Bende varim diyenlerin diyet günlügü

ayen cnm ya sonuna kadar haklısın bu arada gzl bi çikko yedım bu saatte aksam yemegım bolca salata idi ustelık ama olsun arada olabılır dımı uzun zmndır cıko yemıyordum cunku

evet cok kacamak yapmadigimiz zamanlarda olabilir.aslinda hergunde.olqbilt kahvenin yaninda ama olcusunu kacirmadan ara ogun 100 kaloriyi gecmemeli cunku...

bu arada ben anladimki ac kalmadan kilo veremiyorum bundan sonra daha farkli bir yok izliycem .oglumun okula gittigi gunler sabah 7 de kalktigim icin 3 gitmedigi gunler 9-10 arasi kalktigim icin 2 ogun yiycem...belki ufak bir ara ogun olabilibirde bu hafta aksamlari saded kellogs yiycem.sonra Allah ne verdiyse artik...ve aksam 6 dan sonra agzima cay kahve ve su disinda bisey koymuycam...sıkıldım artik 62-64 arasinda gidip gelmekten (

sadece haftanin bir gunu misafirligim olursa tek ogun istedigimi yerim o kadar.onun disinda ac kalarak zayifliycam baska care yok.hele bir 58-59 u goreyimde sonra yemek duzenimi olusturup yavas yavas sporla vericem....

teşekkür ederiz tatlım eline sağlık...

katre 99 canim bence listeyi bir onceki ve kilo bildirimi yapilan hafta olarak yapsan daha guzel olur..yani gecen.hafta 68.3 bu hafta 67.5 se - 1.2 gibi olsa yeter...diger tum haftalari yazinca coook uzun.oluyor liste canim.baslangic kilosu gedn haftaki ve bu haftaki olarak yazsan daha iyi olur

tamam haftaya öyle yapayım inşaallah

mesela:

baslangic kilosu---gecen hafta---bu hafta

nazlibahar: 67.8-------65.6------65--- -600 (toplam giden 2.800) gibi olsa sanki daha guzel ve anlasilir olur...

Merhaba :) Eğer alırsanız bende aranıza katılmak istiyorum.Pazartesi başlayacağım.Yediklerimide o günden itibaren yazarım.

sabah:2 dilim ekmek,5 zeytin,1 karper peynir,1 tatli kasigi bal,1 domates...bugun.pazar kral kahvaltisi yaptim diyebiliriz :))

ogle:1 sade acma ve kahve

aksam: 1 tabak ispanak yemegi ,1 cay bardagi kadar yogurt ve 1 dilim tahilli ekmek.

birazdan misafirim gelicek.birsuru sey yaptim belki kadayif yerim sadece birazda..

hayirdir ? :))
bu hafta nasil gidiyor peki?
kurbana kadar..bi kırlma olsun da bana da moral olsun valla yoruldum sürekli kafamda zayıflama konusu olup göbeğimin bunu bilmemesinden
bugün pazartesi her ne kadar cuma kilo bildirimi yapsak da pazartesiler daha ölmedi..

Günaydın kızlar aranıza katılmış olarak çok mutluyum :) Sabah kalkıp Jillian Michaels level 1 yaptım.Sabah kalvaltısını henüz etmedim ama yazayım.
Biraz peynir (az) :)
Bir domates
Bir salatalık
Ve 1-2 dilim kepek ekmeği(Bugün ekmeğim yok ekmeksiz yapacağım.)

voooov harikasın
ben de birazdan yatıcam.Ama çok uyumayıp kalkar kalkmaz leslie yapmak planındayım ısınınca da tiffany diye simitler için video var onu..
hedefin kaç kilo???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…