ayen cnm ya sonuna kadar haklısın bu arada gzl bi çikko yedım bu saatte aksam yemegım bolca salata idi ustelıkama olsun arada olabılır dımı uzun zmndır cıko yemıyordum cunku
.........................BAŞLANGIÇ .....1.HAFTA ......SONUÇ .... 2.HAFTA .....SONUÇ.......3.HAFTA......SONUÇ
nazlıbahar ........... 67.8.................67.7............-1.1 ..........65.6....... -1.1........ 65...........-0.6
canfunerda ......... 55.................54.4............-0.6...........54.5.........+0.1.........54.9........-0.6
mehay ................64.................64................0..............64.............0..........63.8......-0.2
sevgi77 ...............58.8..............59.4............+0.6..............................
katre99 ................68................68...............0................67...........-1.............67.8....+0.8
angelinaballerina..........................69................................69............0
asysss ....................................59.7.............................57.8.........-1.9.......56.5.........-1.3
Geçtiğimiz haftanın listesi..Ben de malum dönemdeyim öncesinde de zaten malum tatlı krizleri..inşaallah almamışımdır sadece şişkinliktir..
Hadi bakalım daha bereketli bir hafta:122: için!!!!!!!!
katre 99 canim bence listeyi bir onceki ve kilo bildirimi yapilan hafta olarak yapsan daha guzel olur..yani gecen.hafta 68.3 bu hafta 67.5 se - 1.2 gibi olsa yeter...diger tum haftalari yazinca coook uzun.oluyor liste canim.baslangic kilosu gedn haftaki ve bu haftaki olarak yazsan daha iyi olur
tamam haftaya öyle yapayım inşaallah
Merhaba :) Eğer alırsanız bende aranıza katılmak istiyorum.Pazartesi başlayacağım.Yediklerimide o günden itibaren yazarım.
benim bu hafta ve sonraki 3 hafta kesin kilo vermem ve spor yapmam lazım!!!!!!!!!!
kurbana kadar..bi kırlma olsun da bana da moral olsun valla yoruldum sürekli kafamda zayıflama konusu olup göbeğimin bunu bilmemesindenhayirdir ? :))
bu hafta nasil gidiyor peki?
voooov harikasınGünaydın kızlar aranıza katılmış olarak çok mutluyum :) Sabah kalkıp Jillian Michaels level 1 yaptım.Sabah kalvaltısını henüz etmedim ama yazayım.
Biraz peynir (az) :)
Bir domates
Bir salatalık
Ve 1-2 dilim kepek ekmeği(Bugün ekmeğim yok ekmeksiz yapacağım.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?