Off kizlar cok morslim bozuldu.( demin bir arkadasim sen hamilemisin dedi bana...yoo dedim kilo almissin yanaklarin tombullasmis dedi.aslinda onun beni surekli gordugu zamanlardan 2-3 kilo fazlayim yani gecen kisa gore.bu insanlar nasil anliyorlar 2 kiloyu bile yaa nasil farkediyorlar? ( bir kerede gorumcem 1 kilo aldigimi bile farketmisti ..millet anca 4-5 kilo almaliki ben farkedeyim.ben 1-2 kilo alsam farkediyorlar yarim kiloda alsam farkedecekler heralde.nasil istir bu yaa? (
Allah Allah ne ilginc insanlar var.Tanimadigi birine hangi cesaretle sorarki insan boyle bisey?birde kadin hamile bayan ariyor sanki yolda.sen hamilemisin?kaynanan hamilemi? Elimizde kalmadi su anda deseydin?kaynananda ne gulmustur kadincagiz kimbilir kac yasinda? :)) birde tanimadigim biri bana sorsa sen kimsin derdim heralde ...sanane yahu :) moralim bozuldu aslinda birilerinin arada soylemesi iyi kendime gelmem lazim.ama hamilemisin demesi uzdu beni biraz.keske hamile olsamcanım hiç moralin bozulmasın
bazıları dengesiz bana yolda bile soran oluyo
bidefa kadının biri sordu bana hamilesmin die yok dedim
bu sefer dediki kaynanan hamilemi
bende dedimki daha neler
oda göbeği varya dedi
kendisi de 85 kilo vardır yani kendini görmüyor
Ahh birde ben.icebilsem su yesil cayi :-(2 yeşilçay daha demledim içiyorum
işlerimi yapınca gevreğimi yerim
yok canım komşu mesala kaynanamı tanıyo ya herkeks bana gün sayıyo bu ay bebek yokmu die
yeşilçaya limon sık canım ben günde 6 tane içiyorum
BEN DE HAYRET EDİYORUM CANIM YAAA. sanki gözlerinde radar var insanların. ben kendi kılo alıp vermemi bile elbiseler dar gelmeye başlayınca anlıyorken başkaları bi bakışta söylüyorlar. demek ki Allah o insanları daha dikkatli yaratmış.Off kizlar cok morslim bozuldu.( demin bir arkadasim sen hamilemisin dedi bana...yoo dedim kilo almissin yanaklarin tombullasmis dedi.aslinda onun beni surekli gordugu zamanlardan 2-3 kilo fazlayim yani gecen kisa gore.bu insanlar nasil anliyorlar 2 kiloyu bile yaa nasil farkediyorlar? ( bir kerede gorumcem 1 kilo aldigimi bile farketmisti ..millet anca 4-5 kilo almaliki ben farkedeyim.ben 1-2 kilo alsam farkediyorlar yarim kiloda alsam farkedecekler heralde.nasil istir bu yaa? (
çok komik ya kaynanan hamile mi de ne demek.yok canım komşu mesala kaynanamı tanıyo ya herkeks bana gün sayıyo bu ay bebek yokmu die
yeşilçaya limon sık canım ben günde 6 tane içiyorum
ikinciyi ne zaman yapacaksın diyenlereAyy sorma canim bebek yokmu sorularida bizi strese sokup hamile kalmamizi engelliyor aslinda.her ay veya her gordugunde soranlardan fenalik gelmisti bir ara.oglum oldu rahat ettim bir donem.simdide ikinciyi ne zaman yapicaksin ?neyi bekliyorsun?
Biktirdilar valla yaa(
zeraseba ben de tartılıyorum tartılıyorum değişiklik yok.
her sabah belki bu sabah biraz kılo vermişimdir diyerek baküle koşuyorum ama yok.
senin adına çok sevindim. bayrama incecik ol inşallah.
ayy evet yaa senden onay bekliyorum iyi fikirmis :)) oyle derim artik.senden onay bekliyorum, yap de yapayim desem yap der siritarak bu salaklar..onlarda bunun inceligini anliyacak kafa nerdeee?? ://BEN DE HAYRET EDİYORUM CANIM YAAA. sanki gözlerinde radar var insanların. ben kendi kılo alıp vermemi bile elbiseler dar gelmeye başlayınca anlıyorken başkaları bi bakışta söylüyorlar. demek ki Allah o insanları daha dikkatli yaratmış.
mehaycığım bu kötü cümleleri fırsata çevir. motivasyon olsun sana.
beni bir daha gördüğünde dal gibi olacağım de.
kendine çevir olayı.
çok komik ya kaynanan hamile mi de ne demek.
hem komik hem ayıp.
sen niye yapmıyorsun diyenlere kaynanamı bekliyorum.
o seriyi tamamlayınca ben başlayacağım de:)
canım günde 6 tane yeşil çay fazla. metabolizmayı hızlandırıyor ama
metabolizmanı bozabilir de. bıraktığın ya da azalttığın zaman sorun yaşayabilirsin.
ikinciyi ne zaman yapacaksın diyenlere
senin teşvik etmeni bekliyordum ya da senden onay bekliyordum.
yap de hemen bu gece yapayım de.
tövbeeeeee
sanki hastaneden bi gidip bebek alauyım der gibi.
insanımız cahil.
işi yok senin c.hayatını takip ediyor bilinçsizce.
çığlık atasım geldi sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye.
günaydın special k ve süt ile kahvaltımı yaptım
giyim kursuna yazılmıştım tanışma günüydü gittim geldim
bu ara special k ile 1 günde 400 gram gitti
72.6 dan 67.6 a düştüm
oh çok şükür
2 hafta güzelce gevreğimi yerim yerim bakalımne olcak
bayramda 65 olmak istyorum inşallah
ayy evet yaa senden onay bekliyorum iyi fikirmis :)) oyle derim artik.senden onay bekliyorum, yap de yapayim desem yap der siritarak bu salaklar..onlarda bunun inceligini anliyacak kafa nerdeee?? ://
Ama demekki normal bu sorular baksana milletin kaynanasininbile hamile olup olmadigini soruyor milet beni tabiki hayli hayli sorarlar dimi :))
Olursun srn olur.azimli kiz :)) guzel gidiyorsun hadi sen bayrama 65 ol bende 62 olayim fistik girelim bayrama sonra gelsin 5 li rakamlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?