Ben evlendikten sonra kilo verdim nadirattan:)
bende de var çatlak herhangi bi çaresi yok diyolar da bugün tevafuk acnelyse diye bir merheme rastladım.kk da geçiyor konular.istersen acnelyse çatlak diye yazabilirsin
Lisede yatılı kaldığımız arkadaşımla sivilceler için kullanmıştık.Faydası olmuştu.Tahrişten dolayı leke kalmadı,peeling oldu yani.Ama heryere kullanmadan bir bölgede denemek daha tedbirli olur.plastik cerrahlar bile caresi yok diyor kremle nasil olsun canim?o kremler ustteki deriyi tahris ederek soyulmasini ve alttaki derinin ortaya cikmasini sagliyormus ama o derin catlaklarin oyle kolay kapanacagini sanmam.birde tahris izleri kalir daha beter olur(
çıtır hatunlar Allah yardımcınız olsun nasılsınız :)selam kizlar dun hic giremedim yogundum baya.nasilsiniz nasil gidiyor?
Ben persembe gunu kilo bildirimi oncesi lapa diyeti yapicam.varmi bana lapa yoldasligi etmek isteyen? :))
çıtır hatunlar Allah yardımcınız olsun nasılsınız :)
selam kizlar dun hic giremedim yogundum baya.nasilsiniz nasil gidiyor?
Ben persembe gunu kilo bildirimi oncesi lapa diyeti yapicam.varmi bana lapa yoldasligi etmek isteyen? :))
çıtır hatunlar Allah yardımcınız olsun nasılsınız :)
canım ya ben katılmak isterdim ama sabah kahvaltı yapmamak beni etkiliyo
bugün sabah menemenli kahvaltı ,şu anda kahve bitter,arada yeşil çay ve özel içeceğimden içtim ,akşam 3 adet ızgara köfte salata ,gece yoğurt ooooo çok bile oldu yeter
hoşbuldum bende iyiyim ablacım :) tatil nasıldıı :)iyiyiz canim sen nasilsin?hosgeldin :)
güzel sınavlı bol dersli gidiyo hayat sen nasılsınn ablacım :)iyiyiz şekerim :) sen nasılsın nasıl gidiyo hayat
canim cepten bakamadim fazla sayfa acamiyorya pc den girince bakarim.bende gelisiguzel diyet yapiyorum eylulde oglum okula baslayaak o zaman bir program bulup ona uyucam.buyuk ihtimalle ayca kaya ve kalori hesabi yapicam...Kızlar acaba ben bunun ilk 25 gününü mü yapsam ne dersiniz ?
Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın! diye bi başlık var
bir de artık her gün bisiklet yapmak istiyorum artık zaten 30 dk yeterli oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.html bu yani
gayet guzel canim..sabah şekersiz açık çayla biraz peeynir 3 zeytin kahvaltı, öğlen bir kase salata yanında az taze fasulye 2 dilim kepek ekmeği küçük, akşama kız arkadasımla bulusucam abartmamaya çalışıcam
ben iyiyim tatilde harikaydi canimcim.sen bizden sonra kilo verebildinmi bakalim? :))hoşbuldum bende iyiyim ablacım :) tatil nasıldıı :)
güzel sınavlı bol dersli gidiyo hayat sen nasılsınn ablacım :)
Selam kızlar, ben Kıştan beri diyet günlüğüne yazarak diyet yaptım ve 9kilo vermiştim, Ramazan da da bu kilomu korudum ama Ramazan'ın son haftası regl oldum ve ondan sonra saldım kendimi bide Bayram girdi ordada saldım ve 3kilo almışım... 60 kiloydum bugün tartıldım ve 63 kilo olmuşum çok moralim bozuldu sabahtan beri sinirimden yiyorum üstüne daha da alcam yoksadedim ki diyet günlüğüne gireyim... Kızlarrrrr bana yardımcı olun destek olun lütfeeeeennnn çok moralim bozuk şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olurmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?