Bende zayıflamak istiyorum :(

normalda sabah ısyerınde tost yerım hiçide yedıkleırme cok dıkkat edıyorum saglıklı beslenmeye calsııyorum birde yedıklerımın kalorısını sayarım ben .... sabah ve öğlen yemekelrı evden getırırım. ama dun aksam arkadsımda kalınca bugunde yolda 1 sımıt aldım kolay dıye, mutlaka ara ogun yapar kuru kayısı veya cevız yerım.. hsonu cok kacırdıgım ıcınn bu 2 3 gun aksamalrını hafıfı gcırmek ıstıyorum, ben meyve olarak eksı yesıl elma yıyorum sadece , eger oda sakıncalıyca yogurt yerımm napıyımm :))))

Tebrik ediyorum canım böyle devam edeceksin inşallah.
Hafta sonu tamam gelip paylaşım yapmaya çalışırım.
Hafta içi hep burdayım zaten.

teşekkür ederim canımm inşş hepımızz basarıcaz

bu arada kızlar ben bırazdan erkek arkadasımın aılesının yanına gidicem
umarım cok kaçırmam orda yemeği

Ayrıca nacizane küçük bir bildi daha akşam aç kalmak yada öğün atlamak ciddi zarar.
Beyne sinyal gidiyor ve yediğimiz öğünleri yakmak yerine depoluyoruz.Yani biz yemedik zayıflıcaz diye beklerken yerimizde sayıyoruz ve aç kaldığımızla kalıyoruz.Evet 6 dan sonra bende yemiyorum ama 17:30 ile 18:00 arası akşam yemeğimi yiyorum.

teşekkür ederim canımm inşş hepımızz basarıcaz

bu arada kızlar ben bırazdan erkek arkadasımın aılesının yanına gidicem
umarım cok kaçırmam orda yemeği

Kaçırmazsın canım aklına biz ve erkek arkadaşının zayıflamanı istiyorum cümlesi gelsin

Yoğurt ve yanında 4 kaşık yeşil sebze yemeği yiyebilirsin.
Hem çok aç kalmazsın hemde bağırsakların çalışır.Kuru kayısı nasıl işe yarıyor mu dün benimde aklımdaydı ama almadım.

öğün atlamayı bende dogru bulmuyorum ve hatta gunde 6 ogun yıyerek zayıflama taraftarıyım ben 7 kıo verdım suanda kadar bu sekılde beslenerek,, ama bazen vucudu sasırtmak gerekıyor ..

öğün atlamayı bende dogru bulmuyorum ve hatta gunde 6 ogun yıyerek zayıflama taraftarıyım ben 7 kıo verdım suanda kadar bu sekılde beslenerek,, ama bazen vucudu sasırtmak gerekıyor ..

Bencede şaşırmak gerekiyor.
Bende 6 öğünü doğru buluyorum ama fırsat olmuyor işde o şekilde beslenmeye.

Ben geçen hafta 3 gün isveç yaptım sonrasında kuşanın diyetini uyguladım ve 2,800 kilo verdim.
Ama yumurtadan,etten,tavukdan artık midem bulandı.Ben bu tarz şeylere çok düşkün değilim olmasada olur benim için.Birde o listelerde sabah peynir var ama ben peynirin hiç bir çeşidini yemem yada salam yemem.Balık severim ama onuda her zaman bulup hazırlamak kolay olmuyor.O yüzden bu hafta liste yapmadan beslenmeye karar verdim.Yine 6 dan sonra bir şey yemiyeceğim tabi.Bir hafta normal diğer hafta liste yapacağım.Böylece vucut alışmış olmuyacak şaşıracak hemde ben sıkılmamış olacağım.Menülerimide akşam çıkmadan paylaşacağım yorumlarınızı beklerim hatam varsa bende görmüş olurum.

Bencede şaşırmak gerekiyor.
Bende 6 öğünü doğru buluyorum ama fırsat olmuyor işde o şekilde beslenmeye.

ben kuru ıncır ,cevız ,kuru kayısı ,badem hepsınden aldım bırer paket cekmeceme attım ara ogun olarak atıyorum agzıma, kalorı hesabı yaparak abartmadan bıde boll suu ıcıncee ıyı gelıyor valla tavsıye ederım..

Ben o paketin çekmecede durduğunu bilsem hepsini yerim yapmadığım şey değil valla
Ama sabahları kuru kayısı olayını bende düşünüyorum bakalım.

isveçç dıyetımııı uyiiiii o cok zorrr ben hayatta yapamam onu, ben sabah kahvaltı yapmayınca butun gunn doymuyorummm.... sanırım o dıyetde sabahalrı sadece kahve vardı... en saglıklısı az ve sık yemek, bol sebze yemek ve yag oranını dusurmek........

Ben o paketin çekmecede durduğunu bilsem hepsini yerim yapmadığım şey değil valla
Ama sabahları kuru kayısı olayını bende düşünüyorum bakalım.

eskıden bende oleydım azma artık degılımm, cok acıktıgımı hıssetdıgımde atıyorum agzıma....

tavsıyem kuru kayısı ama komposto yapılan varya incecik, aksamları 2 3 parca suya koy sabahları suyunu ıc bırde kaysılarını ye cok saglık hemde bagırskalar ıcınde ıyı..

Yaptım valla canım aslında kahvede tıkadı beni.
Ama benim orda sevmediğim tek şey ıspanak haşlaması ve yumurta.
İnsana belli bir süre sonra daral geliyor yumurta görmek istemiyorsun.
Ama oda benim başlangıcım oldu.09.04.2011 de 72,50 idim.
12.04.2011 de 71 ile başladım isveçe
18.04.2011 de 68.200 idim.

Yani yaklaşık 10 günde 4,300 gr verdim.

Bağırsaklar için istiyorum bende özellikle.Dediğini yapacağım bu akşam alayım bakalım etki edecek mi?Tavsiye için teşekküler canım.Oturarak çalışıyorum yaa sıkıldığımda eminim ki yerim biliyorum o yüzden en iyisi almamak.:82:

ıyı vermıssın ama cokda saglıklı bır dıyet degıl bence ..

:)))) kesınlıkle dene canımm faydalı oluyorr.. bende oturarak calsııyorum harek pek yok oyusden aksamalrı yuruyorum 1 saatt ...

evet kızlar yazılarınızı okudum sanırım birtek ben kalmışım kilo bildirimi yapmayan
5 gün önce 67.100 ile başladım bu sabah tartıldım 64.900 çıktım yani 5 günde 2.200 vermişimm
üstelik diyet yapmadığımı da söylemiştim herşeyi yiyorum sadece yarım porsiyona indirdim hergün spor da yapamıyorum malesef bol bol su içiyorum sadece

:)))) kesınlıkle dene canımm faydalı oluyorr.. bende oturarak calsııyorum harek pek yok oyusden aksamalrı yuruyorum 1 saatt ...

ıyı vermıssın ama cokda saglıklı bır dıyet degıl bence ..

Bencede sağlıklı değil.
Ama kilo sabit kalınca ister istemez denemek istiyorsun.
Oturmak en büyük düşman zaten

Tebrik ederim canım çok iyi vermişsin

Bencede sağlıklı değil.
Ama kilo sabit kalınca ister istemez denemek istiyorsun.
Oturmak en büyük düşman zaten

zayıflama kurlerının ıcınde bı topıkt buldum orda bır karısım var baya kılo vermıs ınsanalr ve dıyetısyen tavsıyesıymıs, aktardan alısverıs yapıp içicem hergunn bıde onu denıyım bakalımm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…