Bende varim diyenlerin diyet günlügü

sabah:1 dilim ekmek ,1tatli k. nutella,cay
ara: 1 minik kase muhallebi
ogle:2 dilim ekmek,1 tatli k.cemen,1tatli k,nutella,cay
ara:kahve
aksam:1 tabak domatesli sehriye corbasi,1 dilim ekmek

ayy canim iyi bari yaa.ben bile 64 kiloyken bomba gibi oluyorum birde seni 66 dusununce uzulmustum ( neyseki o kadar degilmissin

evet ya bende sok oldum ne oyle diye ama hayatimda ilk defa 5 gunde 2,5 kilo verdim buna bana iyi geldi :)) degilse haftada 500 ancak verebiliyorum ben ,bundan sonra zorlasacak

selam kizlar bugun cok yogun gecicek benim icin malum alisveris gunu..evde bisey kalmadigi icin;
sabah: 1 dilim ekmek ,1 tatli k.nutella ve 2 bardak cay ile kahvaltimi yaptim...

selam kizlar nasilsiniz?dun giremedim cok yogundum , dolayisiyla yogunluk ,yorgunluk ve aclik zircede oldugu icin yedimde yedim...neler yedigimi ise hiiicc yazmayayim iyisimi...ee sizler ne alemdesiniz?c.tesi pazar terk ediyorsunuz buralari diyetler vizuluyor bubiki gun sanirim biraz?

hadek boyun kacti?
boy 1.60 kılo 58.3 bende pek değişiklik yok
kırılma noktam oldu 58 bi aşsam kılo vereceğim de aşamadım henüz

hoşgeldin aramıza. okul ev arası çok uzakmış
Allah kolaylık versin.
giydiklerin eminim şimdi de yakışıyordur
daha da çok yakışsa hoş olur
herkesin kendi bedeni kendi tercihi. aramıza hoşgeldin

merhaba canım hoşgeldin ,düşündüklerinde çok haklısın ve motive etmek için söylemiyorum gerçeği söylüyorum evet bi 6 kilo kadar fazlan var ,boylarımız aynı nerdeyse benim de 1.57 şu an 54 kiloyum (bu arada 13 kilo verdim ) bana da herkes dur artık yeter diyo ama ben 50 olunca durucam ,sen hangi kiloda mutlu olacaksan o kilo iyidir ama tabi zayıflık hastalığın yoksa ama istediğin kilo normal

ve harika bi şansın var ev -okul arası 2 saat diyorsun sınav zamanları hariç bu mesafeyi yürü ,bu arada da diyete de devam et bak nasıl gidiyor kilolar ,2 saatlik yürüyüşün öyle bir faydası varki ,benim küçük çocuğum olmasa bende yürücem ama maalesef

başka yaptığım şeylerde var yazarım en kısa zamanda şimdi oğluma yemek yapmam lazım ,arkadaşlar da yardımcı olurlar

tekrar hoşgeldin ...

selam canım
haftasonu yediklerim cuma akşamı kuruymeşi
cumartesi sucuklu yumurta il kahvaltı
öğlen bebek mevlütü vardı yiğenimin tavuklu pilav boşnak böreği tatlılar
pazar günü düğün vaqrsdı tavuklu pilav ve akşam evde lahmacun

:26:
ve bugün yeniden diyete başladım
öğlen yemeğim olarak special kk ve süt
şimdi ara olarak yeşlçay içicem

.....................BAŞLANGIÇ.....GEÇEN HFT.....BU HFT.......FARK......TOP
nazlıbahar ........ 67.8..............65..............................................

mehay................64...............63.5............63.3..........-0.2......-0.7

katre99 .............68................67..............67..............0........-1

hadeka..............58.3..............59.3............58.3..........-1.........0

Sympathique.......65................65..............63.5.........-1.5......-1.5

canfunerda.........55................54.4............55.3.........+0.9.....+0.3

gizemhnf............56.................................................................

67 kiloya düştüm
benim topiğim var ama olsun benide alın listeye
başlangıç 29 ağustos 72.6
şuanki kilom 67
hedef 60

bayramda 65 kilo olmam lazım 1 haftada 2 kilo vermem lazım
1 kasımda 60 olmam lazım
yılbaşında 57 olmam lazım

bakalım durum neyi göstercek

selam fistiklar ben geldim, nasilsiniz? 2-3 gundur giremedim foruma cok yogunum islerim oluyor hep bu ara...bugunkulerde simdi bitti oturdum , dedim bakayim bizim kizlar ne alemde? :)
diyet fena degil iyi gidiyor fazla kalori almamaya dikkat ediyorum ama gecen haftaki gibi 950-1000 kalori arasi yemiyorum bu hafta 1100-1300 arasi degisiyor o yuzden birkac gundur kilomda oynama yok...bayram sonrasina kadar bartmadan devam edip bayramdan sonra tekrar 1000 kalorilik beslenicem boyle boyle gidicek bu kilolar...sizler ne alemdesiniz , nasil gdiyor diyetler???

bayramda 65 kilo olmam lazım 1 haftada 2 kilo vermem lazım
1 kasımda 60 olmam lazım
yılbaşında 57 olmam lazım

bakalım durum neyi göstercek

bende bayrama yani 1 hafta sonraya 62 ,yilbasina 54 olmak istiyorum ama bunun için gunde 1000 kaloriyi gecmemem lazim:26:

bende bayrama yani 1 hafta sonraya 62 ,yilbasina 54 olmak istiyorum ama bunun için gunde 1000 kaloriyi gecmemem lazim:26:

yılbaşında gelir ve kilomuzu paylaşırız inş incecik kızlar olaraktan yani
bu arada yeşilçayım bitmişti bimin nanelimonlu yeşilaçyını aldım içimi çok kolay

bide canım arkadaşım yarım maydonoz 2 bardak su kaynatıp robottan geçirip limon sıkıp yarsını kahvaltdan sonra yarısını akşam yemekten sonra içimiş diyet artı sporla 45 günde 13 kilo vermiş
ve 2 buçuk yıldır hamiş kalamıyodu hamile şimdi bende denicem inş faydası olur

canim arkadasinin hamile kalmasi bundan degildir bence...belki onda pkos vardi kilo verince hemen hamile kaldi..cunku pkos un bas dusmani kilolar hamile kalmayi dahada zorlastiriyor...bu arada arkadasin kac kiloyduki 45 guynde 12 kilo verdi...ben o kadar kilo versem 49-50 kilo olurum
haaaaa birde dikkat et eger hamile kalirda maydonozu tuketmeye devam edersen bebek duse...hamileligin ilk 3 ayinda maydonoz zararli, dusuge sebep oluyor

evet onda pko vardı 80 li kilolardadydı canım
bende pko yok ama olmuyo ne bilim ümit işte
bende zaten adete 10 gün kala bırakcam içmeyi bende sürekli iltihap oluşuyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…