Bende zayıflamak istiyorum :(

Canım tarifi neymiş ki paylaşabilir misin?

Bende yavaştan yavaşdan menümü paylaşayım hanımlar

18.04.2011(Pazartesi Başlangıç 68,200)

Sabah 09:00

Bir domates,bir tutam maydanoz,bir tutam dere otu,iki kepekli galete
Bir bardak çay(Tek şeker)

11:00 Bir bardak kayısılı form bitki çayı (Şekersiz)

Öğlen (12:40)

Bir kase tarhana çorbası

Ton balıklı Salata (Marul,havuç,domates,salatalık)

14:00 Bir bardak yeşilçay (Şekersiz)

15:00 Bir avuç beyaz leblebi

16:30 4 kayısı Bir bardak çay(Şekersiz)

Akşam 17:30 18:00 arası

Bir kase tarhana çorbası
Öğlendeki yarım kalan ton balıklı salatam

Şu ana kadar 2 litre su (3 olucak)

Son düzenleme:
Kızlar benim haftasonum çok yoğun geçti, dikkat etmedim pek yediklerime ama aşırıda yemedim. Hareket çoktu yalnız bende belki öyle orantılanmıştır. Bugünde kızımın hastalığı kaynımın ameliyat olması falan diyete başlayamadım yine. Koşuşturmaca sabahtan beri. Tartılamadımda ( Ama iş çıkışı tartılıp mutlaka yarın paylaşacam sizinle. Bugün sadece bir dilim kek yiyebildim bir bardak yeşil çayla. Sağlıklı olmadı ama fırsatım olmadı yemeye, neyse yarın başlarım artık. Bakıyorum herkes kilo vermiş bide ben verebilsem süper olacak. Bu arada ben haftasonu giremiyorum, hafta içide işim yoğun olmazsa girebiliyorum. Ama ilk fırsatta mutlaka bakıyorum buraya. Görüşmek üzere kızlar...

3 lt su , 3 yeşil elma, 1 lımon 4 parcaya bolunucek, 1 kabuk tarcın, 1 yemek kasıgı tane kara bıber, 5-6 tane karanfil , hepsını kaynatılıyor ermalr yumusayacak, sonrada suyunu ıcıceksın .. 3 gun ıcerısınde tuketmek gerekıyormus.

tarifi bende merak ettm walla..

kızlar ben löpür löpür çikolataları göturdum buqun hep annem yüzünden getırdı ye kızım ye ..yaa yesin kızın sora bi dünya olsun dımı..:26: ama yarın kesın kesın kesın diyetteyim kımse engel olamıcak..

Ben bunu denemiştir canım ya bende işe yaramadı sende yarar inşallah.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım.Sıkma canını sende yarın başlarsın.Koşuşturmakdan kendi sağlığını ihmal etme allahım yardımcın olsun.

Oy oy kıyamam ya üzme kendini canım benim annemde öyle mümkün olduğunca engellicez inşallah kendimizi.

kızlar ben 1 hafta kadar bildirim yapamıycam çünkü akşam İtalya'ya gidiyorum pazara kadar orada kalıcam ama diyete elimden geldiğince devam edicem inş en azından verdiklerimi almamaya çalışıcam

Oy oy kıyamam ya üzme kendini canım benim annemde öyle mümkün olduğunca engellicez inşallah kendimizi.

saol canım destegin için..yarın kesınlıkle bozmucam dıyetımı..62,8 çıktm 1 ay sora 58 olucam ne war canım 1 ayda 5 kilo weremıcekmıym..bişe deil tum gunum oturarak gecıyo işimden dolayı..nasıl spor yapıyorsunuz siz ?

kızlar ben 1 hafta kadar bildirim yapamıycam çünkü akşam İtalya'ya gidiyorum pazara kadar orada kalıcam ama diyete elimden geldiğince devam edicem inş en azından verdiklerimi almamaya çalışıcam

ıyı yolculuklllarrrr, gıtmısken pızzze ve makarna yemeden gelınmezkıı ama:)))))))

Hayırlı yolculuklar.
Kesinlikle verdikleri alma hatta kilo vermiş olarak dön ülkene inşallah

canummm bozma moralını bende hsonu cozuttunmm...

ben hergun ısden eve yuruyorum 45 dk fılan suruyor...

Asansör kullanmıyorum canım.
Normalde 2. bir otobüse binmek gerekiyor binmiyorum yürüyorum.
20 dk süreyle günde en az 40 en fazla 80 dk yürümüş oluyorum.

ıyı yolculuklllarrrr, gıtmısken pızzze ve makarna yemeden gelınmezkıı ama:)))))))

saol canımm ,
evet ama azıcık yerim ben de herşeyden tadımlık

Hayırlı yolculuklar.

çok saol canım verdiklerimi almam ama kilo verebilirmym bilmiyorum
ahh canm ülkeme dönmek için daha çok var şu anda da gurbetteym yine buraya dönücem italyadan

Üzülme canım ya allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hakkında.
Evet makarnalar benim aklımdan çıkmış o kadar adapte oldum ki diyete tamam alma yeter:)
Bizim içinde tat özellikle makarnasını

Şunu fark ettim hepimiz gerçekden çok azimliyiz hanımlar.
Allahım bozmasın.Ya sabitiz yada eksilmişiz.Hedeflere en kısa sürede ulaşacağız inşallah

Hayırlı yolculuklar.

tamam tatlım sizin için yicem hepsini hiç kendim için yemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…