canim cepten bakamadim fazla sayfa acamiyorya pc den girince bakarim.bende gelisiguzel diyet yapiyorum eylulde oglum okula baslayaak o zaman bir program bulup ona uyucam.buyuk ihtimalle ayca kaya ve kalori hesabi yapicam...
gayet guzel canim..
ben iyiyim tatilde harikaydi canimcim.sen bizden sonra kilo verebildinmi bakalim? :))
hosgeldin aramiza canimcimne guzel kilo vermissin demekki isteyince verebiliyorsun...yine verirsin yeterki iste kafaya koy )
hadi kendinden bahset biraz boyun yasin kac?evlimisin? cocuk varmi? :))
canfunerda canim baktim listeye guzel bende begendime kafama bisey takildi...
bu listeyi uygulayan arkadas 83 kilo ile baslamis yani o kilodaki birine uygun bir liste yapmis diyetisyeni.bu bizim kilomuzdakiler icin fazla olabilir.zayiflamamizi hizlandiracagina yavaslatabilir.denesemmi denemesemmi kararsiz kaldim(
Evliyim 1yıllık, boyum 160 kilomda 63 maalesef54 lere kadar düşmek istiyorum ya, o kilolara düşebileyim ki hamile o kilolarda kalmak istiyorum işte o yüzden uğraşıyorum:) spora gidiyorum Ramazan'da ara vermiştim tekrar başladım:) birbirimize destek olalım inşallah istediğimiz kilolara düşebilelim:) sen bahset kendinden tatlım?
canim bende 10 yillik evliyim 30 yasindayim bir oglum var ekimde 4 yasina girecek :) 1.70 boyundayim ve 62.5 kiloyum canim.sen kac yasindaydin?Evliyim 1yıllık, boyum 160 kilomda 63 maalesef54 lere kadar düşmek istiyorum ya, o kilolara düşebileyim ki hamile o kilolarda kalmak istiyorum işte o yüzden uğraşıyorum:) spora gidiyorum Ramazan'da ara vermiştim tekrar başladım:) birbirimize destek olalım inşallah istediğimiz kilolara düşebilelim:) sen bahset kendinden tatlım?
tamam bunu deniycem ama hemen baslayamam ben eylulde baslarim 7-8 i gibi baslayip ekim in ilk gunune kadar yaparimyok be canım ya bana çok gelmedi ,yani liste uzun gibi gözüküyor ama baksana kayısı ,süt ,yok ılık su falan listeyi uzatmış
şöyle de yapabiliriz 2 hafta deneriz zaten belli olur ,hatta ben başlıyorum yarın ya karar verdim bugün eşim kayısı da almış ,yalnız ben bisküvi yemicem listedeki onun yerine başka bişi yerim ,akşam yemeğini de saat 18:00 ya alıcam ve yemek yerine çorba yicem vala listem buzdolabın üzerinde duruyordu kaç gündür başlıyorum yarın
sende kendine göre değişiklik yapabilirsin mesela :44: hadi karar ver çabukkkk :))))
hoşgeldin aramıza
sloganımız YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM
Harikaaaa:) hoşbulduk tatlım çok sağol:)hoşgeldin aramıza
canim bende 10 yillik evliyim 30 yasindayim bir oglum var ekimde 4 yasina girecek :) 1.70 boyundayim ve 62.5 kiloyum canim.sen kac yasindaydin?
tamam bunu deniycem ama hemen baslayamam ben eylulde baslarim 7-8 i gibi baslayip ekim in ilk gunune kadar yaparim
Eveeettt aynen oyle oleeeyyyy :)))
Kızlar acaba ben bunun ilk 25 gününü mü yapsam ne dersiniz ?
Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın! diye bi başlık var
bir de artık her gün bisiklet yapmak istiyorum artık zaten 30 dk yeterli oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.html bu yani
hoşgeldin aramıza
Slm kizlarrrr ben geldim isler bittiama bir iki gune kisa bi tatil dusunuyoruz malum cocuklar kucuk uzun kalamayiz diyet konusuna gelince hic sormayin (( verdigimide aldim geri bakicaz artik bi caresine
evet bi iki kilo falan verdim epey 49-50 arasındaydım sonra regl düzensizliğim başladı ve tekrar istemeden 52 oldum şimdi iki öğün besleniyorumben iyiyim tatilde harikaydi canimcim.sen bizden sonra kilo verebildinmi bakalim? :))
Uygulanamayacak bir liste değil aslında canım. Kolay gibi görünüyor. Düşünürsen ben de eşlik ederim sana.
07:30 bir bardak süt
09:00 bir küçük dilim peynirli börek(iki dilim ekmek yerine ama gerçekten küçüktü) maydanoz,çay ,salatalık
10:30 iki kuru esmer kayısı ,1 ceviz
13:00 sossuz makarna ,yoğurt (dün yemiştim ızgara köfte ,salata yerine yoğurt zaten uzmanlar salata ve yoğurdu aynı anda tercih etmeyin farklı zamanlarda yiyin diyor,bu arada oğlumu 13:00 uyuttuğum için 12:30 yerine 13:00 de yicem)
15:00 te form bisküvi yerine buğday-pirinç gevreği küçük bir kase(aslında böyle hazır şeyler yeme taraftarı değilim ama eşim sağolsun almış önceden çok severek yerdim onu yicem )
17:00 iki kuru esmer kayısı ,ılık su
18:00-19:00 arası çorba ,salata ekmek tercih etmiyorum
arada yeşil çay,özel içeceğimden ,kahve ve bol bol su ...
dogrudur canim deniycem.ama dedigim gibi eylulde hem guzel bir alisveris yapmam lazim bunun icin...sen basladin demek hadi kolay gelsin :))Mehay canım öyle zannettiğin gibi çok yemiş olmuyosun ,mesela hep aç hissediyosun öyle doymuş olmuyosun ...az ye sık ye de amaç bu ya zaten amaç mideyi çalıştırmak ...
sut yerine yogurt veya ayran oneririm peynir onermiyorum cunku onlardaki yag orani sandigimizdan fazlaymisPeki bir soum olacak. Şu süt yerien alternatif ne olabilir ki. Sütü hiç sevmem heleki sabahın o saatine asla. İçmesem olmaz mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?