Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Yeme cnm tatlı yeme...

1 tatlı kac kalori onu düşün ...

Yersen bugün boşuna aç kalacaksın onu düşün...

Ben burdayım da telden girdiğim için yazmak zor oluyor bıt bıt uğraş dur...
yemedim valla canim ama butun gece tatlilardaydi aklim su malum donem mahvediyor insani
canim kalorisepetinden baktim simdi 2 tane 2 si bir arada nescafe 120 kalori bir kurabiyede un kurabiyesi 65 kaloriymis...5 kaloride sekersiz cay aslinda sabah için fazla kalori almamissin130 kalori almissin ama daha doyurucu seyler yeseydin keske:26:
civitmazsan iyi olur
Mehay ım cnm aşgummmm dogum gunun kutlu olsun bebegım nıce yıllara ınsallah mutlu uzurlu bırlıkte )) ama artık nolur zayıflama topıgı olmasın :)))

asgumm tesekkur ettim canimmm
ama artik zayiflama topigi olmasin ni dimek len

Son düzenleme:
Bugun dogum gunum olmasina ragmen pasta veya hamur isi yapmadim yapmiycam (ilk defa ) diyetteyim cunku...

sabah 1 dilim tahilli ekmek, 1 domates, 5 zeytin, 1 kk peynir ve cay

simdide bir kahve miss ohhh

Toplam : 205 kal. almisim

gunluk ihtiyacim1832 kaloriymis ama 1 araliga 55 kilo olmak istedigim için gunluk hedef kalorim olan 1044 u gecmemem lazimmis cok da zor degil bu benim için

Yalniz kizlar ben gecen hafta cuma 64 kiloyken cumartesi pazar sacmalamalarim sonucu pazartesi 64.7 yi gormustum ve su anda anca 64 olabildim ...yerimde pinekliyormusum gibi hissediyorum kendimi yaa

ıyı kı Doğdun mehayyyyyyyyyyy :))) rabbım once saglık sonra mutluluk huzur versın Aılenle huzur dolu bır hayat sür inallah :)

Hamisler topiginde bulusalim istesen
tercihini yap

cok gıcıksın bence oraya sen ugra ben almim daha Allah a sukur 3 bebiş yeterli artık onlara uzun ve saglıklı mutlu huzurlu bırlıkte olacaklrı bı hayat nasıb etsın ınsallah acılarını bana gostermesın yeterli

:119::119::119::119::119: biz de buradan sana pasta değil çiçek ve öpücük gönderiyoruz

Yalniz kizlar ben gecen hafta cuma 64 kiloyken cumartesi pazar sacmalamalarim sonucu pazartesi 64.7 yi gormustum ve su anda anca 64 olabildim ...yerimde pinekliyormusum gibi hissediyorum kendimi yaa
aman aman ne cıs düşünceler onlar öyle.Aksin 0.7 kilo vermişsin

Amiiin 3 çocuk ya maşaallah maşaallah

Mehay doğum günün kutlu olsun...
Sağlıklı nice nice mutlu yıllara....

Nazlibahar maşallah sana 3 çocukla....
Yaşları kaç?

kımsecıkelr yok ya ben gelınce kımse olmuyor ben dıyetten cıınc a herkesler burda olur huuuu nerdelerdesınız

bende kalkım oglen lapasını yapıp yiyim bari

Mutlu mutlu yılarrrrr canım ,mutlu mutlu yaşlar ,inşallah hayatında istemediğim herşey bir önceki yaşının son saniyesinde kalsın,bundan sonra gönlünden geçen herşey senin olsun kocaman öpüyorum seniiiiii..........

kımsecıkelr yok ya ben gelınce kımse olmuyor ben dıyetten cıınc a herkesler burda olur huuuu nerdelerdesınız

burdayız gitmeyiz inş zayıflamadan
ya benim canım bugün birşey yemek istemiyo napsam ki?acıkıp acıkıp gözüm dönmeden tedbir alayım

kızlar ya ben bu hafta kilo milo veremicem galiba ,diyeti bozduğumdan değil de ayça kaya ya çok ta uyamıyorum puffff,mesela sabahları biraz fazla kaçıyo çünkü akşam yemeğini çok hafif yiyorum ve akşam 6 dan sonra bişi yemiyorum bu sefer sabah çok aç oluyorum

sabah:5-6 tane kızarmış patates,az pide,peynir,domates ,salatalık,yeşil zeytin,salça soslu zeytinyağ
ara yeşil çay,diyet içecek
şimdi de kahve içicem

hııı bu arada geçen iki akşam yarım kase müsli yedim akşam 6 dan sonra

MEHAY mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle beraber daha nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle

burdayız gitmeyiz inş zayıflamadan
ya benim canım bugün birşey yemek istemiyo napsam ki?acıkıp acıkıp gözüm dönmeden tedbir alayım

aynen bencede sen yınede bıseyler ye kii sekerın dusupte gozunu doondurmesın

ıyı de arkadasım sabah kahvaltısı onemlı zaten ki aksama kadar cok asırıya kacmadıktan sonra erıtme sansımız da var bende cok gzl kahvaltılar yapıyorum ama aksamı hafıf tuttukmu gıder ve bır haftadır ben aynı sekılde yapıyorum aksam cok hafıf kahvaltı cok gzl cok ta gzl verdım yrn sbh nolcak bakalım bugunde regl oldum ve lapa yapıyorum sbh nolmus bakaıcaz artık

lapam suana kadar guzel gıdıyor aksam da ınsallah bu seılde atlatırım

Mehay doğum günün kutlu olsun...
Sağlıklı nice nice mutlu yıllara....

MEHAY mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle beraber daha nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle
Kizlaaarr hepinize ayri ayri çooookkk tesekkur ederim canlarim...Nice senelere zayif bir sekilde hep beraber diyorummm

küstük bikerem biz sana
sen bizi yalniz birakirken iyiydi
cezani cek simdi

Kizlaaarr hepinize ayri ayri çooookkk tesekkur ederim canlarim...Nice senelere zayif bir sekilde hep beraber diyorummm

küstük bikerem biz sana
sen bizi yalniz birakirken iyiydi
cezani cek simdi

cezam busa coa gır bı cezaaaa olmus ya hem zaten bugunden berı lapa yıyıp durdum onca gzl kokunun ıcınde :)ama mutlu sona az kaldı dımeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…