Bende varim diyenlerin diyet günlügü

sbh: fflaks ve yrm poça

oğleye de sebze yemegım var (kaldirik) yumurtalı onu yıcem aksam cok cnm cekmıstı oğleden sonra bır dunya mısafırım var aksama da sehır dısın arkadsımın kınası var oraya gıtcem bıraz hreketlı bır gun olacak ınsallah yemek yonunden orantılı gecırırım aama ben dısarı cıkınca gzl gecıyor yemıyorum fazla

sagol cnm

buyuk kzım 9,oğlum 4, bebegımde 11eylulde 1 yasına gırcek nasıb olursa bu arada calısan bı anneyım

:nazar:

41 kere maşallah sana...

Ben de 3 çocuk yaparım diyordum ama vazgeçtim...

Kızım beni çok zorluyor...

Yemeyen istahsiz bir bebeğim var...
O yemedikce ben üzülüyorum...

2. Belki ama bi 3-4 yıl sonra diyorum...

Kilo bildirimim...

Başlangıç: 2 eylül

Başlangıç: 59.7

Bugün: 57.8

Giden 1.900 gr...

Ama ben bunu verilen kilodan saymıyorum...

Ilk hafta vücuttaki ödem gidiyor...

Asıl önemli olan bu hafta ne kadar gideceği...

Son düzenleme:

cnm benım ılk kıızmda oleydı o yuzden kardesı ıle 5yas var hatta 5.5 yas var aralarında ama ıkıncı hele 3. cü bakmasını ogrenıyorsun daha farklı bakılıyor ve hıc ılklere benzemıyor huy olarak rabbım hayırlısını versın cnm ogretmendın sanırım sende meslegımızde cocuklarımıza bakmamıza hıc engel bı meslek degıl sorumlulugu agır ama ılersı ıcın gzl dıye dusunuyorum ben

inşalla hakkımda hayırlısı...

doğu görevindeyiz..

geçen yıl kayınvalidem annem dönüşümlü olarak baktılar kızıma..

bu yıl bakıcı bulduk bi tane o bakacak...

işte uzakta olduğumuz için zor olacak bi 2. si...

burdan dönüşte ailelerin yanına gideceğiz orda herşey daha kolay inşallah diye umut ediyorum...

annemden çok fazla hayır beklemiyorum bağ bahçe işleri var da...

ama kv sağolsun çok yardımcı olur bana çocuk konusunda o yüzden ona çok güveniyorum....

nazlıbahar 68.8 67.7 65.6
canfunerda 55 54.4 54.5
mehay 64 64 64
sevgi77 58.8 59.4
katre99 68 68 67
angelinaballerina 69 69
asysss 59.7 58.8

Tebrikler hatunlar
Yeni haftanız ve cumanız hayırlı olsun

sagol cnm ellerıne saglık
kılo veren arkadasları tebrık edıyorum veremeyenler ıcın ınsallah bu hafta dıyorum

selam kizlar yogundum bugun anca oturdum...

sabah:1 kase kellogs
ara:1 kahve
oglen :1 kruvasan,2dilim peynir+cay
aksam:1 tabak fasulye kavurmasi, 3 kasik yogurt ve 2 dilim tahilli ekmek

ve son olarak minik bir bitter+kahve

ellerine saglik canim ama kim ne almis ne vermis belli olmuyor.birdahaki hafta onuda yazsan :/

.........................BAŞLANGIÇ .....1.HAFTA ......SONUÇ .... 2.HAFTA .....SONUÇ
nazlıbahar ........... 68.................67.7............-1.1 ..........65.6....... -1.1
canfunerda ......... 55.................54.4............-0.6...........54.5.........+0.1
mehay ................64.................64................0..............64.............0
sevgi77 ...............58.8..............59.4............+0.6..............................
katre99 ................68................68...............0................67...........-1
angelinaballerina..........................69................................69............0
asysss ....................................59.7.............................58.8.........-0.9

Düzenledim

Son düzenleme:

tesekkur ettim canimcim..

Günaydın...

Bnm kilom yanlış olmuş ama neyse eline saglik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…