Canim sympatigide eklermisin listeye bir zahmet)
Ekledim ama kilosunu göremedim??
Diğer arkadaşları da öyle olduğu için yazmamıştım.Listeye topikte aktif olan herkesi mi yazayım bildirim yapanları mı?Karar veremiştim ben de .
sağol canım teşekkr ederim caba bayan uzman varmı erkek istemiyorum
bide fiaytlar neydi acaba
malesef canim hepside erkek ama hepsi cok iyi dalinda uzman insanlar, ben ikinciyede yine oraya gidicem , sen yinede arastir burda cok yazilar var hastanelerle ilgili
malesef canim hepside erkek ama hepsi cok iyi dalinda uzman insanlar, ben ikinciyede yine oraya gidicem , sen yinede arastir burda cok yazilar var hastanelerle ilgili
Ayy kizlar cok fena tansiyonum dustu..gozumun onu karariyor,sesler yankilaniyor,kollarimi zor kaldiriyorum sanki biri ustune bastiriyor ben kaldirirken(
Birkac gundur cok yemeye alisip bugun normale donuncemi oldu acaba?
Bende dun yedim ama o cok kalorili degil uzulme sadesi 60 kalpri canimgünaydın canım
ben dündiyeti azcıkbozumöğlen ekmek yedimbide krtep
bugün toplucam inş
Bu sabah ve dun gece uyurken dahil basim nasil agriyordu anlatamam.kalkip ilac ictim.simdi daha iyiyim canim saol :))Günaydınn
Mehay iyi oldun mu cnm
Daha iyiyim canim diyet carpmistir kesin soyle ilac olarak bir tabak tatli yesem gedrdi aslinda :)) ama ben hap ictim :)SLM KIZLAR İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM SİZE.
haftasonu giremiyorum üzgünüm. o nedenle yazamadım.
mehay nasıl oldun diyet çarptı galiba
Allah bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin.
ne zor yaşadıklarınız. ben okurken bile üzülüyorum.
yaşamak bambaşka olmalı.
Yesil cayi hic sevmem ama deniycem.peki sodayi sicakkenmi doktun caya soguyuncami?dün bi tarif denedim hemen buraya da yazayım kullananlar dikkat etmeden de kılo verdim diyor bilemiyoum.
denemeye başladım.
1 litre sıcak suya 2 tane yeşil çay 1 limon suyu ve kabuğu at. biraz ılıyınca maden suyu ekle gün içinde hepsini iç. olay bu dün denedim tadı da güzeldi.
geçmiş olsunBende dun yedim ama o cok kalorili degil uzulme sadesi 60 kalpri canim)
Bu sabah ve dun gece uyurken dahil basim nasil agriyordu anlatamam.kalkip ilac ictim.simdi daha iyiyim canim saol :))
Daha iyiyim canim diyet carpmistir kesin soyle ilac olarak bir tabak tatli yesem gedrdi aslinda :)) ama ben hap ictim :)
Saka bir yana tansiyon sorunum vardi eskiden duzelmisti, yeniden aksetmeye basladi sanirim canim...
sodayı ılkken döktüm soda tadı hiç azalmadı soğudupunda da.Yesil cayi hic sevmem ama deniycem.peki sodayi sicakkenmi doktun caya soguyuncami?
dün bi tarif denedim hemen buraya da yazayım kullananlar dikkat etmeden de kılo verdim diyor bilemiyoum.
denemeye başladım.
1 litre sıcak suya 2 tane yeşil çay 1 limon suyu ve kabuğu at. biraz ılıyınca maden suyu ekle gün içinde hepsini iç. olay bu dün denedim tadı da güzeldi.
ayyy canim guldurdun beniMrb kızlar sabah yazamadım benim kilom 66 olmuş inanamadım kendime. Mübarek yemişimde yemişim doymamışım bir ayda nasıl verceksem bukadar kiloyu bilmiyorum. Sabah:bir dilim kepek ekmek üzeri kiri peynir, bikaç dilim domates salatalık ve çay. Öğle: Bir tas yoğurt çorba , bir dilim kepek ekmek ve salatalık. Ara: sütlü neskafe. Şimdilik iyi gidiyorum bakalım sonu önemli
Kilo bildirimimi cumamı kızlar 66 olarak başladık bakalım kaç çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?