kız bende oleyım ya kşı verıyorum yazın alıyorum 62yi bıle ıkı gunde olsa gormustum ama bbak sımdı kaçımyarismaci arkadaslara basarilar dilerim demeyi unutmussun canimhosgeldin aramiza...
kisin kilonu koruyup yazin geri almayi nasil basariyorsun? ben kisin koruyunca yazin dahada zayifliyorum...bu arada yaslarimiz yakin bende 31 e giricem 4 gun sonra...kilonuda cok merak ettim dogrusu :))
sabah:1 dilim tam tahilli ekmek 30 gr peynir, domates ve 3 zeytin.
ara:1 kahve(listede olmayan)
ogle : 2 dilim tam tahilli ekmekten yapilmis(marul,domares ve ton baligi)sandvic yedim ve cay...
ara:birkac uzum ve kahve (listede yok)
aksam:3 kasik taze fasulye,3 kasik yogurt,1 dilim ekmek ve salata
vee bu gunu aksam 8-9 gibi icecegim bitki cayiyla kapaticam :))
nasil sizce kizlar?
not:minik bir (10 gr) cekme helvasi kcamagim oldu :))
kizlar birbirimizin menulerine yorum yaparsak daha iyi olur.hatalarimizin farkina varip daha dikkatli oluruz)
hemde cok iyi bende bir gorsem 59 u daha ne isterim :)
boyun kacti?
boyum 168di işte diyeti bırakmaktan korkuyorum hep böyle oluyo çünkü :18: ama yok yok bırakmıycam bu kez :)
Kizlar niye hergun yediklerinizi yazmiyorsunuz?
hani bugun basliyordun len?
bende katılabilirmiyim aranıza
bitter alicam cnm dusunuyorum :))sen kendini akşam yemeğinden sonra bi kaç saat sonra aç hissettin mi onu söle bakimmm
ama helva dışında iyi bir menü ,gerçi minikmiş canım ama madem canın hergün tatlı istiyor bitter ye :)
mehay canım ,akşam yemeğine hem çorba hem yemek koymuş ya bana biraz fazla geldi ya ,ben ya yemek ya da çorba yicem ,ikisini birden yemicem :44:
nazlisim hep boyle yesem bende tig olurumda iste tatliya duskunlugumu biliyorsun ...bir saldirdimmi gunlerce kurtulamiyotum pencesinden
kızlar masallah ya sıze nazarım degecek cko gzl gıdıyosunuz bana da dua edınde baslayım ya okulun acılmasını beklemek ıstemıyorum ama yetısemıyorum buaralar cocuklara sureklı bıseyler pesındeyım arada gezmelerde tabı olmadan olmuyor bu sefer yemegıde yedıkce yıyorum
gecen ıkı tabak makarna yedım ay cok yedım dedım kızım ne dedı bılıyjusunuz
anne sende yıyon yıyon haım olamıyon bogazına sonra zayıflıcam dıe ugrasıyon ay nasıl guldum ya
bende tek cesıt yıyomıyorum ya acıkıyorum allım da kalıyo sonra fena oluyo tatlıdan da gecemıyorum genelde hergun tatlı bıseyler yıyourm bende
bende acıkmaya basladım yatsakmı ne mutfaga gecmeden :))
hahahaha kiz o gamzeyi opesim geldi...cocuk bilem anlamis obur seni
,hahaha hic sorma..yoksa biraz sonra mutfakta devam edicez mesajlasmayakim ne yiyor onu yazacak
o varya ooooo ne cadı bı bılsen bgn bana saaatlerce deı mont arattırdı :) bulamadık ama o yaş :)) ayakalrım nasıl agrıyor bı bılsen gelldım bıde 2 saat utu yaptım daha da bıtmedı kendımınkılerı de sabaha bıraktım napim artık
yrn eger olursa aksam da ahmet keremı merkeze ıngılızce kursuna goturcem bakalım bı okulla goruseyım nasıl olcakmıs gunduz kuran aksam ıng. ınsallah ustesınden gelır
direniyom.. direniscide oldum sonunda :))),
aynen ya ama diren nazlııııı :)))) uyucaz diren mehayyyyy gıtcek bu kılolar :)))
cnm opuyorum yrn gorusmek uzere ben daha dayanamıyourm uykum cok geldı acıktımda ıyıce ben yataga bb
zor olur baya ama insallah basarabilir...
direniyom.. direniscide oldum sonunda :)))
tamam hadi get yat yörü :))
oooohhh fistik gibisin sen o zaman :)) 55 olsan super olur.hedefin kac? bide yasin kacti canim?
minicikmissin sen daha canimcim :)teşekkür ettimm :) hedefim 55 zaten az kaldı yaşım 16 ayrıca :) başta 50 flndı ama sen bana ben senin yaşlarındayken 55tim en ideali demiştin o yüzden deee hedefim 55 şuan :)))
canim ye tabiki oglendede ama su pilav,makarna turlerinden bir uzaklas bir kere.hele birde pilav ve ekmek ikisi bir arada aman aman.sonra veremiyorum.diye bikar diyeti birakirsin olan yine sana olur.once soyle bir hatalatimizi duzeltelim.sonra geliri gelirKızlar valla süpersiniz ya. Bir gün girmiyorum topiğe bir bakıyorum ooooo sayfalar almış başını yürümüş.
Mehay cım menüleri mi soruyorsun canım. Yazalım daha iyi olur. Frenleriz birbirimizi
Akşam: 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı kuru fasulye, salata ve yoğurt.
Küçücük bir dilim de ekmek.
Kahvaltı: (Bu biraz fazla oldu)
Bir tane simit yedim.
Şimdi öğlen fırın tavuk ve pilav var kızlar. Ne kadar yemeliyim. Hadi bakalım bekliyorum fikirleri. Ya da hiç mi yemesem.
Nazlıbahar şu profil resminde havalı bir fıstığın resmi var ya. Kızın mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?