Bende varim diyenlerin diyet günlügü

evet onda pko vardı 80 li kilolardadydı canım
bende pko yok ama olmuyo ne bilim ümit işte
bende zaten adete 10 gün kala bırakcam içmeyi bende sürekli iltihap oluşuyoda

canim iltahap idrar yollarindami olusuyor diger taraftami?eger diger taraftaysa bebegin.bu yuzden olmuyordur ve bir ilacla hallolur bu mesele vede bebisin oluurr :))

canim iltahap idrar yollarindami olusuyor diger taraftami?eger diger taraftaysa bebegin.bu yuzden olmuyordur ve bir ilacla hallolur bu mesele vede bebisin oluurr :))

rahimde oluşuyo canım fitil ve antibiyotik ile geçio ama senede 2 defa falan tekrar ediyo

rahimde oluşuyo canım fitil ve antibiyotik ile geçio ama senede 2 defa falan tekrar ediyo

rahimde degil vajinadadir canim bendede olmustu bir kere enfeksiyon.fitille gecti tekrarlamadi cok sukur.seninki neden tekrarliyor olabilirmis sordunmu doktoruna?birde fitili kullabdigin.ay hamile kalabilirsin o ay ve sonraki ay bol bol dene bence )

rahimde degil vajinadadir canim bendede olmustu bir kere enfeksiyon.fitille gecti tekrarlamadi cok sukur.seninki neden tekrarliyor olabilirmis sordunmu doktoruna?birde fitili kullabdigin.ay hamile kalabilirsin o ay ve sonraki ay bol bol dene bence )

aman canım vajina doğru söylüyon
rahim ağzı yani
fitil 2 ay önce kullandım
zaten seneye tüp bebek yaptırcaz olmazsa
nasip diyelim napalım

slm kızlar çok giremiyorum yoğunluktan. malum okul öğrenciler.
akşam da evde çocuklar ve misafirlerle uğraşıyorum.

daha bayrama 1 hafta var ve akrabalar bayram için geldiler şimdiden.
15 gün birlkteyiz.
bei en çok yoran ne pişirsem ne yedirsem neyi severler olayı.
eşimle kültürlerimiz farklı. haliyle yemek alışkanlıklarımız da farklı.

tatlılar börekler havada uçuşuyor.
şu bayramı da hayırlısı ile bi atlatayım inşallah.

benim için güzel haber bu sabah aç arnına 57.8 çıktım.
inşallah tartı şaşmaz bundan sonra hep daha düşük çıkarım.

zerabesa Allah yardımcın olsun canım. hem enfeksiyon için hem de bebek konusunda.

selam kizlar sacma sapan.seyler yiyipd durdum yine..
sabah:1 dilim ekmek,30 gr peynir
ogle: 1 armut ara 1 kahve 1 cay
aksam:4 kabak mucver 3 dilim havuclu kek...iki isirimlik cikolata..

cuma gun bildirim gunu ve oglumun dogum gunu.o gun diyet miyet yapamam artik neyseki sabahtan bildirim yapiyoruz ertesi gunu tartilmak bile istemiyorum cunku aksam kutluycaz :))

2 saatlik otobüs yolunu yürümemi mi tavsiye ettiniz ben mi anlamadım pardon ? Bahçelievlerden tuzlaya yürümemi ? İlahi :))

canım arabayla 2 saatse olmaz tabiki eğer yürüyerek 2 saatse olabilir neden olmasın ,yürüyüşün incelmede ,kilo vermede çooooooooooooookkkkk etkisi var ondan dedim ama uzun geldiyse okula giderken okula ve eve dönerken eve yarım saat kala otobüsten inip yürüyebilirsin de günde 1 saat yapar bu bile çok iyi olur ...

kızlar izinden döndükten sonra saçmaladım biraz ya diyet miyet kalmadı ,moralim bozuk ,o yüzden yazamıyorum yediklerimi ,7 aydır ilk defa böyle hissediyorum ,neyse yarın başlıyorum ama söz...

sabah:50 gr peynir,2 dilim ekmek,5 yesil zeytin, yarim domates ve 1 tatli k.bal yedim...epey yemisim ama oglende sadece salata yerim aksamada hafif biseyler yerim ne yerim bilmiyorum ama bakicaz artik...

ogle bir tost
aksam 2 kucuk balik pane,salata be 3 kadik makarna

ve bir kahve ictim bugun bir kahve ictim anlatamam.ben diyeyim 4 siz deyin 5 ( tiryaki oldum resmen yaa..

yarin oglusumun dogum gunu yerim artik.ama sonra saliya kadar tam g az devam bayrama 62 olmam lazim :))

canfunerda canim ne oldu azmine hirsina ?sen cok iyi gidiyordun canim nazarmi deydi? (

selam mehay ya biz seninle bi topikteydik ama hatırlayamadım sen beni hatırladınmı? bende sizlerle kilo vermeye calısıcam listeye benide katın:26::26::26::26::26::26:

vet Mehay cım ya noldu anlamadım olabilir vala nazar ,düğünde bakışları hissettim hep üstümde ,kendini beğeniyor demeyin sakın nolur ,kimse bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo verebileceğimi tahmin etmemişti ondan yani ,

neyse amaaaaaaaaa çok iyi haberlerim var kızlar ,sütçü buldu eşim inşallah yarın getirecek ve ben yoğurdumu yapıcam veeeee yine her gün bir kase yoğurt yicem o zaman kendime gelirim ....

ayyy nasil yogun bir gundu kilo bildirimini unutmusum.katrecim ozur dilerim simdi bildireyim 62.4 geldim bu sabah..gecen hafta 63.3 tum...
buvun oglumun dogum gunuydu sabah saat 10 da mutfaga bir girdim 4 te ciktim ve 6 ya kadar hic oturmadim cook yoruldum ama deydi oglusum mutlu oldu.bende firsattan istifade yedimde yedim.yani diyet yoktu bugun ama yarin aynen devam...

selam mehay ya biz seninle bi topikteydik ama hatırlayamadım sen beni hatırladınmı? bende sizlerle kilo vermeye calısıcam listeye benide katın:26::26::26::26::26::26:

hatirladim canim hatirladim..bundan onceki topigimde birlikteydik" birkac gunde diyetimi bozmam" topiginde :))
hosgeldin yeniden )

yok canim niye oyle diyelim?nazara inanirim ben ,dogrudur yani.neyse umarim bir an once kendine gelirsin canim )

selam fistiklar 2 gundur diyet miyet kalmamisti 600 gr geri velmis bile hic bekletmemis beni.bekletse darilirdim zaten
neyse bugun kendime geldim bayramdada bir gun yerim sonra tam gaz devam.sizler ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…