ben yaparım inş.kılzar yrn kı bıldırımlerınızı saat 12 ye kadar bana ozelden yollarsanız memnun olurum ozelden msj atmayanların bıldırımlerını maalesef lısteye alamayacagım unku cok yogunum zamanım hıc yok (bu arada lıste ıle ben ılgılenırım dıyen arkadasımız olursa memenun olurum cunku yetısemıyorum yaz olması sebebıyle )
lıstemızı
baslangıc kılo:
sımdı kılo:
gelen/gıden:
seklınde yaparsanırz memnun olurum
cok uzuldum canim.insallah yenisini alinca seni yeniden aramizda goruruz...kendine iyi bak...üzgünüm kızlar...ama tartımı kızlarım bozmuşyani tartılamayacağım geçen ay beyaz eşyalarımı yeniledim..tartıya ayıracak bütçede yok maalesef önümüzdeki bir kaç ay kadar..ben bildirim falan yapamayacağım..aranızdan üzülerek ayrılmak zorundayım...sizi gönülden destekliyorum...kolay gelsin hepinize
Kızlar. Harikasiniz
Başlık çok dikkatimi çekti...
Şimdi tatildeyim
1 eylülden itibaren ben de varım demek istiyorum kabul ederseniz...
Kendime topik arıyordum yorumlarinizi okudum kanım kaynadı...
Kızlar. Harikasiniz
Başlık çok dikkatimi çekti...
Şimdi tatildeyim
1 eylülden itibaren ben de varım demek istiyorum kabul ederseniz...
Kendime topik arıyordum yorumlarinizi okudum kanım kaynadı...
1.5 ayda cok az vermissin ama baya kalici olmus bu cok guzel :)
yasin kacti?
gunaydin kizlar;
baslangic kilom 59,400
simdiki kilom 58,800
giden sadece 600 gr ama benim icin cok iyi zira utanarak yaziyorum birgun diyetteyim diger gun malesef yemenin dozunu kaciriyorum
kizlar kilo bildirimleri ozelden yapilacakti ama ..
Teşekkür ederim kızlar...
1 hafta için 600 gr hiç fena değil tatlım...
Demek ki yediğin günler yemesen daha güzel sonuçlarla karsilasacaksin...
ben yaparım inş.
cnm keske bıldırımını yaparken baslık ataydı ozelden yapamıyorum dıye bılmedıgım ıcın bende dıkkate almadım haftaya yenı arkadasımızla bırlıke yenı lıstemızde bırlıkte olmak uere ınsallahbiliyorum tatlim ama ben ozelden yazamiyorum
23 agustos tarıhlı lıstemız
canfunerda:55 kg
mehay:64kg
nazlıbahar:68.8kg
ozel mesaj olarak gelen kılo bıldırımlerı bu kadar arkadaslar sanırm bıraz daha azımlı olmalıyız dıye dusunuyourm mehayım 900 gr. almıs ben kezaaa soleyemıyorum bıle aldım hıc dıkkat etmedım cunku canfunerda cnm almısmı vermısmı belırtmemmıs
herkese klay gelsın dıyor ve lıste yapımını yenı arkadasımıza devredıyorum
tmm cnm ınsallah bende sana devretmıs bulunuyourm
maalesef cnm hatırlatmada yapmıstım ama sanırım dıkkate alınmadı cunku ınan hıc vaktım yok suan ayse melek benı ıstıyor ve bır oda camasır utu dlubenı beklıyor dısarı cıkmam lazım camasır asılı balkon ve yagmır yagıyor bı yandan da yıkanıyor snırım evde olmamamın cezası bunlar bana ((
cnm keske bıldırımını yaparken baslık ataydı ozelden yapamıyorum dıye bılmedıgım ıcın bende dıkkate almadım haftaya yenı arkadasımızla bırlıke yenı lıstemızde bırlıkte olmak uere ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?