Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Evliyim 1yıllık, boyum 160 kilomda 63 maalesef 54 lere kadar düşmek istiyorum ya, o kilolara düşebileyim ki hamile o kilolarda kalmak istiyorum işte o yüzden uğraşıyorum:) spora gidiyorum Ramazan'da ara vermiştim tekrar başladım:) birbirimize destek olalım inşallah istediğimiz kilolara düşebilelim:) sen bahset kendinden tatlım?

yok be canım ya bana çok gelmedi ,yani liste uzun gibi gözüküyor ama baksana kayısı ,süt ,yok ılık su falan listeyi uzatmış

şöyle de yapabiliriz 2 hafta deneriz zaten belli olur ,hatta ben başlıyorum yarın ya karar verdim bugün eşim kayısı da almış ,yalnız ben bisküvi yemicem listedeki onun yerine başka bişi yerim ,akşam yemeğini de saat 18:00 ya alıcam ve yemek yerine çorba yicem vala listem buzdolabın üzerinde duruyordu kaç gündür başlıyorum yarın
sende kendine göre değişiklik yapabilirsin mesela :44: hadi karar ver çabukkkk :))))

hoşgeldin aramıza
sloganımız YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM

canim bende 10 yillik evliyim 30 yasindayim bir oglum var ekimde 4 yasina girecek :) 1.70 boyundayim ve 62.5 kiloyum canim.sen kac yasindaydin?

tamam bunu deniycem ama hemen baslayamam ben eylulde baslarim 7-8 i gibi baslayip ekim in ilk gunune kadar yaparim
hoşgeldin aramıza

Eveeettt aynen oyle oleeeyyyy :)))

hoşgeldin aramıza
Harikaaaa:) hoşbulduk tatlım çok sağol:)

Ayyy ne güzel Allah bağışlansın maşallah:) ben 24yaşındayım.. Yaşınıza göre kilonuz çok çok iyi üstelik boyunuzda uzun ne güzel bi avantaj:)

Slm kizlarrrr ben geldim isler bitti ama bir iki gune kisa bi tatil dusunuyoruz malum cocuklar kucuk uzun kalamayiz diyet konusuna gelince hic sormayin (( verdigimide aldim geri bakicaz artik bi caresine

Sabah kahvaltım: 1tane kepekli tost,domates,salatalık,biber,haşlanmış yumurta,Light üçgen peynir,4tane yeşil zeytin 2fincan şekersiz kahve

Uygulanamayacak bir liste değil aslında canım. Kolay gibi görünüyor. Düşünürsen ben de eşlik ederim sana.

canım ben bugün başladım bile ,bu diyetteki amaç zaten yavaş ama kalıcı kilo vermek ,biz bayanlar sabırsız davranıyoruz hemen kilo vermek istiyoruz sonra küçük kaçamaklarda hemen alıyoruz ,bence kalıcı kilo vermek en en en önemlisi mesela ben 67 den 57 düştükten sonra 25 günlüğüne memlekete gittik tabi orda anneler sağolsun yapıyolar sevdiğimiz şeyleri eeee yiyosun sen de zaten uzun bi süre görüşemicen falan amaaaaa 1 kilo bile almadım yedim ama dengeli akşamları 6 veya 7 den sonra yemedim mesela bu benim artık kuralım ve çoookkk işe yarıyor hadi başla sen de :)

07:30 bir bardak süt

09:00 bir küçük dilim peynirli börek(iki dilim ekmek yerine ama gerçekten küçüktü) maydanoz,çay ,salatalık
10:30 iki kuru esmer kayısı ,1 ceviz

13:00 sossuz makarna ,yoğurt (dün yemiştim ızgara köfte ,salata yerine yoğurt zaten uzmanlar salata ve yoğurdu aynı anda tercih etmeyin farklı zamanlarda yiyin diyor,bu arada oğlumu 13:00 uyuttuğum için 12:30 yerine 13:00 de yicem)

15:00 te form bisküvi yerine buğday-pirinç gevreği küçük bir kase(aslında böyle hazır şeyler yeme taraftarı değilim ama eşim sağolsun almış önceden çok severek yerdim onu yicem )

17:00 iki kuru esmer kayısı ,ılık su

18:00-19:00 arası çorba ,salata ekmek tercih etmiyorum

arada yeşil çay,özel içeceğimden ,kahve ve bol bol su ...

Mehay canım öyle zannettiğin gibi çok yemiş olmuyosun ,mesela hep aç hissediyosun öyle doymuş olmuyosun ...az ye sık ye de amaç bu ya zaten amaç mideyi çalıştırmak ...

Peki bir soum olacak. Şu süt yerien alternatif ne olabilir ki. Sütü hiç sevmem heleki sabahın o saatine asla. İçmesem olmaz mı ki

Kizlar meraba isler bitmek bilmiyor,isler bitse gezmeler bitmek bilmiyor bu guzel yaz gunlerinde :))
Birazdan oglumu parka goturucem bunaldi evde...gitmeden menumu yazayim dedim...

sabah:1 karper peynir,1.5 dilim ekmek ve cay

ara 1 kahve

ogle bir tabak brokoli corbasi ve 3 minik galeta hepsi 150 kalori ediyor.ve cay...

aksama sadece salata dusunuyorum bakalim...

Mehay canım öyle zannettiğin gibi çok yemiş olmuyosun ,mesela hep aç hissediyosun öyle doymuş olmuyosun ...az ye sık ye de amaç bu ya zaten amaç mideyi çalıştırmak ...
dogrudur canim deniycem.ama dedigim gibi eylulde hem guzel bir alisveris yapmam lazim bunun icin...sen basladin demek hadi kolay gelsin :))
Peki bir soum olacak. Şu süt yerien alternatif ne olabilir ki. Sütü hiç sevmem heleki sabahın o saatine asla. İçmesem olmaz mı ki
sut yerine yogurt veya ayran oneririm peynir onermiyorum cunku onlardaki yag orani sandigimizdan fazlaymis (

merhaba kizlar ,dun ugrayamadim buralara sayfa baya ilerlemis yeni arkadaslar hos gelmis,benim diyet bazen gume gitsede devam ediyorum.Örnek liste vermissiniz ben o listeyi uyguluyordum bundan birkac ay once gayet iyi bir liste hic ac kalmiyorsunuz ben o listeyle 3 kilo verdim birdahada geri almadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…