boyuna gore en az 10 kilo vermen lazim hedefin kacti?evet spor yapıyorum.yürüyüş arada parktaki spor aletleri arada leslie ama mutlaka yapıyorum spor.hiç olmadı çıkıyorum bi çarşıyı dolaşıyorum.
70.8 ile başladım şuan 67.8 im. 23 yaşındayım boyumda 1.63
umutsuz olma canim gorursun istedikten sonra :) bende 50 leri gormek istiyorum.ya 60 ları ne zman görcem ben
cok gzl topıgımız senlenmıs ya cok memnun oldum yenı gelen arkadaslar hosgeldınız cok memnun oldum gercekten
mehaycım sen kaçla başladın ne kadar sürede 63 e düştün
ben 57 ile evlendim bayrama kadar hedefim 65
sonrasında 60
yapabilirism 55 oldumu kimse beni tutamaz
boyuna gore en az 10 kilo vermen lazim hedefin kacti?
ohh ne guzel fistik gibi olursun o kiloda
evet canm vericem hedefim 58
canim benimki biraz uzun hikaye aslinda.
evlendigimde 55-56 kiloydum.hamile kaldigimda 63 dum o ara asiri tatli tuketiminden 57 -58 den 63 e cikmistimki hamile kaldim.77 ile doguma girdim.dodumdan cikip eve geldigimde ise 69 dum.aslinda hamileyken cok kilo almadim,velhasil sonrqsindada almadim hep verdim.
oglum 7 aylikken 59 kiloydum.sonra benim bu tatliya duskunlugum beni mahvetti 3 senedir 60 in altina inemedim hep 64-65 lerde takildim kaldim.gecen ay 64.5 la basladim yeniden su anda 63.5 kilom yani yolum uzun hedefime 9.5- 10 kilo var daha.iste boyle canim :))
hosgeldin canim hedef kilona az kalmis kilo vermenin durmasinin sebebi bu olabilir...genelde son.kilolar zorlar biraz her zaman.
neler yapiyorsun,nasil besleniyorsun?spor yapabiliyormusun?
bu arada yaslarimiz ayni :) bende 31 e yeni girdim bu ayin besinde...
benimde menude barbunya var bugun :) barbunya+yogurt :)gnydn kızlarrr
sbh:yrm dılım ekmk azcık bal ve bırazda sosıslı yumurta yedım
ara:mınık bir armut
oğle barbunya yapmiştım yogurt va bır dılım ekmk dusunuyorum
kızlar cocuklerda n fazla gıremıyorum ıns duzelır ama anca yetısebılıyorum oğleden sonra oğlumu almaya gıtcem ordanda pazara bugun cam ve kapıları sılmeyı dusunuyorum okula gıdene kadar
yeni yaşın kutlu olsun.
okuldayım sabah 8 akşam 4 arası.
sonrasında ev ve çocuklarla ilgileniyorum.
gezmeyi severim
arkadaş ortamlarım güzeldir
böyle olunca da zor dikkat ediyorum diyebilirim
spor yapmıyorum son zamanlarda vicdan azabını çekiyorum sadece.
bugün yediklerimle başlayayım
sabah eşim kahvaltı hazırlamış(evde yapmayı hiç sevmem çok erken oluyor)
1 yumurta az yağda
3 çatal peynir
4 zeytin
yeşil çay+şekersiz çay
okulda 1 poğaça
1 yeşil çay
öğle yemeği de patlıcan yemeği ile pilav olacak.
bakalım buraya yazarak kendimi tekrar disipline sokmaya çalışacağım
tek başıma ben bir hiçim
sizlerle olunca motive olabiliyorum.
beni kabul ettiğiniz için teşekkürler
yakında hepinize yorum yazmaya başlayacağım kızlar görüşürüz.
öğretenim sınıf öğretmeni:)benimde menude barbunya var bugun :) barbunya+yogurt :)
rica ederim canim memnun oldum ben :)
ogretmensin sanirim nazlibaharla meslektassin :) brans ogretenimisin?
iki kere ara yap cnm alıstır kendını ya da sabha bıraz gecıtırıve kahvaltıyı 9a kadar yolu var
bende sımdı oglen yemegımıyedım ayse melek uyanınca okula gıdıcem cunku gunburtuye gıtmesın dıye yedım ahmet kerem babasını aratmıs cnm sıkılıyo dıye annen gelır demıs babasda ne fayda bebek uyuyoryaşlar yakın olunca demek boyle zor oluyormus ki bgn kayınvaldem de sehır dısında mecbur uyanmasını beklıcem
oglen barbunya yogurt az ekmek yedım aksama salata ekmek dusnuyorum bakalım bı degısıklık olmazsa 4gundur de tartılmıyorum bu arada ne alemdeyım bılmıyorum yıyıp duruyourm ya tartıdan korkuyorum gene :)
nazlibaharda.sinif ogretmeni canim kac yasindasin? :)öğretenim sınıf öğretmeni:)
Spora itirazı yok da evde bisiklet var illa onu kullanayım istiyor.Neyse bizim paşanın derdi muhalefetmiş zaten,biraz sakin kafayla düşününce bunu tekrar tekrar fark ediyorum.Cevap vermeyecektim ama son anda nefsime hakim olamadım konuştum.İnşaallah bundan sonra tersine gitmem ben de.vala kızım kusura bakma bakma da senin adam taş devrinden falan mı yaşıyor ,spor zayıflamanın en önemli,en birinci ,en kısa yolu ,bunu tvlerde ,nette ,her yerde duyar ,görür.Tabiki bunun yanında yemeği de azaltmak lazım ama spor çok önemli bakma sen ona einde sonunda doğru yolu bulur
Baya istiyor zayıflamamı,kıskanılacak ortam da yok 7-24 beraberiz.Bende inada gitme pek sonuç vermiyor.aaa niye oyle yapiyorki?zayiflamani istemiyormu bu adam.srnin?yoksa kiskaniyormu?ben olsam ona inat o sekilde zayiflar ve ona nasil zayiflanirmis gosteririm.
yalniz bisey daha var ben kendimden.biliyorum,tppige girip yediklerimi harfiyen yqzmadigim zaman kendimi.rahat hissedip istedigimi yiyorum e tabi diyette kalmiyor haliyle.
bak ben hram veremesemde yaziyorum motivasyonum bozulmasin diye.ama benimde motivasyonumu burdakilerin motivasyonsuzlugu bozuyor iste(
digeer konuya gelirsek cok haklisin insanlar genelde nasil zqyifladiklarini soylemezler az yerler hersey yiyorum derler spor yaparlar kendiliginden zayifim derler ama aslinda hep biseyleri saklarlar.nasilbir insan psikolojisiyse artik!!
neyse canim istersen bu hafta beraber spora baslayqlim diyetlerede simsiki sarilalim ve berqberce verelim varmisin?
canim bazen oluyor oyle bir qra banada olmustu birak 1000 i 800-900 kaloride yesem yanisira sporda yapsam veremedim bir donem.cunku acayip takinti yapmistim bu zayiflama meselesini.psikolojik sanirim zayiflayamamada.cok takinca ve cok isteyince olmuyor.biseyler engel oluyor zayiflamayaSpora itirazı yok da evde bisiklet var illa onu kullanayım istiyor.Neyse bizim paşanın derdi muhalefetmiş zaten,biraz sakin kafayla düşününce bunu tekrar tekrar fark ediyorum.Cevap vermeyecektim ama son anda nefsime hakim olamadım konuştum.İnşaallah bundan sonra tersine gitmem ben de.
Baya istiyor zayıflamamı,kıskanılacak ortam da yok 7-24 beraberiz.Bende inada gitme pek sonuç vermiyor.
Yazmasam da her gün uğradım topiğe.Yediğimi diyet arkadaşıma yazdım.15 gündür max 4 kere aşmışımdır 1000 kaloriyi.Yok yine de veremiyorum.Buraya da az bi gaza gelmiş halimle yazmaya başlayayım dedim ama o da olmadı
Sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 çay bardağı meyve suyu
2 kaşık az yağlı-az şekerli irmik helvası yedim
Evet evet kafamda çok büyütüüğüm için galibacanim bazen oluyor oyle bir qra banada olmustu birak 1000 i 800-900 kaloride yesem yanisira sporda yapsam veremedim bir donem.cunku acayip takinti yapmistim bu zayiflama meselesini.psikolojik sanirim zayiflayamamada.cok takinca ve cok isteyince olmuyor.biseyler engel oluyor zayiflamaya(
demekki herseyi kararinda yapmak lazim...
bugun yediklerin gayet orantili ama sanirim sende benim gibi tatlisiz yapamiyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?