Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Ben evlendikten sonra kilo verdim nadirattan:)

bende de var çatlak herhangi bi çaresi yok diyolar da bugün tevafuk acnelyse diye bir merheme rastladım.kk da geçiyor konular.istersen acnelyse çatlak diye yazabilirsin

plastik cerrahlar bile caresi yok diyor kremle nasil olsun canim?o kremler ustteki deriyi tahris ederek soyulmasini ve alttaki derinin ortaya cikmasini sagliyormus ama o derin catlaklarin oyle kolay kapanacagini sanmam.birde tahris izleri kalir daha beter olur (

Lisede yatılı kaldığımız arkadaşımla sivilceler için kullanmıştık.Faydası olmuştu.Tahrişten dolayı leke kalmadı,peeling oldu yani.Ama heryere kullanmadan bir bölgede denemek daha tedbirli olur.

anca yazabiliyorum bugün
sabah kahvaltı ama biraz geç yaptım öğlen bişi yemek istemiyor canım ,kahve bitter şu an ,birazdan bir avuç fındık ,akşam çorba salata ,gece bir kase yoğurt ...

Kızlar maşallah süpersiniz ya. Ben hafta sonu pek nete giremiyorum kızlarım sağolsun bana düşürmezler bilgisayarı. Bir de ev işleri falan oluyo malum hafta içi ev işi yapamıyorum pek. Bugünlerde herkesten aaa sen kilo mu aldın sorusuna maruz kalıyorum. İyice gaza geliyorum valla.
Bu arada hafta sonunda abartmadım hiç gayet ölçülü yedim.İnşallah gidecek kilolar, hep birlikte

selam kizlar dun hic giremedim yogundum baya.nasilsiniz nasil gidiyor?
Ben persembe gunu kilo bildirimi oncesi lapa diyeti yapicam.varmi bana lapa yoldasligi etmek isteyen? :))

selam kizlar dun hic giremedim yogundum baya.nasilsiniz nasil gidiyor?
Ben persembe gunu kilo bildirimi oncesi lapa diyeti yapicam.varmi bana lapa yoldasligi etmek isteyen? :))

canım ya ben katılmak isterdim ama sabah kahvaltı yapmamak beni etkiliyo

bugün sabah menemenli kahvaltı ,şu anda kahve bitter,arada yeşil çay ve özel içeceğimden içtim ,akşam 3 adet ızgara köfte salata ,gece yoğurt ooooo çok bile oldu yeter

sabah:80 gr kadar( bu 3 dilime denk geliyor) ekmek,40 gr kadar peynir yedim

ara: 1 elma

oglen: canim bisey istemiyordu bir kase kelogs yedim sutle

aksama cok hafif yiycem :biraz coban salata,1 minik tavuk baget (haslanmis) ve 1 dilim ekmek...
malum gunde 4 dilimi gecmemek lazim...

sabah şekersiz açık çayla biraz peeynir 3 zeytin kahvaltı, öğlen bir kase salata yanında az taze fasulye 2 dilim kepek ekmeği küçük, akşama kız arkadasımla bulusucam abartmamaya çalışıcam

Selam kızlar, ben Kıştan beri diyet günlüğüne yazarak diyet yaptım ve 9kilo vermiştim, Ramazan da da bu kilomu korudum ama Ramazan'ın son haftası regl oldum ve ondan sonra saldım kendimi bide Bayram girdi ordada saldım ve 3kilo almışım... 60 kiloydum bugün tartıldım ve 63 kilo olmuşum çok moralim bozuldu sabahtan beri sinirimden yiyorum üstüne daha da alcam yoksa dedim ki diyet günlüğüne gireyim... Kızlarrrrr bana yardımcı olun destek olun lütfeeeeennnn çok moralim bozuk şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olurmuşsunuz

canim cepten bakamadim fazla sayfa acamiyorya pc den girince bakarim.bende gelisiguzel diyet yapiyorum eylulde oglum okula baslayaak o zaman bir program bulup ona uyucam.buyuk ihtimalle ayca kaya ve kalori hesabi yapicam...
sabah şekersiz açık çayla biraz peeynir 3 zeytin kahvaltı, öğlen bir kase salata yanında az taze fasulye 2 dilim kepek ekmeği küçük, akşama kız arkadasımla bulusucam abartmamaya çalışıcam
gayet guzel canim..
hoşbuldum bende iyiyim ablacım :) tatil nasıldıı :)

güzel sınavlı bol dersli gidiyo hayat sen nasılsınn ablacım :)
ben iyiyim tatilde harikaydi canimcim.sen bizden sonra kilo verebildinmi bakalim? :))

hosgeldin aramiza canimcim ne guzel kilo vermissin demekki isteyince verebiliyorsun...yine verirsin yeterki iste kafaya koy )
hadi kendinden bahset biraz boyun yasin kac?evlimisin? cocuk varmi? :))

Son düzenleme:
canfunerda canim baktim listeye guzel bende begendime kafama bisey takildi...
bu listeyi uygulayan arkadas 83 kilo ile baslamis yani o kilodaki birine uygun bir liste yapmis diyetisyeni.bu bizim kilomuzdakiler icin fazla olabilir.zayiflamamizi hizlandiracagina yavaslatabilir.denesemmi denemesemmi kararsiz kaldim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…