hoşgeldn canım özlettn kendını hemen walla :97: ciddn buqun şehrıye çorbası qunu gıbı olmuş kızlar
Ayy işleri bitiremedim ki hala ama biraz ara vereyim dedim ve hemen KK ya koşdum
Bende özledim valla alışkanlık oldu bende burası.
Ee günününüz nasıl geçiyor bakayım?
Gizem canım yemek yemen lazım yoksa yediğin anda yağ olarak geri dönücek sana yemek yememekde ii değil biliyorsun.
kesinlikle alışkanlık yapıo kızlar..iki arada hemen giriorum walla..
ayy benmde buqnm çok sıkıcı kızlarreşimle küsüz sinir edio beni uyuz
ah sorma bende erkek arkadasımla sureklı kavga edıyorumm
günde bir doz mutlaka alıyorum yanı
nedir bu erkeklerden çektiğimiz yahuukızlar acıktım birazcık bi tane galeta yedim..:26:
ahh ne kadar guzel yaa dert yok tasa yokkbenım gıbı bekar oluncaa, yanlzı olunca hıc oylee dertlerınde olmuyorr :))))))
katılabılırsın tabıkı canımbende 59 kilo olmusumm:2:size katilabilirmiyimm? boyum 1,62m kilo 59 iste.. büroda calisiyorum bütün gün oturuyorum yani.. cok yemek yemiyorum bana kilo adiran cikolata dondurma ama onlarsiz yapamiyorummm sporsalonuna bi seneir bosa para ödüyorum bu hafta gitcem hep bakalim.. 52 kg olmam gerek yani 7 kg s
siz neler yapiyosunuz yardim edin banadaa
günayddıınn kızlarrrrr........
daha kımse ugrammaıs bu sabah :)))
Günaydın canımm :80:
buqn geç kaldım birascık..ewweett buqn yedıklerımı yazayım hemen..sabah 3 tane kuru kayısı uzerıne 1 bardak su..5 kaşık nesfit yarm bardk sütle..şuan suyumu içiorm 500ml içmiş olucam az kaldı..biraz sonrada yeşil çay yapmayı dusunuorm bakalım
kızlar bende bir dilim ekmek bir küçük domates ve bir dilim peynir yedim.
Ama hiç kilo verdiğimi düşünmüyorum.
sanki dahada alıyorum.
lahana diyetimi yapsam diye düşünmeye başladım
afiyett olsunn, bende sabah 1 tost ve4 zeytın eydım, yesıl cayımı ctım, 1 tl su ıctım uyandıgımdan berı sanırım :)))))) öğlend salat ayıyıcem, akşamada bulgur pılavı yerım sanırım :26:
kızlar bende bir dilim ekmek bir küçük domates ve bir dilim peynir yedim.
Ama hiç kilo verdiğimi düşünmüyorum.
sanki dahada alıyorum.
lahana diyetimi yapsam diye düşünmeye başladım
pztesi gununu bekle verırsın bu hafta olmasa haftay averısın ben tam 3 hafta hıc kılo verememıstım baya durmustu kılo vermem :)))))
lahana dıyetını yıllar once yapmsıtım ben evet kıloda vermsıtım ama o lahana corbası kabus gıbıydıı son 2 gunu yapamamıstım artıkkk mıdem kabul etmıyordu...:)))) uzun bır sure cok sevdıgım halde kapuska yemegını yıyemedımm:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?