zayıflama kurlerının ıcınde bı topıkt buldum orda bır karısım var baya kılo vermıs ınsanalr ve dıyetısyen tavsıyesıymıs, aktardan alısverıs yapıp içicem hergunn bıde onu denıyım bakalımm :)))))
Canım tarifi neymiş ki paylaşabilir misin?
Canım tarifi neymiş ki paylaşabilir misin?
3 lt su , 3 yeşil elma, 1 lımon 4 parcaya bolunucek, 1 kabuk tarcın, 1 yemek kasıgı tane kara bıber, 5-6 tane karanfil , hepsını kaynatılıyor ermalr yumusayacak, sonrada suyunu ıcıceksın .. 3 gun ıcerısınde tuketmek gerekıyormus.
Kızlar benim haftasonum çok yoğun geçti, dikkat etmedim pek yediklerime ama aşırıda yemedim. Hareket çoktu yalnız bende belki öyle orantılanmıştır. Bugünde kızımın hastalığı kaynımın ameliyat olması falan diyete başlayamadım yine. Koşuşturmaca sabahtan beri. Tartılamadımda( Ama iş çıkışı tartılıp mutlaka yarın paylaşacam sizinle. Bugün sadece bir dilim kek yiyebildim bir bardak yeşil çayla. Sağlıklı olmadı ama fırsatım olmadı yemeye, neyse yarın başlarım artık. Bakıyorum herkes kilo vermiş bide ben verebilsem süper olacak. Bu arada ben haftasonu giremiyorum, hafta içide işim yoğun olmazsa girebiliyorum. Ama ilk fırsatta mutlaka bakıyorum buraya. Görüşmek üzere kızlar...
tarifi bende merak ettm walla..
kızlar ben löpür löpür çikolataları göturdum buqunhep annem yüzünden getırdı ye kızım ye ..yaa yesin kızın sora bi dünya olsun dımı..:26: ama yarın kesın kesın kesın diyetteyim kımse engel olamıcak..
Oy oy kıyamam ya üzme kendini canım benim annemde öyle mümkün olduğunca engellicez inşallah kendimizi.
Ben bunu denemiştir canım ya bende işe yaramadı sende yarar inşallah.
kızlar ben 1 hafta kadar bildirim yapamıycam çünkü akşam İtalya'ya gidiyorum pazara kadar orada kalıcam ama diyete elimden geldiğince devam edicem inş en azından verdiklerimi almamaya çalışıcam
kızlar ben 1 hafta kadar bildirim yapamıycam çünkü akşam İtalya'ya gidiyorum pazara kadar orada kalıcam ama diyete elimden geldiğince devam edicem inş en azından verdiklerimi almamaya çalışıcam
saol canım destegin için..yarın kesınlıkle bozmucam dıyetımı..62,8 çıktm 1 ay sora 58 olucam ne war canım 1 ayda 5 kilo weremıcekmıym..bişe deil tum gunum oturarak gecıyo işimden dolayı..nasıl spor yapıyorsunuz siz ?
saol canım destegin için..yarın kesınlıkle bozmucam dıyetımı..62,8 çıktm 1 ay sora 58 olucam ne war canım 1 ayda 5 kilo weremıcekmıym..bişe deil tum gunum oturarak gecıyo işimden dolayı..nasıl spor yapıyorsunuz siz ?
ıyı yolculuklllarrrr, gıtmısken pızzze ve makarna yemeden gelınmezkıı ama:)))))))
Hayırlı yolculuklar.
Kesinlikle verdikleri alma hatta kilo vermiş olarak dön ülkene inşallah
saol canımm ,
evet ama azıcık yerim ben de herşeyden tadımlık
çok saol canım verdiklerimi almam ama kilo verebilirmym bilmiyorum
ahh canm ülkeme dönmek için daha çok var şu anda da gurbetteym yine buraya dönücem italyadan
ıyı yolculuklllarrrr, gıtmısken pızzze ve makarna yemeden gelınmezkıı ama:)))))))
Hayırlı yolculuklar.
Kesinlikle verdikleri alma hatta kilo vermiş olarak dön ülkene inşallah
Üzülme canım ya allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hakkında.
Evet makarnalar benim aklımdan çıkmış o kadar adapte oldum ki diyete tamam alma yeter:)
Bizim içinde tat özellikle makarnasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?