Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Sabahtan beri midemde yer kalmadi cay cesitleri tuketmekten...once naneli cay sonra ihlamur ve sirada melisa cayi var.ama sanirim ise yariyor daha iyiyim sanki. :)

sıkı diyetmiş kolay gelsin. bu azimle verirsin canım.
ben de cal sayıyorum ama gevşek gidiyor herhalde diyetim.
ben de bi ara special k yedim ama bende sürdürebilirlik yok. uzun süre gidemiyorum aynı diyette.

mehay inşallah daha iyi olursun.

kızlar idrar yolu iltihabı oluyorum galiba.
yanma hissi var. bol su içiyorum. antiseptik kullanıyorum ama geçmiyor.

ya asıl ben normalde irade özürlüyümdür ama gerçekten kendimi çirkin hissetmeye başladım
hiç bi fotoğrafta güzel çıkmıorum normalde çok fotojenğimdir
demekki şişman ama güzel die bişey yokmuş

canım çok su tüket
gebelik yoksa yada düşünmüyorsan kekik yada maydonoz çayı iyi gelior iltihaba

yaaa mehaycım sen bu aralar toplayamdın
tansiyondu gripti
dikkatli ol canım
bol meyve ye
hem tansiyonun düzelir
hem soğuk algınlığına iyi gelir canım

İnsallah canim.
İhmal etme doktora git fitil krem bisey verir mutlaka...

Sorma canim bir toparlayamadim...ama bugun bol bol bitki cayi ihlamur ve simdide sicak sicak bol acili tarhana corbasi icicem.insallah yarina biseyim kalmaz...kendime iyi bakiyorum bugun :))

tarhana şifadır canım afiyet şifa olsun bende 1.5 litre suyumu içitim şimdi

Selam kızlar benim diyet son sürat devam ediyor. Tek eksiğim spor onuna yapamıyorum dün kızımla 2 saate yakın yürüdük. Birde normalde su hiç içmeyen birisiyim kendimi zorlamaya çalışıyorum unutuyorum içmeyi. Burda bi arkadaş yazmış sıcak suya yeşil çay limon soğuyunca soda diye iki gündür onu yapıp içiyorum onu içmeyi unutmuyorum nedense :). Bu sabah kızartma kaçamağım oldu biraz ama akşama telafi ederim. Öğlede bi porsiyon yeşil fasulye ve sonrasında sütlü kahve içtim. Galiba bende başlıcam kalori hesabına yükleyim tekrardan kalorimetreyi :)

tarhana şifadır canım afiyet şifa olsun bende 1.5 litre suyumu içitim şimdi
insallah olur canim sabaha gore iyi olsamda hala ayniyim (
bende hastayim birak sporu yemegi zor yaptim bugun.kolumu kaldiracak halim yok.kalori hesabi en iyi yontem bence ...onceden cok az yiyorum diyordum az yedigimi sandigim birgun hesapladim sok oldum.birde cok yemis halimi dusundum kendimden korktum valla...bence sende basla canim.bu arada kalorimetre bir uygulamami telefona yuklenen?
Geçmiş olsun Mehay neoluyo kaç gündür sana geçmiş olsun canım

sorma canim oglum okula basladiya artik her ay hasta oluruz yada iki ayda bir.o hastaydi iylesti bana gecti ben hastayim simdide.tansiyon yerlerde zaten kac gundur.anliyacagin berbat durumdayim.ustune birde malum donem basladi.neyse bunada sukur...

kızlar çok şükür 20 saatlik yolculuktan sonra evimdeyim ,yarın evi temizlicem çok işim var çokkkk offff,puffff,bir sonraki gün başlıcam ben de diyete ...

kızlar çok şükür 20 saatlik yolculuktan sonra evimdeyim ,yarın evi temizlicem çok işim var çokkkk offff,puffff,bir sonraki gün başlıcam ben de diyete ...
hoşgeldin ve kolay gelsin.
20 saat yoldan sonra biraz dinlenseydin.

hoşgeldin ve kolay gelsin.
20 saat yoldan sonra biraz dinlenseydin.

sağol canım ama ahh ahhh nerdeeee 2 yaşında oğlum var hep yerlerde araba oynuyo ,zaten biz bayanlar öyle pis pis rahat edemeyiz biliyosun neyse bi kısmını hallettim biraz yavaşladım şimdi

bu arada izinde 1,100 almışım kilo,ehhh o kadarcık da olsun dimi anneler yaptı yaptı yedirdi sağolsunlarrrr...

selam milleeett nasilsiniz?
bugun doktora gittim bir poset dolusu ilacla geri dondum...
bugun baya yesim hedef kalorimi astim hemde 300 kalori ama ilac aldigim icin yedim valla...zaten dun cok az yemistim.bugun 1332 kalori aldim.

sabah:2 dilim ekmek 1 tatli k. recel,1 tatli k.nutella
ogle:2-3 dilim ispanakli borek ,ardindan sutlu kahve
aksam:yumurtali ispanak, 3 dilim ekmek ve buyuk bir bardak limonata...ispanaga dadandim bugun :))

çok geçmiş olsun cnm kış geldi kendine iyi bak
sen bana hoşgeldin demedin ama neyse ......

mehay geçmiş olsun

ben tartılmayı unuttum sabah yaaaa.
hafta sonu da nete giremiyorum. eyvahhhh

bende sistit var ve doktora gitmem lazım bitkisel
yöntemlerle idare edip gidiyorum ama doktor için
bir fırsat bulamadım.ağustos sonundan beri hastalık açısından
kendimi toparlayamadım. doktora gittim birkaç defa her
seferinde iğne verelim dedi. yanaşmadım.
bu sefer ben diyeceğim iğne ver diye.

iğneden korkmam ama abse yapıyor diye çok sıkıntı
yapıyorum. offfff
hasta iken de insan diyete adapte olamıyor.

neyse kızlar beni diskalifiye edebilirsiniz.
tartılmayı unuttum.
ama önceki günlerde de kılom hep 58.3tü
bu rakamdan aşağısını göremedim gitti.

canim tartilmayi unuttuysan bu haftaligina gecen haftanin kilosuyla kalabilirsin listede.ama ayrilmak.istiyorsan sen bilirsin tabi..evet haklisin hastayken diyet zor (

selam kizlar bende dun tartildigimda farkliydim bugun biraz daha fazla ciktim malum donemdeyim ondan sanirim.kilom 63.3 cikti bu sabah gecen hafta 63.5 tim.. 200 gr vermisim guya

Günaydın kızlarr Pazartesi kilom 66 çıkmıştı şok olmuştum ben okadar kilo aldımmı diye heralde Ogün fazla yedim yada ödem falanmı vardı bilmiyorum ama pazartesiden beri 2,5 kilo vermiş görünüyorum yani şuan kilom 63,5 :) ah bide sporum olsa çok daha iyi olacak.

mehay ayrılmayı düşünmüyorum sadece tartılmayı unuttum
kılomu 58.3 bildireyim dün de öyleydi çünkü.
sempatik tebrikler 2.5 çok iyi

ayy canim iyi bari yaa.ben bile 64 kiloyken bomba gibi oluyorum birde seni 66 dusununce uzulmustum ( neyseki o kadar degilmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…