Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Bana gaz verecek arkadaşlar arıyorum :)

Baktım ki sizin sayfanız biraz daha hareketli buraya yazayım dedim,yazdığım başlıklar pek sessiz,benimse motive olmaya ihtiyacım var..

Beni de alırmısınız aranıza?

34 yaşındayım,çalışıyorum,10 aylık bir bebeğim var..Genç kızlığımda zayıftım..Sonrasında sağlık problemlerim oldu,kortizon tedavileri gördüm..masa başı bir işte çalışıyorum hareketim az..evlilikten sonra daha da kg aldım,sonrasında doğum..98 kg ile hamile kaldım zaten..Doğuma 117 kg ile girdim..tabiki kilo aldım beklenildiği kadar değildi :) malum kilolu olunca potansiyel var..Doğumdan şuana kadar 18 kg verdim..Bu da başarı değil mi 10 ayda?

Şuanda 99.1 kg'yum..tartıda tekli rakamlara düşmek nasıl sevindirici bilemezsiniz!! Geçen hafta kg vermemişim,bu haftada regl olucam ancak tabiki de devam..

Ben kahvaltı yapmıyorum arkadaşlar..biliyorum sakıncalı ama canıma tak dedi artık,birde kahvaltı bana kg aldırıyor sanırım..Belki bir iki galeta atıyorum ağzıma,yada çubuk..Fakat öğlen yemeğimi çok sağlam yiyorum..Herşeyiyle hemde..Süt iznimden dolayı erken çıkıyorum...Saat 17.00 gibi bir kase yoğurt ve müsli yiyorum..Günü bitiyorum..Bazen aralarda meyva,çubuk,badem,kayısı kurusu gibi şeyler yiyorum..Spor yapmaya vaktim pek yok,ancak işe yürüyerek geliyorum..Akşamları da kızımı dolaştırıyorum,o arada yürümeye çalışıyorum..

Şuanda ki kilom 99.1 boyum 1,68 öncelikli hedefim 70,sonrasında devam edicem..Kızımın doğm günü var 5 Kasımda o zamana kadar 10 kg verirmiyim acabaaa??

bende aranıza katılabilirmiyim :)
hosgeldin canimmm :))

hosgeldin canim oncelikle:) 10 ayda 18 kilo baslangic.olarak iyi ama kilona bakarsak ayda en az 6 kilo vermen lazim kizinin dogum gunune kadar istersen 15 kilo bile verebilirsin.sana ayca kaya ayda 8 kilo diyetini oneririm.eger tam uyarsan kasima 85 kilo bile olursun...su anda cikmam lazim fazla vaktim yok ama uygun oldugumda beslebme tqrzini tartisalim biraz )

Hoşbuldum :)

Evet canım 6 ay hatta 1 sene devam etmem gerekiyor..Önerdiğin diyete şöyle bir göz attım,aslında güzel de benim onları hazırlamaya hiç vaktim yok ki..İş,ev,evim ve bebeğim...Accayip yoğun bir tempodayımTotoşum yer yüzü görmüyor diyebilirim..

Beslenme tarzıma gelince,çok sağlıklı değil biliyorum ama denemediğim şey kalmadı.Birde böyle deniyim dedim napim yaa..Aç kalmıyorum,yemek de yiyorum..Özellikle öğlenleri sağlam yiyorum..Akşamları dediğim gibi yoğurt müsli..Son olarak 8-10 gün gibi 2 kg verdim böyle..Devam ediyorum diyorum bu şekilde en azından 1-2 ay..Bakalım ne olacak..:44:

[/QUOTE]

Son düzenleme:
voooov harikasın
ben de birazdan yatıcam.Ama çok uyumayıp kalkar kalkmaz leslie yapmak planındayım ısınınca da tiffany diye simitler için video var onu..
hedefin kaç kilo???

Şimdilik 50 ama 50 den sonra biraz incelmeye yöneleceğim.Göbek var bende biraz,diğer bölgeler normal.

bende aranıza katılabilirmiyim :)
Hoşgeldinnn bugün neler yedin

Merhaba,ben bu hafta pek motiveyim inşaallah hep beraber daha da çok motiveleşiriz
Aslında topik daha aktif de bu hafta okullar açılıyor biraz da tatilde olanlar var onlar da gelecekler daha kalabalık olcaz inş
18 kiloyu verirken de bu şekilde miydi yemek ve hareket düzenin?

Bu arada bana video önerebilecek olan var mı?Daha çok bütün vücudu çalıştıracak.
Ne tarz birşey istiyorsun?Yürüyüş,fitness,pilates?Ben şimdi Leslie ile yürüyüş yapıcam inş.Şimdilik yürüyüş ve Ebru Şallı nın 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosu var niyette.Tüm vücut vermem lazım,hedefim 12 kilo.7-8 verdikten sonra bölgesele geçmeyi düşünüyorum.
Sen biraz daha ayrıntılı yazarsn linkleri de atabilirim

oglen:1 fincan cay 1 fincan kahve canim bisey istemedi
aksam : firinda balik,salata , 1 bardak limonata

2-3 catal kadayif yedim birde.oglen bisey yemedigim icin simardim sanirim :))

Kizlaaarr hadi herkes bugunden itibarrn kurban bayramina kadar kendine bir hedef koysun.
Benim hedefim 60 gecen hafta cuma yani 3 gun once 63.8 dim kurban bayramina 27 gun var 4 haftada 3.8 kilo vericem ve bayram sabahi 60 kiloyu gorucem kararliyim :))

Tamam ben de 63 e göz koydum yani 4 kilocuk
ayy inşallah daha çok veririmmmm

bugün iyiydi çok şükür yarın pazardan da ayçakaya alışverişi yaparsam

Tamam ben de 63 e göz koydum yani 4 kilocuk
ayy inşallah daha çok veririmmmm

bugün iyiydi çok şükür yarın pazardan da ayçakaya alışverişi yaparsam
ohh yaa iste bu :))
once bir hedefimiz olsunki nereye gittigimizi bilelim ama dimi?
Allaha sukur benim bu hafta gayet iyi gidiyor.mukemmel olmasamda asla abartmadim cuma gunu baskule mulaka yansiyacaktir...:))

sabah: 1 kase kellogs
ara:1 elma
ogle:1 tost, 3-4 catal kadayif
ara: 4 hurma ,kahve
aksam: 1 dilim ekmek, 1 tabak ton balikli salata 1 cay bardagi limonata

bugun baya yedim ,yarinda arkadasa davetliyim kasarli krep yapicak insallah cok yemem ,insallah diyorum cunku cok sevdigim bisey bu.ama cumayada az kaldi abartmamak lazim tabi..
ha gayret iki gun kaldi :))

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor gordugume gore baya guzel benımde gzl her ne kadar haftasonu annemde yıyıp durmus olsam da eskı halıme dondum şükür bu sbh bı geçmiş sayfları okudum ama alıntıyaamadım alıntı butonum gorunmuyordu yenı gelen arkadaslar olmus hos gelmısler yenı kararlar alınmıs hedefler monulmus cok gzl bende varım dıyourm bende ve 62 hedefı koyuyoourum 3kılo cok degıl ama yınede 63ten sonrası benı cok zorluyıor 63te olabılır ama hedefım 62 olsun ınsalah

yrn gorusmek uzere dıyorum ve dukkanı kapıyorum

Bu haftan baya davetli geçti galiba sınav haftası oldu sana :)
Bu akşam yemekten önce paçalarım tutuştu cumaya 2 gün kaldııııı:18::18::18: boğazıma dizildi lokmalar

Bu haftan baya davetli geçti galiba sınav haftası oldu sana :)
Bu akşam yemekten önce paçalarım tutuştu cumaya 2 gün kaldııııı:18::18::18: boğazıma dizildi lokmalar
canim bu hafta bir gun arkadasim geldi,birgun kaynanamlar geldi ben biseyler yaptim, bugunde ben arkadasa davetliyim.yani 3 gunun disindaki gunler guzeldi.o 3 gunde guzeldi aslinda hic abartmadim neyse artik boyle devam edicem kararliyim bu ayin sonuna 60 gorsem ne iyi olurdu :) ama hedefim bayrama 60 tabi ..
su bogaza dizilme olayi bendede oluyor heleki cumaya bir iki gun kala..ama cumartesi pazar gayet rahatiz dimi :))
Nerdesiniz hatunlar????????????

evet yaa ,diyetler sona erdi sanirim :)

Son düzenleme:

hosgeldin canimmm :)) topigimize gunes dogdu seni gorunce :))
vay vaayy demek bayrama 62 sin hadi bakalim haftada 1 kilo vermeye calis o zaman )

dukkani kapattin niye sabah acmadin kiizz ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…