1 bardak çay ve 1 dilim beyaz peynir
Kızımın gösterisi vardı 1 çatal yaş pasta.
2 tane mürdüm eriği.
Yine mi çok olmuş kızlar.
tmm cnm haftaya bıldırımını 12den once yaparsın okbenide eklermisiniz 80.7 bugün
evet cnm smdılık hafıf 10 sopalı hareket 10 mekık sabah aksam sımdıden yuklenmek ıstemedım ılerleyen gunlerde leslıye baslıcam ınsallah kılo vermekte zorlanmaya basladıgımda ınsallah 63 oldugum zamn yanıArkadaşlar diyet yanında egzersiz yapıyor musunuz? Yapıyorsanız neler yapıyorsunuz??
nazlibahar nerelisin merak ettim benim anne tarafim karadenizli termeli
hiç bir fark yok... halen 90kg..
açlıktan ölecek kadar olmadıkça yatmadan yemek eziyet resmen.hem rahatsız hem uykuyu ağırlaştırıp uzatıyo hem de direk göbişbende dun felaket kacirdim aslinda gunduz iyi idare etmistim ama gece olanlar oldu.O kadar yemisimki gece migde bulantisiyla uyandim.Birdaha yatmadan once yemek yemek mi Allahim kabus gibiydi butun gecem
ayy canim bir ara bende cok yapardim bu hatayi.her seferinde pisman olup bir daha asla desemde yine yapardim.ama artik biraktim gece yemiyorum.uyuyamiyorum cok rahatsiz oluyorum cunku...bende dun felaket kacirdim aslinda gunduz iyi idare etmistim ama gece olanlar oldu.O kadar yemisimki gece migde bulantisiyla uyandim.Birdaha yatmadan once yemek yemek mi Allahim kabus gibiydi butun gecem
hadi hosgeldin diyelim bizde :))bende varım hadi teşekkürler paylaşımınız için :)
açlıktan ölecek kadar olmadıkça yatmadan yemek eziyet resmen.hem rahatsız hem uykuyu ağırlaştırıp uzatıyo hem de direk göbiş
Bende varimmmm sali basladim rejime 3 kilo verdim suanlik:) 64 kiloyum ve 55 olmam lazim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?