Bende zayıflamak istiyorum :(

Akşam mamamda bitti hanımlar.
Aferim bana hiç kaçamak yapmadım.Ara öğünde ekledim.
Bitki çaylarımıda içtim suyumuda içtim.Ekmek hiç yemedim normaldede sevmem.
Ve benim için 18:00 den sonra yemek yeme sakın kuralı başladı.
500 ml en az en fazlada 1 litre suyumu içerim o kadar darısı diğer günlerin başına inşallah :81:

kızlar ben 1 hafta kadar bildirim yapamıycam çünkü akşam İtalya'ya gidiyorum pazara kadar orada kalıcam ama diyete elimden geldiğince devam edicem inş en azından verdiklerimi almamaya çalışıcam

hayırlı yolculuklar canım :80:

canummm bozma moralını bende hsonu cozuttunmm...

ben hergun ısden eve yuruyorum 45 dk fılan suruyor...

Asansör kullanmıyorum canım.
Normalde 2. bir otobüse binmek gerekiyor binmiyorum yürüyorum.
20 dk süreyle günde en az 40 en fazla 80 dk yürümüş oluyorum.

benım yurume alanımda yok malesef aksamları ewde spor yapmam gerekıo onada üşeniyorum..kocişimle oturmak warken kım binicek o kondisyon bisikletine ama kalcalarım iyice buyudu bınmessmde kociş kacıcak yanımdan beqenmıcek benii aciill sporrrr

Şunu fark ettim hepimiz gerçekden çok azimliyiz hanımlar.
Allahım bozmasın.Ya sabitiz yada eksilmişiz.Hedeflere en kısa sürede ulaşacağız inşallah

valla canımm hsonu yedıkıgım boreklerden bogacalardan sonraaa bugunn feciiii sekılde tekrar eskı duzenıme dondummm, burası, topicler beni acayip motive ediyor...

Ayy bak işde o durum çok zor.
Ama bunu aşmak zorundasın canım.
Yaz geliyor şöyle düşün kocişle dışarı çıkıyorsunuz ve istediğin kıyafeti giyemiyorsu popo arkadan fırlıyor sürekli kapatma gereği duyuyorsun onun içinde uzun kıyafetler tercih ediyorsun.Tabi yaz gelmiş çıtır hatunlar ohh istedikleri gibi giyiniyorlar.Bir onlara bakıyorsun bir kendine.Acil kilo vermem lazım diyorsun tabi sen idealine ulaşana kadar yaz bitiyor giyemediklerinle kalıyorsun.(Allah korusun tabi)

Ben hafta sonu nişanlım geldi.Haydi yürüyüşe dedim tuttum elinden ohh bir saatten fazla yürüdük.
Bazen çok acıkıyorum 6 dan sonra yemiyorum ya hemen mesaj atıyorum acıktım ne yapayım hayatım diyorum.Yeme fıstığım ama bir kahve içebilirsin diyor.Kahve içiyorum yemek yemiyorum.O ara tamda nişanlım arıyor konuşuyoruz yemeği unutuyorum

valla canımm hsonu yedıkıgım boreklerden bogacalardan sonraaa bugunn feciiii sekılde tekrar eskı duzenıme dondummm, burası, topicler beni acayip motive ediyor...

Burası yazdıklarınız verilen kilocukları görmekde aynen beni çok motive ediyor.
Yarın bir aksilik çıkmazsa resimde ekliyeyeceğim.Tabi yine söz vermim hafta sonu nişanlım foto makinesini unutmuştu foto makinesi ayarlıyabilirsem eklicem.

Ben nişanlımdan inanılmaz destek alıyorum.Gerçi nişanlım istersen 90 ol ama sağlıklı ol diyor da içten içe zayıflamamı istediğini biliyorum.Ondan bütün bu çabam.Hem ben 55 olunca nişanlım sigarayı bırakacak bende etek ve şort giyeceğim

resim çok iyi fikir..ilk kilolu halımızı koyalım 1 ay sora tekrar bı resm..bide bakmısız incecık fıstık gıbı olmusuz..ahh ahh :97:

resim çok iyi fikir..ilk kilolu halımızı koyalım 1 ay sora tekrar bı resm..bide bakmısız incecık fıstık gıbı olmusuz..ahh ahh :97:

Olacağı o zaten şekerim.
Ben hava iyice kararmadan çıkayım evin yolunu tutayım yürüyüşüm tehlikeye düşmesin.
Hava kararınca merak ediyor da benimki.Yarın görüşmek üzere.

Olacağı o zaten şekerim.
Ben hava iyice kararmadan çıkayım evin yolunu tutayım yürüyüşüm tehlikeye düşmesin.
Hava kararınca merak ediyor da benimki.Yarın görüşmek üzere.

yarın görüşürüz canım.. :80: bende çıkıyorum ewe gıtme waktı geldi..herkese iyi aksamlarrr..

kızlar bende bugun cok kaçırdım ya :26:

öğlen 3 tane kuçuk poğaça yedım 1 bardakta yeşilçay içtim

akşamda 2 kaşık makarna 4-5 tanede yaprak sarması yedım :26::26:

nasılsın canım nasıl geçiyor günün ? ben buqn sadece galeta yedim..sadece çorba we yogurt yicem öglen we aksam..bakalım öle dünüşüorm ama dayanabılcekmıym..:26:

havalar gusellesse gunlerım daha ıyı gecıcek :))))

sabah bende 5 zeytın, 1 tane kucuk domates ve salatalık, bırde kepeklı yagsız tost yedım.
öğlende corba ıcıcem, aksamda corba ıcıcem... dun aksamda azcık salata yedımm , hsonu kacamklarını toprlamam lazımm :)))))

sanada günaydin cnm
nasilsiniz persembe günü sinavim var strese girdim insaallah sikinti ile birlikte fazla bir seyler yemem

kolay gelsın canım sanaa... meyve kuruları all eger canın bısıler yemek ısterse onalrdan atıstırr uzerınede bol su ıc belkı cozum olurr :26:

aynen canım ya şu havalar bi düzelse çok iyi olcak hiç olmazsa yürüyüş yapabılırız yarım saat bile olsa..bende hem hafta sonu hemde dun yedıklerımı toparlamam için çok az yemem lazm bu ara :26:

sanada günaydin cnm
nasilsiniz persembe günü sinavim var strese girdim insaallah sikinti ile birlikte fazla bir seyler yemem

kolay gelsn tatlım..aman canım aman dikkat et epak dogru söyluyo meyve kuruları al onlardan atıştırırsn,,ders çalışırken ınsan bıselere yemk istıyo cunku :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…