ya kızlar bu yeni değilki, ben bir ayı geçti dikkat ediyorum yediklerime ama veremiyorum. normalde bi oturuşta bir ekmek yiyen insandım ve herkes gıpte ederdi bana nasıl kilo almıyorsun diye. abur cubur hiç dikkat etmeden yedim hayatım boyunca. ama şimdi resmen işkence çekiyorum yemeyeyim diye. düşünüyorum bıraksam diyeti eskisi gibi yesem içsem diye. hadi daha çok alırsam diyorum bi taraftanda. ben hergün iki litrelik kola içerdim. şimdi korkumdan içemiyorum. ama çok sıkıldım bu durumdan
öylemi diyorsun. devammı edeyim. ne bileyim ya bazen çok ümitsiz oluyorum. hele hiç veremediğimi görünce dahada artıyor bu. günde 3 litre su içiyorum. En az iki bardakta yeşil çay içiyorum. İş yerinde abur cubur yeme gibi bi şansım yok ama evdede yemiyorum. Gün içinde mümkün olduğunca yürüyorum. bazen asansör kullanmıyorum merdiveni tercih ediyorum. Akşamlarıda mekik çekiyorum 30-40 tane. Eeeee daha ne yapayım. Çok az yediğimde bile -gerçi tokluk hissi veriyor artık bana- bi şişkinlik oluyor bende sanki dünyanın yemeğini yemiş gibi hissediyorum. başka bir öneriniz varmı kızlar?? ne yapacağımı şaşırdım.
tamam canım öğlen aralarıda çıkıp yürüyeyim bari. artık havalarda ısınıyor. iyi madem devam edeyim böyle. benim evde tartı yok dışarda tartılıyorum. eve tartı alsammı acaba??
günaydin kizlar nasilsiniz?
bu arada cok aciktim ama 12.30 u bekliyorum aradada greyfurt yedim ama yinede aciktim sinav stresinden sanirim normalde acikmam
günaydin kizlar nasilsiniz?
bu arada cok aciktim ama 12.30 u bekliyorum aradada greyfurt yedim ama yinede aciktim sinav stresinden sanirim normalde acikmam
yogurtt yıyebılırsın tokta tututyorr... yada kuru kayısı 2 tane ye ustunede su ıcc :)))))
epk senin görünve zaten aklima su geliyor:))) evet yogurt tok tutuyor
bi de ben caysiz yapamiyorum sekerli de iciyorum az önce kalorisine baktim 1 yemek kasigi sekerde 60 kalori varmis aslinda icebilirim
:))))))) ozaman hemennn 2 bardak su ıcc :))))))) şekersiz içmeyı denesene yavs yavas azalt .... onuda hayatından cıakrtırsan superr olurrr :)))))
:))))))) ozaman hemennn 2 bardak su ıcc :))))))) şekersiz içmeyı denesene yavs yavas azalt .... onuda hayatından cıakrtırsan superr olurrr :)))))
ben oyle yaptım gerçi normal cay ıcmıyorum hıc sevmem ama yesılcayla kahveyı sekersız ıcıyorum artıkk
aslinda ben 1 yil sekersiz ictim cayi bu seferde cok fazla kahve tüketmeye basladim kahvede icmek iyi diimis bu yüzden tekrar sekerli cay icmeye basladim ama sekeri az kullaniyorum 1 cay kasigindan az
elma sirkeli su iciyomusun ben devam ediyorum faydasi olacak mi bilemiyorum
pazartesiyi umutla bekliyorum o güne kadar da tartilmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?