Bende zayıflamak istiyorum :(

hoşgeldn canım özlettn kendını hemen walla :97: ciddn buqun şehrıye çorbası qunu gıbı olmuş kızlar

Ayy işleri bitiremedim ki hala ama biraz ara vereyim dedim ve hemen KK ya koşdum
Bende özledim valla alışkanlık oldu bende burası.

Ee günününüz nasıl geçiyor bakayım?

Gizem canım yemek yemen lazım yoksa yediğin anda yağ olarak geri dönücek sana yemek yememekde ii değil biliyorsun.

kesınlıkle burası alıskanlık yapıyorr...

off ebnım ıcın bugun cok sıkıntılı ve zor bırgunn((( müdürümm bana buaralar takmıs durumda onla ugrasıyorummm....

kesinlikle alışkanlık yapıo kızlar..iki arada hemen giriorum walla..
ayy benmde buqnm çok sıkıcı kızlarr eşimle küsüz sinir edio beni uyuz

kesinlikle alışkanlık yapıo kızlar..iki arada hemen giriorum walla..
ayy benmde buqnm çok sıkıcı kızlarr eşimle küsüz sinir edio beni uyuz

ah sorma bende erkek arkadasımla sureklı kavga edıyorumm
günde bir doz mutlaka alıyorum yanı

bende 59 kilo olmusumm size katilabilirmiyimm? boyum 1,62m kilo 59 iste.. büroda calisiyorum bütün gün oturuyorum yani.. cok yemek yemiyorum bana kilo adiran cikolata dondurma ama onlarsiz yapamiyorummm sporsalonuna bi seneir bosa para ödüyorum bu hafta gitcem hep bakalim.. 52 kg olmam gerek yani 7 kg s

siz neler yapiyosunuz yardim edin banadaa
:2:

benım gıbı bekar oluncaa, yanlzı olunca hıc oylee dertlerınde olmuyorr :))))))
ahh ne kadar guzel yaa dert yok tasa yokk

katılabılırsın tabıkı canım
pazartesi günleri kılo bıldırımı yapıyoruz onun dısında hergun yedıklerımıızı yazıyoruz buraya eksıklerımızı görmek bırbırmızı uyarmak ıcın yanı paylaşım zorunlu
sonracıgımaaa ben dıyet adına ben ekmek pilav makarna ve tatlıyı kesmeye çalışıyorum. spor yaptıgım soylenemez belkı yarım saat yuruyorumdur o kadar. onun dısında bugun akşamlarınesfıt yemeye basladım boyle yanı

günayddıınn kızlarrrrr........

daha kımse ugrammaıs bu sabah :)))

Günaydın canımm :80:

buqn geç kaldım birascık..ewweett buqn yedıklerımı yazayım hemen..sabah 3 tane kuru kayısı uzerıne 1 bardak su..5 kaşık nesfit yarm bardk sütle..şuan suyumu içiorm 500ml içmiş olucam az kaldı..biraz sonrada yeşil çay yapmayı dusunuorm bakalım

afiyett olsunn, bende sabah 1 tost ve4 zeytın eydım, yesıl cayımı ctım, 1 tl su ıctım uyandıgımdan berı sanırım :)))))) öğlend salat ayıyıcem, akşamada bulgur pılavı yerım sanırım :26:

kızlar bende bir dilim ekmek bir küçük domates ve bir dilim peynir yedim.
Ama hiç kilo verdiğimi düşünmüyorum.
sanki dahada alıyorum.
lahana diyetimi yapsam diye düşünmeye başladım

sanki dahada alıyorum.

pztesi gununu bekle verırsın bu hafta olmasa haftay averısın ben tam 3 hafta hıc kılo verememıstım baya durmustu kılo vermem :)))))

lahana dıyetını yıllar once yapmsıtım ben evet kıloda vermsıtım ama o lahana corbası kabus gıbıydıı son 2 gunu yapamamıstım artıkkk mıdem kabul etmıyordu...:)))) uzun bır sure cok sevdıgım halde kapuska yemegını yıyemedımm:)))))

sanada afiyet olsun canım..

sanki dahada alıyorum.

canım benmde hıc kılo werdıqım falan yok cok dıkkat ettıqım halde halaaa 62,8 çıkıorm tartıda..napcam bılmıorm..:26:

ya kızlar bu yeni değilki, ben bir ayı geçti dikkat ediyorum yediklerime ama veremiyorum. normalde bi oturuşta bir ekmek yiyen insandım ve herkes gıpte ederdi bana nasıl kilo almıyorsun diye. abur cubur hiç dikkat etmeden yedim hayatım boyunca. ama şimdi resmen işkence çekiyorum yemeyeyim diye. düşünüyorum bıraksam diyeti eskisi gibi yesem içsem diye. hadi daha çok alırsam diyorum bi taraftanda. ben hergün iki litrelik kola içerdim. şimdi korkumdan içemiyorum. ama çok sıkıldım bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…