Günaydın...
Bnm kilom yanlış olmuş ama neyse eline saglik...
Ah çok pardon,ilk görüşümde dahi yanlış görmüşüm sonra öyle devam etmiş.Baya olaylı oldu liste bu hafta
.........................BAŞLANGIÇ .....1.HAFTA ......SONUÇ .... 2.HAFTA .....SONUÇ
nazlıbahar ........... 68.................67.7............-1.1 ..........65.6....... -1.1
canfunerda ......... 55.................54.4............-0.6...........54.5.........+0.1
mehay ................64.................64................0..............64.............0
sevgi77 ...............58.8..............59.4............+0.6..............................
katre99 ................68................68...............0................67...........-1
angelinaballerina..........................69................................69............0
asysss ....................................59.7.............................57.8.........-1.9
ıyı olmaya calısıyorum canım ya sen nasılsı n
su kellogs varya aksam yemegı yapsak onu baya verırız sanırım :)
kesinlikle :) istersen bu haftadan sonraki hafta deneyelim
sabah normal kahvalti,ogle sebze yemegi,salata,yogurt veya, et turu ne varsa aksamda kellogs :)) onumuzdeki cumadan itibaren bir hafta yapalimmi bakalim sonuc ne olacak? ne dersin canimcim? :))
Uffff zor olur bana ya hemde baya bi ama 1gun denemekte fayda var belki yapabilirimkesinlikle :) istersen bu haftadan sonraki hafta deneyelim
sabah normal kahvalti,ogle sebze yemegi,salata,yogurt veya, et turu ne varsa aksamda kellogs :)) onumuzdeki cumadan itibaren bir hafta yapalimmi bakalim sonuc ne olacak? ne dersin canimcim? :))
hayirli olsun cnm gule gulepuf regl oldum ,karnım şiş şiş ,ama neyse iyi denk geldi 20 eylül görümce düğün var ,
kızlar bende katılmak isterdim ama perşembe memlekete gidiyoruz düğün için 18 gün falan yokum ,diyete gelince devam artık ...
akşam ,tavuklu,domates soslu makarna 1 tabak yedim
Ohhhh afiyet olsunbende canim.birazdan arkadasim gelicek kahve icmeye :)
bendede sislik vardi bugun bitti sukur.bundan sonra guzel kilo veririm artikpuf regl oldum ,karnım şiş şiş ,ama neyse iyi denk geldi 20 eylül görümce düğün var ,
kızlar bende katılmak isterdim ama perşembe memlekete gidiyoruz düğün için 18 gün falan yokum ,diyete gelince devam artık ...
akşam ,tavuklu,domates soslu makarna 1 tabak yedim
tamam canim teklif var israr yokUffff zor olur bana ya hemde baya bi ama 1gun denemekte fayda var belki yapabilirim
hayirli olsun cnm gule gule
Ohhhh afiyet olsun
Gnynlaaaaaarrr
Soguk ama gunesli olan bir pazar sabahiiiii .......
Sbh: kellogs yedim ve gzl bir kahvalti hazrladim herkes mutfakta yiyor bugunu gzl atlatirsam yirttim demektir bir hafta dahayrn oglumun okulu basliyor 1hafta beraber gidicez sbhlari kellogs yerim artik yuruyuste yapmis olurum hem bakalim bu hafta 64 ü gormeliyim ))
Hergun 100gr. Gidiyor ya bu bile mutlu ediyor beni
Gunaydin kizlaarrr ,muhtesem bir hafta sonu diliyorum size :))
sabah bir kase kellogs yiyerek basladim gune :))
bendede sislik vardi bugun bitti sukur.bundan sonra guzel kilo veririm artikcanim.istersen dondugunde deneriz senlede bu yontemi.ben vatim tekrar yapmaya )
tamam canim teklif var israr yok)
burasida soguk dunden beri cuma gunu yaniyordu oysaki
kiz oglunun okulu uzakmikac dk yuruyeceksiniz?
aaa dogruya artikin araban var senin ben daha hala alicam.esimle bu ay bakicaz bizdetşk. ettım cnm bende sana gzl bır pazar dılıyorum
afıyet olaaaaa
hadı şişliklere gle gıle dıyelım tartıldın mı cnm ?
cok uzak degıl ama sureklı evdeyım gıttıgımyerleerede araba ıle gıdıyorum ya hıc yurumuyorum o bıle yarar bana 15dakıka falan sanırım
hmm pirasanin suyundan cok yemeseydin canim..oglen :bır tbk pırasa yemegı ve 1,5 poca yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?