evet onda pko vardı 80 li kilolardadydı canım
bende pko yok ama olmuyo ne bilim ümit işte
bende zaten adete 10 gün kala bırakcam içmeyi bende sürekli iltihap oluşuyoda
canim iltahap idrar yollarindami olusuyor diger taraftami?eger diger taraftaysa bebegin.bu yuzden olmuyordur ve bir ilacla hallolur bu mesele vede bebisin oluurr :))
rahimde oluşuyo canım fitil ve antibiyotik ile geçio ama senede 2 defa falan tekrar ediyo
rahimde degil vajinadadir canim bendede olmustu bir kere enfeksiyon.fitille gecti tekrarlamadi cok sukur.seninki neden tekrarliyor olabilirmis sordunmu doktoruna?birde fitili kullabdigin.ay hamile kalabilirsin o ay ve sonraki ay bol bol dene bence)
aman canım vajina doğru söylüyon
rahim ağzı yani
fitil 2 ay önce kullandım
zaten seneye tüp bebek yaptırcaz olmazsa
nasip diyelim napalım
2 saatlik otobüs yolunu yürümemi mi tavsiye ettiniz ben mi anlamadım pardon ? Bahçelievlerden tuzlaya yürümemi ? İlahi :))
ogle bir tost
aksam 2 kucuk balik pane,salata be 3 kadik makarna
ve bir kahve ictim bugun bir kahve ictim anlatamam.ben diyeyim 4 siz deyin 5( tiryaki oldum resmen yaa..
yarin oglusumun dogum gunu yerim artik.ama sonra saliya kadar tam g az devam bayrama 62 olmam lazim :))
canfunerda canim ne oldu azmine hirsina ?sen cok iyi gidiyordun canim nazarmi deydi?(
ogle bir tost
aksam 2 kucuk balik pane,salata be 3 kadik makarna
ve bir kahve ictim bugun bir kahve ictim anlatamam.ben diyeyim 4 siz deyin 5( tiryaki oldum resmen yaa..
yarin oglusumun dogum gunu yerim artik.ama sonra saliya kadar tam g az devam bayrama 62 olmam lazim :))
canfunerda canim ne oldu azmine hirsina ?sen cok iyi gidiyordun canim nazarmi deydi?(
selam mehay ya biz seninle bi topikteydik ama hatırlayamadım sen beni hatırladınmı? bende sizlerle kilo vermeye calısıcam listeye benide katın:26::26::26::26::26::26:
vet Mehay cım ya noldu anlamadım olabilir vala nazar ,düğünde bakışları hissettim hep üstümde ,kendini beğeniyor demeyin sakın nolur ,kimse bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo verebileceğimi tahmin etmemişti ondan yani ,
neyse amaaaaaaaaa çok iyi haberlerim var kızlar ,sütçü buldu eşim inşallah yarın getirecek ve ben yoğurdumu yapıcam veeeee yine her gün bir kase yoğurt yicem o zaman kendime gelirim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?