Bende varim diyenlerin diyet günlügü

NAZLIBAHAR KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUM CANIM. BU SABAH İTİBARİYLE 69 KİLOYUM. 1 KİLO ALMIŞIM

Menülerimi de yazayım. dün akşam 3 kaşık patates oturtma, salata ve yoğurt, ekmeksiz
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmek, 1 küçük domates, 1 bardak çay ve 1 dilim beyaz peynir
Kızımın gösterisi vardı 1 çatal yaş pasta.
2 tane mürdüm eriği.
Yine mi çok olmuş kızlar.

çok kararında olmuş bence.biraz da spor olursa üüüf nası gider kilolar!!!

selam bayanlar

beni de aranıza alırmısınız

mehay beni hatırlarmısın acaba bi topikte baya kalmıştık ama adını hatırlayamadımmmm 2012 mart annelerimidi acaba????

Katre99:68
Canfunerda:55.3
Aysekzly:75.5
Sevgi77:59.4
Nananay:66.8
Amebil:90
Angelinaballerina :69
Mehay:62.3
Nazlibahar:66.3

Listemiz 16 agustos itibariyle baslamis bulunmaktadir kizlar haftaya kac kilo kim vermis olarak yarismamiz basliyor

Hepimiz başarılı olalaım , gitsin bu kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Sagol cancazimmmm ayrintilari haftaici konusuruz )) listemiz hakkinda yeni arkadaslarida ekleriz
Buarada anlat bakalim nasil gecti gunun ???

yooo bence hıcte cok degıl gayet guzel

benide eklermisiniz 80.7 bugün
tmm cnm haftaya bıldırımını 12den once yaparsın ok

Arkadaşlar diyet yanında egzersiz yapıyor musunuz? Yapıyorsanız neler yapıyorsunuz??
evet cnm smdılık hafıf 10 sopalı hareket 10 mekık sabah aksam sımdıden yuklenmek ıstemedım ılerleyen gunlerde leslıye baslıcam ınsallah kılo vermekte zorlanmaya basladıgımda ınsallah 63 oldugum zamn yanı

nazlibahar nerelisin merak ettim benim anne tarafim karadenizli termeli

duzce cnm esımın annesının bahcesı var yoksa bızım ole bahcemıs falan yok boluluyum ben aslen

hiç bir fark yok... halen 90kg..

olsuuuuun moral bozmak yok bıseyı eksık yapmıssın anlasılan yoksa emınım en hızlı sen vermelısın aramızda

kızlar ıyıkı gıtmısız gecte olsa cok mutlu oldu ıkısıde gıdebılrısek bır kac gun daha gıdıcez baakalım

Selam kizlar dun cok eglenceli bir gundu,cok guzel gecti.havuz,gunes,hayvanat bahcesi,piknik ve lunapark gezmeye doyamadik aksama kadar. acik hava istahimi acti biraz fazla kacirdim ama pisman degilim bugun kaldigim yerden devam :))
sabah :2 dilim ekmek,1 domates ve birazda peynir yedim.
sizlerde durum nedir?

bende dun felaket kacirdim aslinda gunduz iyi idare etmistim ama gece olanlar oldu.O kadar yemisimki gece migde bulantisiyla uyandim.Birdaha yatmadan once yemek yemek mi Allahim kabus gibiydi butun gecem

bende dun felaket kacirdim aslinda gunduz iyi idare etmistim ama gece olanlar oldu.O kadar yemisimki gece migde bulantisiyla uyandim.Birdaha yatmadan once yemek yemek mi Allahim kabus gibiydi butun gecem
açlıktan ölecek kadar olmadıkça yatmadan yemek eziyet resmen.hem rahatsız hem uykuyu ağırlaştırıp uzatıyo hem de direk göbiş

ayy canim bir ara bende cok yapardim bu hatayi.her seferinde pisman olup bir daha asla desemde yine yapardim.ama artik biraktim gece yemiyorum.uyuyamiyorum cok rahatsiz oluyorum cunku...

bende varım hadi teşekkürler paylaşımınız için :)
hadi hosgeldin diyelim bizde :))

açlıktan ölecek kadar olmadıkça yatmadan yemek eziyet resmen.hem rahatsız hem uykuyu ağırlaştırıp uzatıyo hem de direk göbiş

bencede yaa (

ogle: 1 tost yedim çayla ve 1 tane de elma

aksama hafif yerim artik bugun ekmrk kotami doldurdum...
aksamada ;firinda balik ve salata var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…