Bende varim diyenlerin diyet günlügü

benimde gün boyu her şey iyiydi de akşam misafirliğe gittik lohusa şerbeti ikram ettiler içmesek ayıp olurdu mecbur yarısına kadar içtim basmışlar zaten şekeri.. Yazık oldu günüme

Kizlaaaar gunaydinlar hepinizee :))
kilom gecen haftayla ayni 63.5
bu arada 2 yumurtadan omlet ve 2 dilim ekmek yedim ama dun neler yedim neler soylemeye utniyorum valla

elestiri degilde yorum yapabilirsin ama canim birbirimizin hatalarini soyleyelimki gaza gelelim

her sabah tartıda 58.3 çıkan ben bu sabah 59.3 çıktım
tekrar tekrar tartıldım yok sonuç aynı.
acaip bi şişlik var vücudumda. tuzlu da yemiyorum ama anlayamadım.
bu sabah alyansımı zor taktım parmağıma.
üzgünüm kızlar.

sabah
ılık sirkeli su
kahvaltım peynirli yarım tost ve yeşil çay

ara yeşil çay 1 erik

bu akşam da misafirlik var inşallah hafif atlatırım.
akşam sadece salata yemeyi düşünüyorum.

bu ara nedense bendede cok odem var gibi hissediyorum...kilom ayni karnim alo gibi sis hafta ici bir gun lapa yapicam onla iyi odem gidiyor
Hem nasıl unuttum..
Ben de aynıyım 67,inşaallah haftaya daha iyi olması temennisiyle..

aman almayalimda canim ayni olmak kilo korumakta bir basari valla...ama tabi her haftada yerinde saymak olmaz

masallah de kiz kendine nazar degecek bak...

ayyyy degdı bıle ya su saat ıtıbarıyle bı gzl tarhana corbası ıctım yanıdna da baya bi taze yenı yapmış kayınvaldem acıka yedim (( ühühühüühühü
sımdıde canım acaıp kahve ıstıyor ama çay yaptım çay ıccem

of göğüsleri fena şişmiş 5 cm hemde
adet zamnım geldi galiba ondan herlade bu hafta kilo vermedim
ama en azından hergün yüryüş yapıorum
lesli ile 3 mil yürdüm bugün ev toplucam
allahım inş hamileyimdir
kızlar dua edin artık sabrım kalmadı inş regli olmam bebeğim gelmiştir
2 senedir bekloirum artık moralde kalamıd bende

ahh canim seni en iyi ben anlarim .o umutla,merakla bekleyisler.her bekleyisin husranla sonuclanmasinda yasanan uzuntu,hissedilen aci..Allahim kimseyi evlatiz birakmasin.Rabim sanada vermistir insallah bu ay banada :)
gecen ayin kacinda olmustun?gunun ne zaman?

canım bu ay hiç hesap tutmaım haline bıraktım ama tahminim 3 güne kadar olmam lzaım
cnım senin bebeğin yokmuydu bakasımıydıki acaba
ne zamandır istyosun peki

Canim benim cocugum varda 6 sene sonra buyuk zorluklarla tedaviyle oldu.ikinciyi istemedim hemen cok zorlandim gurbetelde tek basima gerci istesemde olucakmiydi bilmem.ama ben garantiye almak istedim.simdi ogluma kardes istiyoruz insallah bu defa kendiliginden olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…