Bende varim diyenlerin diyet günlügü

kızlar aksam guzel gectı salata dan sonrada bır soda ıctım tmm dır ınsallah boyle devamederım ya bgn bıraz datluyu kacırsam da oncekı gunlere gore ıyıydı

Dün bir sitede kalori takibine başladım.Ne yediysem yazıp hesaplatıyorum.Ya ben haniçok yemiyorum falan diyodum ya.Ne biçim yiyomuşum Eski halimle kıyaslıyomuşum sadece.Sadece şu yediklerimle bile 250 kaloriyi bulmuşum.Hedefim 1000 kalori.
Kaçamak yapmasaymışım baya iyiymiş.

0.25 x 1 Dilim (25gr) Untad Tost Ekmeği (66 kcal)17 kcal Sil
10.00 x 1 Adet Erik (8 kcal)80 kcal Sil
0.50 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Süt (118 kcal)59 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)77 kcal Sil
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)70 kcal Sil
0.25 x 1 Porsiyon (220gr) Fırında Tavuk (363 kcal)91 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal)9 kcal Sil
3.00 x 1 Adet Erik (8 kcal)24 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil
8.00 x 1 Adet Damla Çikolatalı Kurabiye (78 kcal)

Yalnız eşimle tartıştık,aslında çok moralim bozuk..dualarınızı beklerim

gunaydin kizlar ben bugun ayca kayanin 1. diyet listesiyle basliyorum.cun kellogs aldim.ama 2. listeye uygun bisey yok evde kelligs disinda.
sizler neler yaptiniz basladinizmi?

oyle canim aslinda yemiyoruz sansakta kaloriler havalalarda ucusuyor haberimiz yok.bende bir ara kalori sayimi yapmistim ise yariyor )
hayirdir niye tartistin esinle canim?

kizlar yalniz bazen ben bu listeye ufak eklemeler ve eksiltmeler yapicam...
mesela evde maydonoz kalmamisti onun yerine domates yedim ve 3 zeytin ekledim...

oyle canim aslinda yemiyoruz sansakta kaloriler havalalarda ucusuyor haberimiz yok.bende bir ara kalori sayimi yapmistim ise yariyor )
hayirdir niye tartistin esinle canim?
Dün avm de gözüne hakim olamadı.Ben de ucundan söyledim.Demediğini bırakmadı..

gunaydin kizlar ben bugun ayca kayanin 1. diyet listesiyle basliyorum.cun kellogs aldim.ama 2. listeye uygun bisey yok evde kelligs disinda.
sizler neler yaptiniz basladinizmi?

canım ben de 1. diyet listesiyle başladım ,ya mutlaka oluyor değişiklikler önemli olan listeden çok sapmamak ben de kahvaltıda ;
yarım haşlanmış yumurta ,maydanoz ,iki dilim domates ,salatalık ,2 küçük dilim çavdar ekmeği,az peynir yedim, 1 bardak çay içtim,
öğlen oğlumdan kalan yarım kase bulgur pilavı yedim yoğurtla ,aralarda yeşil çay ,diyet içecek,su içtim .

aman canim dert ettigin seye bak erkek iste ...biz bile bakiyoruz guzel bir kadin gordugumuzde :))

Ben hiiiç tahammül edemiyorum bakmasına.Eskisine nazaran çok çok azaltmış durumda ama yine de yanlış.Benden full sadakat beklerken benim ondan beklememi bencillik görüyor..Burası bdv değil tabi ama şimdi oralara yazsam kafamda iyice büyütmüş olucam.

Bu arada kalori takibi ilk müjdesini verdi.300-500 gr arası:)

evet canim aynen...

ya evet güzel birini gördüğümüzde biz de bakıyoruz ama ne bileyim eşler bakmasın ya puffff

kizlar bakmasinlar tabide gozleri kayabilir bazen bunuda mazur gormek lazim bence...hani bakmadan bakmaya fark var tabi uzun uzun bakar incelerse bu iyi degil kafasini yerim bende.ama gozu kaymistir sonra baska tarafa bakar hemen bu normal...ne yapsin adamlar gozleri kapalimi yurusun kadin gormemek icin? :))

Son düzenleme:
ogle yemegimide 2 dilim tam tahilli ekmekten yapilmis(marul,domares ve ton baligi)sandvic yedim ve cay...

bugün uyku sersemliğimle kızartma yemiş olsamda normaldee
2 dilim kepekli ekmek
azcık beyaz peynir
domates salatalık haşlanmış yumurta yerim:)

ben karabuğday bulursam onu alıp başlayacağım acayip kilo verdiriyormuş kızlarrrr

bende katılabilirmiyim aranıza
tabiki caniiimm :)) hosgeldiinn

2 dilim kepekli ekmek
azcık beyaz peynir
bahaneni yesinler :)) sende hosgeldin canim...
ben karabuğday bulursam onu alıp başlayacağım acayip kilo verdiriyormuş kızlarrrr

hmm hic duymamistim.nasil yiyeceksin onu?

aa o neymiş ki?

2 dilim kepekli ekmek
azcık beyaz peynir

ben de o uyku sersemliğimle yapıyorum kaçamaklarımı
uyumadan önce ve uyandıktan sonra mutfağa gitmek zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…