Bende varim diyenlerin diyet günlügü

ben yaparım inş.

cok uzuldum canim.insallah yenisini alinca seni yeniden aramizda goruruz...kendine iyi bak...
Kızlar. Harikasiniz
Başlık çok dikkatimi çekti...

Şimdi tatildeyim

1 eylülden itibaren ben de varım demek istiyorum kabul ederseniz...

Kendime topik arıyordum yorumlarinizi okudum kanım kaynadı...

tesekkur ederim canimcim hosgeldin sefalar getirdin o halde . 1 eylulde gorusmek uzere :))

gunaydin kizlar;

baslangic kilom 59,400
simdiki kilom 58,800
giden sadece 600 gr ama benim icin cok iyi zira utanarak yaziyorum birgun diyetteyim diger gun malesef yemenin dozunu kaciriyorum

gunaydin kizlar;

baslangic kilom 59,400
simdiki kilom 58,800
giden sadece 600 gr ama benim icin cok iyi zira utanarak yaziyorum birgun diyetteyim diger gun malesef yemenin dozunu kaciriyorum

Teşekkür ederim kızlar...

1 hafta için 600 gr hiç fena değil tatlım...

Demek ki yediğin günler yemesen daha güzel sonuçlarla karsilasacaksin...

23 agustos tarıhlı lıstemız
canfunerda:55 kg
mehay:64kg
nazlıbahar:68.8kg

ozel mesaj olarak gelen kılo bıldırımlerı bu kadar arkadaslar sanırm bıraz daha azımlı olmalıyız dıye dusunuyourm mehayım 900 gr. almıs ben kezaaa soleyemıyorum bıle aldım hıc dıkkat etmedım cunku canfunerda cnm almısmı vermısmı belırtmemmıs
herkese klay gelsın dıyor ve lıste yapımını yenı arkadasımıza devredıyorum

ben yaparım inş.

tmm cnm ınsallah bende sana devretmıs bulunuyourm

kizlar kilo bildirimleri ozelden yapilacakti ama ..

maalesef cnm hatırlatmada yapmıstım ama sanırım dıkkate alınmadı cunku ınan hıc vaktım yok suan ayse melek benı ıstıyor ve bır oda camasır utu dlubenı beklıyor dısarı cıkmam lazım camasır asılı balkon ve yagmır yagıyor bı yandan da yıkanıyor snırım evde olmamamın cezası bunlar bana ((

biliyorum tatlim ama ben ozelden yazamiyorum
cnm keske bıldırımını yaparken baslık ataydı ozelden yapamıyorum dıye bılmedıgım ıcın bende dıkkate almadım haftaya yenı arkadasımızla bırlıke yenı lıstemızde bırlıkte olmak uere ınsallah

canım kilo bildirim cetvelini güncelliyorum ben ordan bakılır sandım ama istediğiniz gibi yazarım haftaya ,55.300 düm 55 olmuşum bu hafta performans dip,kötü ,hiç beğenmedim neyse önümüzdeki günlere bakıcaz

07:30 kahve

10:00 biraz pide ,beyaz peynir, açık çay ,salatalık,domates,biraz sucuklu yumurta (bu iyi olmadı)

11:00 yeşilçay

13:00 3 yemek kaşığı bulgurlu semiz otu,kahve

15:00 pirinç gevreği ama bu sefer yarım kase(bi kase çok ya bundan sonra yarım kase)

17:00 2 kuru kayısı, ılık su

18:00-18:30 çorba, az yağlı salata

21:00 yeşil çay

diyet için özel içecek;

2 adet orta boy elma (yeşil veya kırmızı)
1 adet orta boy limon
1 adet kuru dal veya rulo tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı kuru karanfil

yapılışı;elma ile limonu kabukları ve çekirdekleriyle 4 eşit parçaya bölün,rulo tarçını tane karabiber ve kyru karanfili ekleyin, 3 litre suda kaynatın,kaynadıktan sonra süzüp soğumaya bırakın

hergün öğün sonrasında DÜZENLİ olarak en az 3 fincan içilecek ,soğuk veya ılık farketmez ,buz da koyabilirsiniz (ben 5 fincan içiyorum )

bağırsakları ve böbrekleri çalıştırıyo,mide asidini düzenliyo ve YAĞ yakıyo

ama düşük tansiyon problemi ve mide şikayetleri olanlar için önerilmiyor.

Selahattin Dönmez tarifidir...

Eğer yemeklerden 10-15 dk kadar önce 1 yemek kaşığı dereotu yerseniz, yediğiniz dereotu sizin daha kolay tokluk hissetmenize neden olacaktır. Bu da daha az yemek yemenize ve dolayısıyla daha az kilo almanıza sebep olacaktır. Dereotu iştah azaltıcı etkiye sahiptir.

Yazının orjinali : Zayıflama : İbrahim Adnan Saraçoğlu | Zayıflama, Kürler, Şifalı Bitkiler
Bu makaleyi sitenizde yayınlayabilmek için link vermeniz gerekmektedir.
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: 411551922190028 on Facebook

FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN
:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..

Yazının orjinali : Lahana Suyu Kürü : İbrahim Adnan Saraçoğlu | Zayıflama, Kürler, Şifalı Bitkiler
Bu makaleyi sitenizde yayınlayabilmek için link vermeniz gerekmektedir.
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: 411551922190028 on Facebook

sorun degil uzme tatli canini bende haftaya listede olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…