Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Canim sympatigide eklermisin listeye bir zahmet )

Ekledim ama kilosunu göremedim??
Diğer arkadaşları da öyle olduğu için yazmamıştım.Listeye topikte aktif olan herkesi mi yazayım bildirim yapanları mı?Karar veremiştim ben de .

bugun tartilmadim en son 65 gormustum yarin tartilip Sabah soyleleyim, bide cizelge yapayim kendime , uzun zamandir siteye girmedigimden eski cizelgemde kaybolmus

Eveeett ogle yemegimi 3 sade krep,1 karper peybir ve 10-15 gr tereyqgdan yana kullandim.hepsi 350 kalori.
Aksamada 1 tabak ispanak yemegi ve 1 dilim ekmek te yiyip gunu 982 kaloriyle kapaticam..artik kalori sepetine yazicam hergun ve ayca kayaya uymaya calisicam.uyabildigim kadar.buna birde spor ekledimmi ohhh yemede yaninda yat :))

Ayy kizlar cok fena tansiyonum dustu..gozumun onu karariyor,sesler yankilaniyor,kollarimi zor kaldiriyorum sanki biri ustune bastiriyor ben kaldirirken (
Birkac gundur cok yemeye alisip bugun normale donuncemi oldu acaba?

Ayy kizlar cok fena tansiyonum dustu..gozumun onu karariyor,sesler yankilaniyor,kollarimi zor kaldiriyorum sanki biri ustune bastiriyor ben kaldirirken (
Birkac gundur cok yemeye alisip bugun normale donuncemi oldu acaba?

Günaydınn
Mehay iyi oldun mu cnm

SLM KIZLAR İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM SİZE.
haftasonu giremiyorum üzgünüm. o nedenle yazamadım.

mehay nasıl oldun diyet çarptı galiba

Allah bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin.
ne zor yaşadıklarınız. ben okurken bile üzülüyorum.
yaşamak bambaşka olmalı.

dün bi tarif denedim hemen buraya da yazayım kullananlar dikkat etmeden de kılo verdim diyor bilemiyoum.
denemeye başladım.
1 litre sıcak suya 2 tane yeşil çay 1 limon suyu ve kabuğu at. biraz ılıyınca maden suyu ekle gün içinde hepsini iç. olay bu dün denedim tadı da güzeldi.

sabah 1 bardak yeşil çay karışiımından içtim
okula gelince yarım simitten biraz fazla yedim

arada yeşil açy içtim.

yarım nescafe içtim.

öğle yemeğine doğru gidiyoruz.
çalışan ve yorulan arkadaşlar akşam nasıl spor yapıyorsunuz. benim pilim bitmiş oluyor.
hergün vicdan azabı çekiyorum.

günaydın canım
ben dündiyeti azcıkbozumöğlen ekmek yedimbide krtep
bugün toplucam inş
Bende dun yedim ama o cok kalorili degil uzulme sadesi 60 kalpri canim )
Günaydınn
Mehay iyi oldun mu cnm
Bu sabah ve dun gece uyurken dahil basim nasil agriyordu anlatamam.kalkip ilac ictim.simdi daha iyiyim canim saol :))
Daha iyiyim canim diyet carpmistir kesin soyle ilac olarak bir tabak tatli yesem gedrdi aslinda :)) ama ben hap ictim :)
Saka bir yana tansiyon sorunum vardi eskiden duzelmisti, yeniden aksetmeye basladi sanirim canim...

Yesil cayi hic sevmem ama deniycem.peki sodayi sicakkenmi doktun caya soguyuncami?

Ogle:2 kasik ,ispanak yemegi,4 kasik barbunya ekmeksiz yiycem.kaldi cope gitmesin .aksamada ton balikli salata dusunuyorum bakalim :)

geçmiş olsun

Yesil cayi hic sevmem ama deniycem.peki sodayi sicakkenmi doktun caya soguyuncami?
sodayı ılkken döktüm soda tadı hiç azalmadı soğudupunda da.

Mrb kızlar sabah yazamadım benim kilom 66 olmuş inanamadım kendime. Mübarek yemişimde yemişim doymamışım bir ayda nasıl verceksem bukadar kiloyu bilmiyorum . Sabah:bir dilim kepek ekmek üzeri kiri peynir, bikaç dilim domates salatalık ve çay. Öğle: Bir tas yoğurt çorba , bir dilim kepek ekmek ve salatalık. Ara: sütlü neskafe. Şimdilik iyi gidiyorum bakalım sonu önemli

Güzelmiş sabah erkenmi yapıcaz bunu

ayyy canim guldurdun beni mubarek yemisim de yemisim doymamisim he? sen ne kadar yedigini bilirsin tahmin etmiyormuydun kilonun bu kadar çikacagini? aslinda doyuyoruz da gozumuz doymuyor gozumuzu doyurmak icin yediklerimizde bize kilo olarak donuyor malesef guzel basladin ama kizi uyutunca sporda yap dugune 60-61 olursun uzulme
Kilo bildirimimi cumamı kızlar 66 olarak başladık bakalım kaç çıkıcam

evet canim cuma gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…