Bende varim diyenlerin diyet günlügü

cnm arabayı ahmet keeremın opel sevdası yuuznden sattık cnm suan esım asıyor sureklı heryere tek araba var yanı duz vıtestı baya ılerletmıstım ama maalesef sattık ama buyuk rhatlık ıns. tekrar nasıb olur sanada cnm ıns.

pıasanın suyunu yemedım cnm genlde sularını yememeye calısıyorum

bende simdi fasulye kavurmasi yapicam kendime yogurtla onu yerim :))

ohhh afıyet olasun bende aksama yaparım belkı fasulyeyı ızgara olmaz ise bugun :)) malum pazar bugun ama hava sankı bozuyor yagmur yagacak gıbı gorunuyor

evet evet varım ben de tabiki ,ben düğüne gidiyorum ama bu kiloları düğün için vermedim ,vermiyorum kendim için veriyorum düğün için olsaydı şimdi 50 kiloydum kesin ,ama ben hızlı değil yavaş ama kalıcı kilo verme peşindeyim o yüzden tabiki döndüğümde 50 olana kadar diyete devam ... yalnız 54,5 da takıldım kaldım canım sıkılmıyor değil hani neyse :26::26:

eveett ogle yemegimide yedim geldim.
aslinda pekde yemek sayilmazya neyse

ara bir fincan sekersiz cay ve 100 kalorilik bitter :))

ogle: 1 kase kellogs yedim

aksamada 3 dilim ekmek,1 tabak fasulye kavurmasi uzerine sarmisakli yogurtlu sos.mmm agzim sulandi cok severiiimmm.. :))

canim bende oyle vermek istiyorum yavas ama kalici...
bu arada uzulme bir iki hafta takilir sonra bir bakmissin 2 kilo birden gitmis )

o zaman dugunden sonra basliyoruz :))

insallah canim.ayy yagmur burda yagiyor sonbahara giriyoruz sanirim artik...

aynen cnm herkes kendısı ıcın once vermelıkı kendını ıyı hıssetsın sonra dişş gozler gormelıkı guven kazanılım bendeeeee
ama arada bır oyle takılı kalması normal senınle ınatlasması sende bu arada spora baslamalısın bende onun etkısı gırınce devereye tekrardan vemeye baslarsın ıns.

1-2 günlük şoklama yapsan bence faydası olur.

teşekkür ederim tatlım...

eşim tartıyı sakladı er saba üstündeyim diye...

cumaya kadar vermem diyor

bnm de işme yaradı paranoyak olmuştum resmen gün boyu çok fazla tartılıyordum...

sabah bir kk kızarmış peynir,domates,salatalık,çay, iki dilim ekmek
ara diyet içeçek,şimdi de yeşil çay yapıcam ...

diyet içeceklere baktım da 0 kalori yazıyor ama içmek de zararlı diyorlar ya...

ne yapsak ki?

güle güle git memleket avası insana yarıyor tatlım...

bana 2,5 ayda 6 kilo aldırdı...

ama ben hiç dikkat etmemiştim...
günde resmen 6 öğün tıka basa yemiştim...

oh sefam olsun dedim sonra da...

şimdi başladım diyetime...

geçen günler bi daha geri gelmiyor....

yalnız makarnanın baya bi kalorisi oluyor soslu tavuklu olduğu için...

illa yemek istiyosan makarna süzgüdeyken kendine 1 bardak ayır yağsız bi şekilde onu ye...

internetimiz de bi var bi yok kendine göre takılıyor...

akşam gitti..biraz önce kendiliğinden geldi...

internet olmayınca da insanın eli kolu bağlanıyor...

sürekli girmesem bile insanın aklında olması yetiyor....

kızlar neden yemeklerin suyundan yemiyorsunuz...

bildiğiniz bişey varsa söyleyin canlarım ben bilmiyorum da....:26::26::26::26::26::26:

kızlar neden yemeklerin suyundan yemiyorsunuz...

bildiğiniz bişey varsa söyleyin canlarım ben bilmiyorum da....:26::26::26::26::26::26:

Canim biraz yiyorum tabi ama cok sulu yemek yemek iyi degil.Yemegin butun yagi,tuzu suyunda cunku...birde ne kadar ekmek yedirdigini dusunursek diyet acisindan cokda iyi degil yani

aksam:saat 5te yedım bıttı aksam yemegım

bır kase corba ve 4-5 tane bulgurlu patateslı kofte yedım

şimdide sodamı ıctım bakalım napıcaz ınsallah saldırmam ama tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı dıyor bı ses ıcımden

teşekkür ederim tatlım...

eşim tartıyı sakladı er saba üstündeyim diye...
diyet içeceklere baktım da 0 kalori yazıyor ama içmek de zararlı diyorlar ya...
ne yapsak ki?
Ben teşkür ederim efenim
O içeceklerin kalorisi az görünse de içerikleri sebebeiyle çoğu diyetisyen yasaklıyor.Bi Dukan yasaklamıyor diye biliyorum.
Ben bu akşam tatlı diye tırmalandım ve yedimmmmmm ama izne ayrılcam galiba ondan...

Canim biraz yiyorum tabi ama cok sulu yemek yemek iyi degil.Yemegin butun yagi,tuzu suyunda cunku...birde ne kadar ekmek yedirdigini dusunursek diyet acisindan cokda iyi degil yani

hmmm yemeklerin suyundan yemiyeyim bari...

yemeklerim çok az yağlı olur bnm...
suyundan bide etinden yiyordum ama bundan sonra dikkat ederim...
bi de ekmek konusunda her öğün 1 dilim tüketiyorum yemeğim kalsa bile..
kalan yemeği de kaşıklıyorum...

salataya taktım bu aralar çeşit çeşit salata yapıp yiyorum...

ben hiç içmiyorum da o yuzden merak ettim..
bazen cola cnm çekiyor 0 şekersiz olanından içsem mi diye düşünüyorum..
ama diyetisyenler dediyse vardır bi hikmeti içmem olur biter.......

Siz gevrek tipi şeylerden hayır görüyor musunuz?

hayır görmek derken doyurucu anlamında ise..

geçen yıl okuldayken yarım simit yanında ayran yiyordum öğle yemeği için ..

beni tok tutuyordu...

kızlar eşim tartıyı sakladı demiştim ya buldum...
öyle çok da zor bir yere koymamış dolabı actığımda karşımdaydı...

bugün tartıldım o işte gizli gizli...

hehe biraz gitmiş........

bir de hergün 1 fincan yeşil çay içerdim dün 2 fincan içtim artık ondan mıdır nedir...

ayıp olcak ama wc ye çok çıktım....

Bugün tevafuk oldu alkali beslenme üzerine forumda birşeyler okudum,izledim.
Asidik beslendiğimiz zaman yağların parçalanması daha zor oluyormuş.Ender Saraçın programında bir doktor deneyle gösterdi hatta.
Aklıma baya yattı istersniz siz de biraz bakın.İlk olarak 1,5 litre suya 1 çay kaşığı karbonat koyarak içmeye başlayabiliriz.Detokscu gül Kaynak apla var o da Gülben'e çıkmış anlattı Gülben de 3 gün kullandım şişiliğimi aldı neyim dedi.

Gevrek derken mısır gevreği,kellogs vb şeyleri kast etmiştim.Yani zevk olsun diye yiyorum ne kilo alıyorum ne veriyorum.Ama ben Bim'de satılan sade gevreği yiyorum.Tatsız tuzsuz bişey hoşuma gidiyo.Evde special-k var bir paket de ona gönlüm çok kaymıyo.Hani kızlar kullanıyorlar merek ettim faydası oluyor mu...
Bu arada bugün forumda takılmalar mı var beğen butonunu göremiyorum mesela

Son düzenleme:

kız diyet içecek derken ben kendim yapıyorum hazır almıyorum bu içeceği ismi uzun olduğundan diyet içecek diyorum ,bi kaç kere tarifini paylaştım burda ,sayfalardan bulabilirsin şekerimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…