tamam canim anlastik o halde, misafirlik iyi fikir :) ben eskiden diyete bir basladimmi pir baslardim her hafta 1 kilo kaybim olurdu en az.o zamanlar calisiyordum tabi butun gun ayaktaydim onunda etkisi vardi mutlaka,simdi zorlaniyorum biraz sebebi hem bu aralar eksilen motivasyonum hemde hareketsizlik sanirim.spora basliycam bu hafta insallah birde kalori sayimina donucem iyi sonuc veriyor...ben senim topiğe gelir yazarım fırsat buldukça sende bna uğrarsın neler yaıporsun diyet nasıl gidior
arkiadş oluruz yaneeee
bak mesela arkadaşım diuetisyenle 1 buçuk ayda 9 kilo verdi
diyeti bizm gibiydi
haftada 4 gün 40 dakika yüryüş yapıodu
sabah 2 yeşilçay
sat 3 te 2 yeşilçay
5 te 2 yeşikçay
yatmadan form çayıyla kayıslı btki çayını karıştırp içiyomuş çok fayda etmiş
ben günde 1 yeşil
2 form çay içiodum
cuma günü tartı günüm gelişmeyi yazarım inş
gayet guzel cok ac kalmadan kilo veriyorsun canim.gunde kac dilim ekmek yiyorsun toplamda?canım ben sabah aç karna 2 bardak su
1 yeşilçay içiyorum
aç karna 2 saat yüryüş
1 dilim ekmek tost ekmeği kızarmış
1 domates 1 salatalık
az peynir
haftada 4 adet haşlanmış yumrta
ara keten tohumlu yoğurt
öğlen çorba yada yemek ne varsa
form çayı
akşam sebze yada et salata ve yoğurt ile
form açyı
günde 100 mekik
böle canım gnelde
ama arada kaçamğım oluyor
merhaba kızlar arada bakıyorum topiğinize.epey kilolar vermişsiniz.
Ya bu adam benim olan biten motivemi sıfırlıyor
1 haftadır falan hiç ilerleme kaydetmediğim için canım sıkkındı. 3 5 gram vereyim tekrar yazmaya başlym diyodum.
Otururken dedim ki ben kalkayım biraz leslie yapayım.
Nasıl oluyor dedi.Hareketleri gösterdim.Bunlarala zayıflanmaz dedi.E nasıl zayıflıycaz dedim.Yemeği azaltarak dedi.Yemeği azalttığımı gördüğü zamanlar da başka başka şeyler söylüyor.
Neyse."İnsanlar genelde nasıl zayıfladıklarını bilmezler.Hayatlarında büyük değişimler olduğunda kilo verirler(evlenme,taşınma,cenaze vb.).Spor yaparlar neşeleri yerine gelir,başka şeyleri de değiştirirler ama sorunca mesela -leslie ile zayıfladım- derler "dedi.
Hadi tamam hepsi doğru olsun.Ama kendimden de biliyorum spor yapınca zayıfladım.Başka hiçbir değişiklik yapmamıştım.
Ben de dedim ki "tamam sen birkaç örnek biliyorsun ben de birkaç örnek biliyorum.." kayış koptu adamda."Aman ne yaparsan yap" dedi hemen.
Ya zaten spor yapmaya motivasyonum az bi de her defasında böyle bi gerginlik yaratıyor.O uyurken yapmaya çalışıyordum.Kendime "acaba kuruntu mu yapıyorum" diyordum da yok ya haklıymışım..
bdv lik olmuş
evet cnm 18 gündür diyetteyim.yediklerime dikkat ediyorumda denebilr.3 kilo verdim.spor da yapıyorumgayet guzel cok ac kalmadan kilo veriyorsun canim.gunde kac dilim ekmek yiyorsun toplamda?
tesekkurler canim sendemi diyettesin?
Ya bu adam benim olan biten motivemi sıfırlıyor
1 haftadır falan hiç ilerleme kaydetmediğim için canım sıkkındı. 3 5 gram vereyim tekrar yazmaya başlym diyodum.
Otururken dedim ki ben kalkayım biraz leslie yapayım.
Nasıl oluyor dedi.Hareketleri gösterdim.Bunlarala zayıflanmaz dedi.E nasıl zayıflıycaz dedim.Yemeği azaltarak dedi.Yemeği azalttığımı gördüğü zamanlar da başka başka şeyler söylüyor.
Neyse."İnsanlar genelde nasıl zayıfladıklarını bilmezler.Hayatlarında büyük değişimler olduğunda kilo verirler(evlenme,taşınma,cenaze vb.).Spor yaparlar neşeleri yerine gelir,başka şeyleri de değiştirirler ama sorunca mesela -leslie ile zayıfladım- derler "dedi.
Hadi tamam hepsi doğru olsun.Ama kendimden de biliyorum spor yapınca zayıfladım.Başka hiçbir değişiklik yapmamıştım.
Ben de dedim ki "tamam sen birkaç örnek biliyorsun ben de birkaç örnek biliyorum.." kayış koptu adamda."Aman ne yaparsan yap" dedi hemen.
Ya zaten spor yapmaya motivasyonum az bi de her defasında böyle bi gerginlik yaratıyor.O uyurken yapmaya çalışıyordum.Kendime "acaba kuruntu mu yapıyorum" diyordum da yok ya haklıymışım..
bdv lik olmuş
ooo masallah kacla basladin? simdi kacsin?boyun kac?spor yapiyormusun?evet cnm 18 gündür diyetteyim.yediklerime dikkat ediyorumda denebilr.3 kilo verdim.spor da yapıyorum
aynen katiliyorum canim.ne zaman donuyorsun bu arada? :)vala kızım kusura bakma bakma da senin adam taş devrinden falan mı yaşıyor ,spor zayıflamanın en önemli,en birinci ,en kısa yolu ,bunu tvlerde ,nette ,her yerde duyar ,görür.Tabiki bunun yanında yemeği de azaltmak lazım ama spor çok önemli bakma sen ona einde sonunda doğru yolu bulur
1 dilim canım oda kahvaltıda
merhabalar
kılo vermek istiyorum
kendi kıloma yakın bir topik aradım
sizi buldum
58.3 kıloyum
kılo vermekte çok zorlanıyorum
belkı de nefsime yeniliyorum bilemiyorum
sıkılaşmak ve ilk hedef 54 olmak istiyorum.
geçen kış 64ten 58e uzun vadede geldim
boy 1.60
yaş 30
kılo 58
hedef 54
düzenli bir hayatım yok en büyük sorunum bu
aranıza alırsanız mutluluk duyarım
evet spor yapıyorum.yürüyüş arada parktaki spor aletleri arada leslie ama mutlaka yapıyorum spor.hiç olmadı çıkıyorum bi çarşıyı dolaşıyorum.ooo masallah kacla basladin? simdi kacsin?boyun kac?spor yapiyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?