Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Günaydın...

Bnm kilom yanlış olmuş ama neyse eline saglik...

Ah çok pardon,ilk görüşümde dahi yanlış görmüşüm sonra öyle devam etmiş.Baya olaylı oldu liste bu hafta
.........................BAŞLANGIÇ .....1.HAFTA ......SONUÇ .... 2.HAFTA .....SONUÇ
nazlıbahar ........... 68.................67.7............-1.1 ..........65.6....... -1.1
canfunerda ......... 55.................54.4............-0.6...........54.5.........+0.1
mehay ................64.................64................0..............64.............0
sevgi77 ...............58.8..............59.4............+0.6..............................
katre99 ................68................68...............0................67...........-1
angelinaballerina..........................69................................69............0
asysss ....................................59.7.............................57.8.........-1.9

bende yanlı bı anlasımlma var ama onemlı degıl dogru dewam edıyor cunku 67,8 den yukarı cıkmdı cunku ben ama onemlı dehıl

sabah bir kk kızarmış peynir,domates,salatalık,çay, iki dilim ekmek
ara diyet içeçek,şimdi de yeşil çay yapıcam ...

selaaammm aksam.yemeginde kahvaltilik yedik esimle bugun...
3 dilim ekmek,1 kk peynir,1 tatki k. nutella ve biraz omlet +cay...

su kellogs varya aksam yemegı yapsak onu baya verırız sanırım :)

kesinlikle :) istersen bu haftadan sonraki hafta deneyelim

sabah normal kahvalti,ogle sebze yemegi,salata,yogurt veya, et turu ne varsa aksamda kellogs :)) onumuzdeki cumadan itibaren bir hafta yapalimmi bakalim sonuc ne olacak? ne dersin canimcim? :))

puf regl oldum ,karnım şiş şiş ,ama neyse iyi denk geldi 20 eylül görümce düğün var ,
kızlar bende katılmak isterdim ama perşembe memlekete gidiyoruz düğün için 18 gün falan yokum ,diyete gelince devam artık ...

akşam ,tavuklu,domates soslu makarna 1 tabak yedim

Uffff zor olur bana ya hemde baya bi ama 1gun denemekte fayda var belki yapabilirim

hayirli olsun cnm gule gule

bende canim.birazdan arkadasim gelicek kahve icmeye :)
Ohhhh afiyet olsun

Gnynlaaaaaarrr
Soguk ama gunesli olan bir pazar sabahiiiii .......
Sbh: kellogs yedim ve gzl bir kahvalti hazrladim herkes mutfakta yiyor bugunu gzl atlatirsam yirttim demektir bir hafta daha yrn oglumun okulu basliyor 1hafta beraber gidicez sbhlari kellogs yerim artik yuruyuste yapmis olurum hem bakalim bu hafta 64 ü gormeliyim ))
Hergun 100gr. Gidiyor ya bu bile mutlu ediyor beni

Gunaydin kizlaarrr ,muhtesem bir hafta sonu diliyorum size :))

sabah bir kase kellogs yiyerek basladim gune :))

bendede sislik vardi bugun bitti sukur.bundan sonra guzel kilo veririm artik canim.istersen dondugunde deneriz senlede bu yontemi.ben vatim tekrar yapmaya )
Uffff zor olur bana ya hemde baya bi ama 1gun denemekte fayda var belki yapabilirim

hayirli olsun cnm gule gule

Ohhhh afiyet olsun
tamam canim teklif var israr yok )

burasida soguk dunden beri cuma gunu yaniyordu oysaki
kiz oglunun okulu uzakmikac dk yuruyeceksiniz?

Gunaydin kizlaarrr ,muhtesem bir hafta sonu diliyorum size :))

sabah bir kase kellogs yiyerek basladim gune :))

tşk. ettım cnm bende sana gzl bır pazar dılıyorum
afıyet olaaaaa

hadı şişliklere gle gıle dıyelım tartıldın mı cnm ?
cok uzak degıl ama sureklı evdeyım gıttıgımyerleerede araba ıle gıdıyorum ya hıc yurumuyorum o bıle yarar bana 15dakıka falan sanırım

aaa dogruya artikin araban var senin ben daha hala alicam.esimle bu ay bakicaz bizde alistinmi baya arabaya kullanmaya?artik her yere gidiyorsundur dimi rahatlikla? :) sanirim otomatik vitesti seninki ben manuel alicam ...
oglen :bır tbk pırasa yemegı ve 1,5 poca yedım
hmm pirasanin suyundan cok yemeseydin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…