mehay ayrılmayı düşünmüyorum sadece tartılmayı unuttum
kılomu 58.3 bildireyim dün de öyleydi çünkü.
sempatik tebrikler 2.5 çok iyi
kızlar sabahtan giremedim hala iş yapıyorum çocukla anca oluyo ,kusura bakmayın ya ,kilo 55,3
ayy canim iyi bari yaa.ben bile 64 kiloyken bomba gibi oluyorum birde seni 66 dusununce uzulmustum( neyseki o kadar degilmissin
evet ya bende sok oldum ne oyle diye ama hayatimda ilk defa 5 gunde 2,5 kilo verdim buna bana iyi geldi :)) degilse haftada 500 ancak verebiliyorum ben ,bundan sonra zorlasacak
boy 1.60 kılo 58.3 bende pek değişiklik yokhadek boyun kacti?
hoşgeldin aramıza. okul ev arası çok uzakmışMerhabalar ben 21 yaşındayım 160 boyunda ve 56 kiloyum. Biliyorum çoğunuz ailem gibi kilomun çok olmadığını söyliyeceksinizAma ben üniversite öğrenciyim ve her bayan gibi genç kızlığımı ince geçirmek ve giydiklerimin yakışmasını istiyorum bugüne kadar hep kilo alıp verdim ama motivasyona ihtiyacım var 2. gün pes ediyorum hemen o yüzden desteklerinizi bekliyorum hem spora hem de diyete başlayı yılbaşına kadar 48 kilo olmak istiyorumm. Hepinizin desteğini ve motivasyonunu bekliyorum herkesi öpüyorumm
Bu arada okulum evime iki saatlik mesafede olduğu için bütün günüm dışarıda geçiyo dolayısıyla dışarıda yiyorum genelde(
Merhabalar ben 21 yaşındayım 160 boyunda ve 56 kiloyum. Biliyorum çoğunuz ailem gibi kilomun çok olmadığını söyliyeceksinizAma ben üniversite öğrenciyim ve her bayan gibi genç kızlığımı ince geçirmek ve giydiklerimin yakışmasını istiyorum bugüne kadar hep kilo alıp verdim ama motivasyona ihtiyacım var 2. gün pes ediyorum hemen o yüzden desteklerinizi bekliyorum hem spora hem de diyete başlayı yılbaşına kadar 48 kilo olmak istiyorumm. Hepinizin desteğini ve motivasyonunu bekliyorum herkesi öpüyorumm
Bu arada okulum evime iki saatlik mesafede olduğu için bütün günüm dışarıda geçiyo dolayısıyla dışarıda yiyorum genelde(
bayramda 65 kilo olmam lazım 1 haftada 2 kilo vermem lazım
1 kasımda 60 olmam lazım
yılbaşında 57 olmam lazım
bakalım durum neyi göstercek
bende bayrama yani 1 hafta sonraya 62 ,yilbasina 54 olmak istiyorum ama bunun için gunde 1000 kaloriyi gecmemem lazim:26:
yılbaşında gelir ve kilomuzu paylaşırız inş incecik kızlar olaraktan yani
bu arada yeşilçayım bitmişti bimin nanelimonlu yeşilaçyını aldım içimi çok kolay
bide canım arkadaşım yarım maydonoz 2 bardak su kaynatıp robottan geçirip limon sıkıp yarsını kahvaltdan sonra yarısını akşam yemekten sonra içimiş diyet artı sporla 45 günde 13 kilo vermiş
ve 2 buçuk yıldır hamiş kalamıyodu hamile şimdi bende denicem inş faydası olur
canim arkadasinin hamile kalmasi bundan degildir bence...belki onda pkos vardi kilo verince hemen hamile kaldi..cunku pkos un bas dusmani kilolar hamile kalmayi dahada zorlastiriyor...bu arada arkadasin kac kiloyduki 45 guynde 12 kilo verdi...ben o kadar kilo versem 49-50 kilo olurum
haaaaa birde dikkat et eger hamile kalirda maydonozu tuketmeye devam edersen bebek duse...hamileligin ilk 3 ayinda maydonoz zararli, dusuge sebep oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?