Bende varim diyenlerin diyet günlügü

evet kizlar aksam yemegimide yedim
2-3 kasik corba,1tabak salata 1 dilim ekmek yedim.
simdide keyif kahvemi yudumluyorum :))
siz neler yaptiniz?

Slm kizlarrrr ben geldim isler bitti ama bir iki gune kisa bi tatil dusunuyoruz malum cocuklar kucuk uzun kalamayiz diyet konusuna gelince hic sormayin (( verdigimide aldim geri bakicaz artik bi caresine

hosgeldin ve gule gule canim iyi tatiller :))
dert etme donunce verirsin tatilin tadini cikar canimcim. :))

Son düzenleme:
selam kizlar dun hic giremedim yogundum baya.nasilsiniz nasil gidiyor?
Ben persembe gunu kilo bildirimi oncesi lapa diyeti yapicam.varmi bana lapa yoldasligi etmek isteyen? :))
hay hay mehay eşilk edebileremmm
o zaman ben sabah pirinç lapası yiyiyorum.ama iki gün yapacakmışız sen bildirimini cumartesi mi yapacaksın

hay hay mehay eşilk edebileremmm
o zaman ben sabah pirinç lapası yiyiyorum.ama iki gün yapacakmışız sen bildirimini cumartesi mi yapacaksın

hayir canim bir gun lapa diyeti yapicam ben.zaten ikinci gun pek bir kayip olmuyor. cumada bildirim yapicam o halde yarin lapa diyeti yapiyoruz :))

Peki bir soum olacak. Şu süt yerien alternatif ne olabilir ki. Sütü hiç sevmem heleki sabahın o saatine asla. İçmesem olmaz mı ki

canım ya dün yazamadım kusura bakma ,alternatif şu olabilir;yarım tatlı kaşığı bal,8-10 damla limon ve ılık su bu karışımı bir bardak olacak şekilde hazırlıyorsun
ender saraç ın bütün diyetlerinde her güne başlarken bu öneriliyor bunu içtikten en az yarım saat sonra kahvaltınızı yapın diyor

benim oğlan arada 6-6:30 gibi kalkıyor bende o zamanlar içicem bunu ya da bazen süt yerine de içebilirim :)

Sağol canım. Ben de bir bardak limonlu ılık su içtim sabah. Kahvaltıda da 2 dilim kepekli ekmek. 1 dilim beyaz peynir, 2 zeytin ve çay. Yarım domates ve bir tane de salatalık yedim.

Ya öğle yemeğini işyerinde yiyorum. Listeye uyamam sanırım öğlenleri.

kizlar bu hafta cokmu kacirdim acaba ?beni takip ettiniz bilirsiniz gecen haftadan bugune 700 gr geri almisim (
insallah bugunku lapa ise yararda 1 kilo kaybim olur...

kizlar bu hafta cokmu kacirdim acaba ?beni takip ettiniz bilirsiniz gecen haftadan bugune 700 gr geri almisim (
insallah bugunku lapa ise yararda 1 kilo kaybim olur...

canım gün içinde bişiler yediğin zaman kendini tok mu hissediyosun yoksa yarı aç mı ,tok hissediyorsan kilo verilmiyo ama aç da olmaz yarı aç hissedeceksin o zaman kilo veriyosun ve hep söylediğim şey akşam 18:00 dan sonra hiç bir şey yeme mesela sadece yeşil çay iç veya yoğurt çok etkisi var çooookkkk....

bugün güne biraz geç başladım
07:30

10:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay ,salatalık,domates

11:00

13:00 bir kase buğday ,pirinç gevreği

15:00

17:00 2 kuru kayısı, ılık su

18:00-18:30 3 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

21:00 yeşil çay

öğleyi kendine göre ayarlarsın cnm sen ,ben de bazı değişiklikler yaptım sonuçta ,mesela çorba ve bol salata yersin

canim zaten en gec 18:00 da yiyorum olmadi 19:00 i gecmez gece 10-11 gibi acikiyorum yemiyorum ama gun icinde kendimi tok hissettigim bir gercek...( sanirim yediklerim bana fazla.
kalori diyetime geri donucem sanirim..

kılzar yrn kı bıldırımlerınızı saat 12 ye kadar bana ozelden yollarsanız memnun olurum ozelden msj atmayanların bıldırımlerını maalesef lısteye alamayacagım unku cok yogunum zamanım hıc yok (bu arada lıste ıle ben ılgılenırım dıyen arkadasımız olursa memenun olurum cunku yetısemıyorum yaz olması sebebıyle )
lıstemızı
baslangıc kılo:
sımdı kılo:
gelen/gıden:

seklınde yaparsanırz memnun olurum

canim ben ozelden yazamam belki msj kutum dolu temizleyemedim cepten.face den yazarim ben olur dimi?

üzgünüm kızlar...ama tartımı kızlarım bozmuş yani tartılamayacağım geçen ay beyaz eşyalarımı yeniledim..tartıya ayıracak bütçede yok maalesef önümüzdeki bir kaç ay kadar..ben bildirim falan yapamayacağım..aranızdan üzülerek ayrılmak zorundayım...sizi gönülden destekliyorum...kolay gelsin hepinize

keşke oğlum izin versede yardımcı olabilsem ama maalesef ...

Kızlar. Harikasiniz
Başlık çok dikkatimi çekti...

Şimdi tatildeyim

1 eylülden itibaren ben de varım demek istiyorum kabul ederseniz...

Kendime topik arıyordum yorumlarinizi okudum kanım kaynadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…