tamam tatlım sizin için yicem hepsini hiç kendim için yemiycem
kızlar ben 1 hafta kadar bildirim yapamıycam çünkü akşam İtalya'ya gidiyorum pazara kadar orada kalıcam ama diyete elimden geldiğince devam edicem inş en azından verdiklerimi almamaya çalışıcam
canummm bozma moralını bende hsonu cozuttunmm...
ben hergun ısden eve yuruyorum 45 dk fılan suruyor...
Asansör kullanmıyorum canım.
Normalde 2. bir otobüse binmek gerekiyor binmiyorum yürüyorum.
20 dk süreyle günde en az 40 en fazla 80 dk yürümüş oluyorum.
Şunu fark ettim hepimiz gerçekden çok azimliyiz hanımlar.
Allahım bozmasın.Ya sabitiz yada eksilmişiz.Hedeflere en kısa sürede ulaşacağız inşallah
hayırlı yolculuklar canım :80:
benım yurume alanımda yok malesef aksamları ewde spor yapmam gerekıo onada üşeniyorum..kocişimle oturmak warken kım binicek o kondisyon bisikletineama kalcalarım iyice buyudu bınmessmde kociş kacıcak yanımdan beqenmıcek benii aciill sporrrr
valla canımm hsonu yedıkıgım boreklerden bogacalardan sonraaa bugunn feciiii sekılde tekrar eskı duzenıme dondummm, burası, topicler beni acayip motive ediyor...
Burası yazdıklarınız verilen kilocukları görmekde aynen beni çok motive ediyor.
Yarın bir aksilik çıkmazsa resimde ekliyeyeceğim.Tabi yine söz vermim hafta sonu nişanlım foto makinesini unutmuştu foto makinesi ayarlıyabilirsem eklicem.
resim çok iyi fikir..ilk kilolu halımızı koyalım 1 ay sora tekrar bı resm..bide bakmısız incecık fıstık gıbı olmusuz..ahh ahh :97:
Olacağı o zaten şekerim.
Ben hava iyice kararmadan çıkayım evin yolunu tutayım yürüyüşüm tehlikeye düşmesin.
Hava kararınca merak ediyor da benimki.Yarın görüşmek üzere.
kızlarr günaydınn..saat kaç oldu nerelerdesiniz..
günayyddınnnn canımm :))))
nasılsın canım nasıl geçiyor günün ? ben buqn sadece galeta yedim..sadece çorba we yogurt yicem öglen we aksam..bakalım öle dünüşüorm ama dayanabılcekmıym..:26:
kızlarr günaydınn..saat kaç oldu nerelerdesiniz..
sanada günaydin cnm
nasilsiniz persembe günü sinavim var strese girdim insaallah sikinti ile birlikte fazla bir seyler yemem
havalar gusellesse gunlerım daha ıyı gecıcek :))))
sabah bende 5 zeytın, 1 tane kucuk domates ve salatalık, bırde kepeklı yagsız tost yedım.
öğlende corba ıcıcem, aksamda corba ıcıcem... dun aksamda azcık salata yedımm , hsonu kacamklarını toprlamam lazımm :)))))
sanada günaydin cnm
nasilsiniz persembe günü sinavim var strese girdim insaallah sikinti ile birlikte fazla bir seyler yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?