Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Kizlar iki gundur diyete tam uydugum ve 1000 kalorinin altinda beslendigim içinmi basim agriyor acaba??? normalde inmem 1000 kalori altina kalori sepetine gore hedefime ulasmam için gunluk 1032 kalori almam lazim ama 2 gundur 982 aliyorum odanmiki acaba yaa?? ( çatliyor basim ilac icicem yine insallah fayda eder ...

ya canım kuvvetli şeyler ye bari hasta etme kendini

ben çok kötü durumdayım moral sıfır
haftasonu kına düğün ve mevlüt var ve ben mutsuzum
çünkü tüm kıyafatler iğrenç oldu
nişanımda giydiğim abiyem çok şık
ama değil cepkenin kasması
fermuar kapanmıyor rezillik ya
15 kişlo alırsan böle olur
sarı bi elbise aldım şifon tül uçuşan bi elbise
elbise 10 numara ama kıçım çıkıor ben çok rahatsız oldum ya offff
çok siki diyete ihtiyacım var

canim topiginede yazmistim yine yazayim.o abiyeyi giyebilmen icin kac beden olman lazimki? birde ucusan albiselerde gobekte kalcada cok belli olmaz sen takinti yapiyor olmayasin:26: yani arka taraf dumduz olacak degilya

halim yok ama yinede 1 mil leslie yapicam yoksa bosuna aç kalmis oluyorum...gitmiyor sporsuz bu kilolar

canim topiginede yazmistim yine yazayim.o abiyeyi giyebilmen icin kac beden olman lazimki? birde ucusan albiselerde gobekte kalcada cok belli olmaz sen takinti yapiyor olmayasin:26: yani arka taraf dumduz olacak degilya

canım elbise şifon ama hani böle hafif kendinden pileli olanlar varya pilede zati şişman gösterio

canım elbise şifon ama hani böle hafif kendinden pileli olanlar varya pilede zati şişman gösterio

aa evet pileli zaten kucucuk kalçalari bile buyuk gosterir...lisede bir kiz arkadasim vardi kizin poposu normalde dumduzdu ama o pileli etekle baya varmis gibi duruyordu

Evet canım haklısın gözümüz doymuyor ha bire bişeyler yemek istiyorum. Sporu yapmam zor ama akşam yatmadan önce ancak yapabilirsem. Simay gündüz doğrudürüst uyumuyor bazen yarım saat bazen 15 dk tabi onuda sallaya sallaya bi kalıyorum

Canim 1000 altina inme metobolizmani bozarsin bu sever yapdigin spor bile ise yaramaz. Bende bi dönem böyle yapdim inan sabahlari ölü gibiydim derman kalmamisdi :) . Ben saat 17-18 den sonra bisey yemiyerek bide spor yaparak istedigim kiloyu verdim, bence bogazdan asiri cok kisma sporu fazlalasdir.

Canim zaten 1000 kaloriden 10-15 kalori eksik cok degil.62 kiloyu goreyimde 1200 e cikaricam zaten...
Ha birde aksam 18.00 dan sonra bisey yemiyorum ve haftanin en az 4-5 gunu leslie ile yuruyus yapicam basladim bugun :))

Son düzenleme:
inanırsan verirsin canım motivasyonunu bozma

Güzelmiş sabah erkenmi yapıcaz bunu
sabah veya akşam fark etmez sadece yaptıktan sonra yatana kadar bitirmen gerekiyor. ben akşamüstü eve gidince yapıyorum yatana kkadar içiyorum.

bozma moralini lütfen diyetine dikkat et. olmazsa korse falan al biraz daha sıkı gösterir

dünkü menümü yazayyım ama anlayamadığım bir durum var menü paylaşmıyor muyuz sadece kalori hesabını mı paylaşacağız?

hmmm o zaman kalori hesaplayıp geleyim bi dk.
yediklerim bazen sizin canınızı çektirecek şeyler diye düşündüğüm de oluyor.
belki çok basit bir yiyecek ama insan diyetteyken dikkat çekiyor.

bir arkadaş sürekli nutella yiyordu kahvaltının sonunda benim de canım çekerdi

kızlar dünkü kalori hesabım 922 cal olmuş.
saat 5ten sonra yemek yemedim. çocuklara yedirdim kalktım.
9 gibi 2 bardak şekersiz çay içtim o kadar.

gelelim duruma spor olmayınca olmuyor.

Canim menulerimizi paylasiyoruz genelde ama istersen kalori hesabinida paylas ben oyle yapiyorum artik.bu arada o sabahlari surekli nutelka yiyen arkadas burdan birimiydi?eger burdan biriyse o kesin benim :)) simdi aklimda yoktu sen.oyle deyince yine canim istedi yedim bir cay kasigi :))ahh seni ahh
kızlar dünkü kalori hesabım 922 cal olmuş.
saat 5ten sonra yemek yemedim. çocuklara yedirdim kalktım.
9 gibi 2 bardak şekersiz çay içtim o kadar.

gelelim duruma spor olmayınca olmuyor.
Neler vardi peki bu 922 kalorinin icinde bakayim?bende 6 da yiyorum dun 7 de yemekten sonra 3 kasik kadarda makarna yedigim halde gece zor uyudum acliktan (

special k ile sabah kahvaltımı yaptım süt eşilğinde
yeşilaçy içicem
bundan sonra 5 ten sonra yemek yokkkkk

sen değildin nutellacı ama ben senin yemene sebep oldum kusura bakma.

dünkü menü
yarımdan az fazla simit
yeşil çay

yarım porsiyon kabak yemeği
domates
2 kaşık börülce salatası
2 dlm ekmek

akşam 5te
1 çiğköfte dürüm tek lavaşla.

bol yeşil çaylı karışımımdan ve 2 bardak siyah çay.

special k ile sabah kahvaltımı yaptım süt eşilğinde
yeşilaçy içicem
bundan sonra 5 ten sonra yemek yokkkkk
çok zor oluyor 5ten sonra yememek
bence kendine o kadar da işkence etme derim.

6da akşam yemeği ye 9 gibi de ara yap.
az ye sık ye olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…