Nerdesiniz hatunlar????????????
Ole dedım ama 63 e razıyım ben cnm ya 63 gorunce asası baya zor gıdıyor bendehosgeldin canimmm :)) topigimize gunes dogdu seni gorunce:))
vay vaayy demek bayrama 62 sin hadi bakalim haftada 1 kilo vermeye calis o zaman)
dukkani kapattin niye sabah acmadin kiizz ? :)
Slm kızlar yrn bıldırım gunu bakıyorumda kımsecıkler gırmemiş kacamaklar yoktur umarımhaftasonuna ragmen benım gzl gectı bakalım yrn sbh neler olucak bırazdan gunumuz var ama aZcık yıcem ben olculu hıc yemeden de duramm artık aksam yemegı nıyetıne
benim islerim vardi giremedim bu hafta gayet cool bir sekilde kilo verdim.hic kendimi sıkmadan aslinda biraz zorlasam 62 yi gorurdum ama.arkadasa davetli oldugum gun baya yedim sonra bize misafir geldi iki gun tatli yedim yinede verdim.sanirim ekimin ilk haftasi sıkı bir diyete basliycam.sporsuz olmuyor ,yag yakimini hizlandirmam lazim :)
bu sabah tartildim 63.4 geldim.sonra oglumu okula goturup geldim 500 gr almisim( hangisini kabul ederseniz artik..
o iş nasıl olmuski ???yollarda neler yedın anlat bakem zaten gozum donmus cnm asırı derecede pide lahmacun ıstıyo esımde tutmus aksama yap dıyo yok yapamam oglene olaydı yerdım yapmıcam ama kararlıyım bayrama 62
sbk:kellogs
ara:5-6 fındık yrm armut
öğlen hiç bişi yok yemek olarak salata abri yapayım kendıme dıye dusunuyorum şu ütü işini ve odaları hallettın mı pazartesı de genel bı temızlık ohhh rayına gırıyor sanırım hersey artık yavas yavas bi terslık cıkmazsa eger
Kizlaaarr neden benden baska kimse ne yedigini yazmiyor?(
siz yazmayinca bende yazmak istemiyorum ,yazmayincada ne bulursam yemek istiyorum.Hani birbirimizi motive edip destek olacaktik nerdesiniz simdi?(
evet canim hep ben yaziyorum,kendim yazip kendim okuyorum bu da beni feci demoralize etti ve iki gundur diyetimi olumsuz yonde etkiledi...sanirim motive olup gaza gelebilmek icin baska topiklere kayicam bu hafta brndeahhhh canlarım ya, neyse az kaldı haftaya salı yola çıkıyoruz Allah ın izniyle
düğünümüzü yaptık ,vala süper bi kıyafet aldım saç makyaj vala güzeldim kızlar ,her gören bayıldı da ondan yazıyorum böyle rahat rahat,,,çok zayıflamışsın dediler ,çok güzel olmuşsun dediler ,korse getirmiştim yanımda elbisenin altına giyerim diye gerek kalmadı ben baya baya incelmişim ki elbise dar kesim ,yani anlayacağınız moralimmmmm süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
4 kilo daha vericem diyorum herkes itiraz ediyo ,yeter artık bişey kalmamış diye ama yok ben 50 olana kadar devam edicem hedef 50 ,dönmek yok ,bu arada burda ister istemez yiyorum tabi saatler falan şaşıyo dün akşam tartı buldum arkadaşta tartıldım tok karnıma 54,3 çıktım çok şükür
sizleri çok özledim kendinizi bırakmayın canlandırın burayı bakıyorum hep Mehay yazıyo
çok öpüldünüzzzzzz
evet canim hep ben yaziyorum,kendim yazip kendim okuyorum bu da beni feci demoralize etti ve iki gundur diyetimi olumsuz yonde etkiledi...sanirim motive olup gaza gelebilmek icin baska topiklere kayicam bu hafta brnde(
ben sana yazayım sen bana yaz herkesin topiği yerinde dursun
zerasebanın toğiğine buyrun
ben 72.6 ile başladım
şuan 68.3 üm
kalori sayımı yapıodum bu aralar pek saymıyorum
alıştım artık ne yemem lazım ne yemicem öğrendim
iyi bi diyet öğrencisi olamsamda fena değilim
aslinda biz baya kalabaliktik kizlar bir anda nereye kayboldu anlamadim.topigi birlikte actigimiz arkadasimda cocuklarindan dolayi giremiyor artik...
yalniz sen bana ben sana yaz derken sen benim ben senin topiginemi misafir olucaz anlamadim canim birbirimizin topiginemi neler yedigimizi ve kilo bildirimimizi yazicaz acarmisin biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?