ayy sinir olurum oyle tiplere.belliki seni kiskaniyor.ben senin yerinde olsam birdaha sordugunda sen nede olsa yiyip yiyip almiyorsun.ne yapacaksin benim nasil zayifladigimi sen yemene bak deriminsanlar az yerler herşeyi yiyorum diyip gıcık ederler
şekil a benim yüryüş arkadaşım komşum ben 22 yaşındayım o 40 küsür
habire benimle kendini kıyaslıyo
sürekli soruyo her detayı bende doğrucu davut ne söylüyon ki
sürekli dioki ben herşeyi yiyom hata normalden fazla yiyom haftada bir kilo veriyom acabaaaaaaa
zaten beni ilgilendirmez ama sürekli kıyas yapmasına sinir oluyorum
gayet guzel gidiyorsun canim.ben daha baslayamadim spora yaaEvet evet kafamda çok büyütüüğüm için galiba
Ölümlü dünyada dert etmemek lazım böyle küçük şeyleri..
Aslında tatlı merakım yok ama çok acıktığım zaman kendime sinirleniyorum ne bulduysam gönderiyorum,ne fena di mi
Sabah kalkınca günlük yiyeceklerimi hazırlamalıyım bunun baya faydası dokunur gibime geliyor
öğlen yediklerim
yrım porsiyon soya soslu tavuk
1 1,5 dilim ekmek
1 yeşilçay
1 çay bardağı meyve suyu
(2 aydır almamıştım meyvesuyu,almamam lazım valla)
1litre kadar da su içmişimdir.
veeeeeeee 45 dk bisiklete bindiiiim
şimdi biraz da iş yapayım onu 1 saat sayarım
slm bayanlar
bende yeni katılıyorum aranıza
boyum 1.61 kilom 63.4 vebenim 5 kg vermem gerek yoksa yuvarlanmaya başlayacağım ömrü diyetlerde geçmiş biri olarak yeniden diyetteyim .. birbirimize destek olalım yaw verelim şu pis kiloları
ayy sinir olurum oyle tiplere.belliki seni kiskaniyor.ben senin yerinde olsam birdaha sordugunda sen nede olsa yiyip yiyip almiyorsun.ne yapacaksin benim nasil zayifladigimi sen yemene bak derim)
uyanik senden tuyolari aliyor,kendi ser verip sir vermiyor.hem onun yasindaki birinin metabolizmasi baya yavaslamis olur yiyip yiyip almamasina hatta ve hatta vermesine imkan yok :))
verelim tabi canim hosgeldin aramiza.
yalniz senin boyuna gore en az 10 kilo vermen lazim neden 4 kilo hedef koydun kendine?ve bu arada kac yasindasin?
Dershanede de bunun soru çözmeden,hiç çalşmadan fulleyen versiyonları vardı.insanlar az yerler herşeyi yiyorum diyip gıcık ederler
şekil a benim yüryüş arkadaşım komşum ben 22 yaşındayım o 40 küsür
habire benimle kendini kıyaslıyo
sürekli soruyo her detayı bende doğrucu davut ne söylüyon ki
sürekli dioki ben herşeyi yiyom hata normalden fazla yiyom haftada bir kilo veriyom acabaaaaaaa
zaten beni ilgilendirmez ama sürekli kıyas yapmasına sinir oluyorum
yaa sorma canım hedefi kısa tutuyorum ki moral olsun :) zaten bi 59a düşeyim şeker dağıtıcam uzun zamandır 60ın altını göremedim yaş 26.. bir de ben bi yandan bebek istiyoruz bu dönem kilo vermek nasıl bi fikir sence?
yaa sorma canım hedefi kısa tutuyorum ki moral olsun :) zaten bi 59a düşeyim şeker dağıtıcam uzun zamandır 60ın altını göremedim yaş 26.. bir de ben bi yandan bebek istiyoruz bu dönem kilo vermek nasıl bi fikir sence?
gayet guzel bir fikir.hamilelik oncesi ideal kilona dusersen super olur) ne zamandir bebek istiyorsunuz peki? :)
Dershanede de bunun soru çözmeden,hiç çalşmadan fulleyen versiyonları vardı.
Büyüyünce de yiyip kilo almayan yaratılış mucizesi oluyolar demek ki
Ben de bi 59 u görsem kendime yemek ısmarlıycam
Hamilelikten önce hedef kilona ulaşırsan psikolojik ve fizyolojik baya rahat edersin :)
Ooooh valla tek başına yemekten çok daha harika olacağına eminimkatre o zaman ikimiz birbirimize ısmarlayalım :)
Geçmiş olsun grip vb bişey oldun??günaydın kızlar
diyet modunda olmayan biri olarak ısrarla diyete başlamaya çalışıyorum
dün akşam tatlı yaptım bi tepsi
ama yemedim
okula getirdim arkadaşlarım yesin diye.
kılom aynı hiç değişmiyor
gerçi benim çaba durumum da değişmiyor
1 aydır hastayım hastalıktan kurtulamadım o nedenle
diyete asılamıyorum
bu arada ünv. çalışmadan finalleri geçen yiyorum yiyorum kılo almıyorum diyenler ser verip sır vermeyenler biz gerçeği biliyoruz. boşuna kasmayın kendinizi diyorum.
ben de herşeyimi hemen söyleyiveririm eteğimdekileri dökerim hemen.
ne guzel bu konuda cok pozitif buldum seni ,rahatsin baya.brn ilk sene bebek istememistim sonra istedim 2 sene sonra oldu dustu sonra yine oldu aradan 6 sene gecmisti tabi ama ben senin kadar rahat degildim cok takiyordum.bu ugurda cok agladim ve yiprandim hem beynen hem fiziksel.bir oglum var Allah bagisladin 8. tedavimde oldu.keske senin kadar rahat olabilseydim bende1 yıldır çalışmalara devam bu süreçte 1 düşük yaptım aslında çok da kasmıyorum olursa olur olmazsa napalım diyorum ee ne demiş Şems olduğu kadar olmadığı kader..
önce bi eriyeyim de
az önce kahvaltı yaptım.. uyanır uyanmaz ılık suyumu içtim kahvaltıda da iki dilim kepekli ekmeğe reçel sürüp yedimcanım tatlı çok istiyor bende sabah tüketmeye çalışıyorum reçelle falan bastırıyorum
banada ismarlayin bea :) yolum uzun ama olsunkatre o zaman ikimiz birbirimize ısmarlayalım :)
bence gayet diyet modundasin srn sadece sporun eksik canim :))günaydın kızlar
diyet modunda olmayan biri olarak ısrarla diyete başlamaya çalışıyorum
dün akşam tatlı yaptım bi tepsi
ama yemedim
okula getirdim arkadaşlarım yesin diye.
kılom aynı hiç değişmiyor
gerçi benim çaba durumum da değişmiyor
1 aydır hastayım hastalıktan kurtulamadım o nedenle
diyete asılamıyorum
bu arada ünv. çalışmadan finalleri geçen yiyorum yiyorum kılo almıyorum diyenler ser verip sır vermeyenler biz gerçeği biliyoruz. boşuna kasmayın kendinizi diyorum.
ben de herşeyimi hemen söyleyiveririm eteğimdekileri dökerim hemen.
off bu arada canim ciger istiyor hep esime aldiricam.ahh birde yerken bana eslik etsedün akşamı yazmamıştım. menüm 1 tabak ciğer 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
meyve yarım şeftali
2 tane üzüm
Ooooh valla tek başına yemekten çok daha harika olacağına eminim
Geçmiş olsun grip vb bişey oldun??
Tez vakitte iyi olursun diyete de spora da asılırsın inşaallah
İşin kötüsü ben safım inanıyodum millet öyle deyince:44: Ama arkamdan yalancılığımla değil saflığımla anılmayı tercih ederim doğrusu
Allah'tan sanal alemde olsa buralarda böyle arkadaşlar edinebiliyoruz
teşekkürler katreOoooh valla tek başına yemekten çok daha harika olacağına eminim
Geçmiş olsun grip vb bişey oldun??
Tez vakitte iyi olursun diyete de spora da asılırsın inşaallah
İşin kötüsü ben safım inanıyodum millet öyle deyince:44: Ama arkamdan yalancılığımla değil saflığımla anılmayı tercih ederim doğrusu
Allah'tan sanal alemde olsa buralarda böyle arkadaşlar edinebiliyoruz
kim yemek ısmarlıyor bana da ısmarlasın
Planlı bir menü değil herhalde.İnş yarın daha güzel olur.bugün yediklerim 1 tost
1 kazandibi o kadar
çok kötü bi diyet menüsü
Hmmm motive amaçlı önceden bi göndertsek mihahah yemeksepetinden göndeririz birbirimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?