Bende zayıflamak istiyorum :(

rica ederim tatlımm:)))) ben oyle yapıyorumm ısyerınde ogleden sonra acıkıyorumm , aldım meyve kurularıı atıyorum agzıma ustunede boooll suu ıyı gelıyorr:))

cnm ben zaten 2.5 litre su iciyorum sabah ve aksam mutlaka yesil cayimida iciyorum
bu arada ne is yapiyorsun

cnm ben zaten 2.5 litre su iciyorum sabah ve aksam mutlaka yesil cayimida iciyorum
bu arada ne is yapiyorsun

bende okadar su ve yesıl cay ıcıyorum:))))

ben ıspanyol turk ortaklı enrji fırmasında idari işler depertmanındayım... işim sureklı oturarak pek hareklı degıl oyusden hergun isden eve 45 dk yuruyorumm..

bende okadar su ve yesıl cay ıcıyorum:))))

ben ıspanyol turk ortaklı enrji fırmasında idari işler depertmanındayım... işim sureklı oturarak pek hareklı degıl oyusden hergun isden eve 45 dk yuruyorumm..

yürümen güzel ben üseniyorum disariya cikmaya okuldan gelirken de yorgun oluyorum yürümek istemiyorum bu yüzden evin icinde yürüyorum(komik gelcek size belki)

yürümen güzel ben üseniyorum disariya cikmaya okuldan gelirken de yorgun oluyorum yürümek istemiyorum bu yüzden evin icinde yürüyorum(komik gelcek size belki)

:):) olsun canım hıc yoktn onu yapıorsn..ben hiç bişe yapmıyorum ewe gıderken 15dk yuruyorum okadar..:26:

yok yok hıc komık degılll, bende bazen muzıgı acıpp evde hoplayıp zıplıyorum:))))

kızlar ögle yemegimi yedim..bi kase sehrıye corbası yarım galeta ve yogurt..:97:

Öncelikle çok geçmiş olsun canım.Sıkma canını sende yarın başlarsın.Koşuşturmakdan kendi sağlığını ihmal etme allahım yardımcın olsun.

sağol canım. dediğin gibi oldu ben hasta olmaya başladım. çok kırgın vücudum ve hiç iştahım yok. bikaç tane çubuk kraker yedim sabahtan beri ( şimdi bir bardak hazır çorba getirmiş arkadaş boğazıma iyi gelsin diye onu içecem. bu arada dün akşam tartıldım 58 geldim.

Ben geldim hanımlar işlerim çok yoğundu.
Öncelikle dünün devamı
Su:2,5 Litre Oldu
Akşam 18:00'den sonra hiç bir şey yemedim ki 22:00 de uyudum.
45 Dk yürüyüş yaptım

Vee buğünn

Sabah 10:30

Bir domates,bir tutam maydanoz,bir tutam dere otu,iki galete
Tek şekerli çay

Öğlen 12:30

Bir kase şehriye çorbası (Buğün şehriye çorbası günüydü heral)
Ton balıklı kıvırcık salatası dere otu ve domates vardı

14:00 Bir bardak kayısılı form çay

Şu ana kadar 1,5 Litre su

afiyest olsunn canım.. vallaa bugun herkescıklerr sehrıye corbası yapmıss :)))

bende bugun öğlen sehrıye corbası ıctımm :))))))) afıyett olsun:)

sanada afiyet olsun canım

halaa yemek yememekte ısrarcıyım

kızzz aç bırakma kendini sora biden çok yersin

Ben geldim hanımlar işlerim çok yoğundu.
Öncelikle dünün devamı
Su:2,5 Litre Oldu
Akşam 18:00'den sonra hiç bir şey yemedim ki 22:00 de uyudum.
45 Dk yürüyüş yaptım

hoşgeldn canım özlettn kendını hemen walla :97: ciddn buqun şehrıye çorbası qunu gıbı olmuş kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…