Bende zayıflamak istiyorum :(

Günaydın kızlarr :80:

dün nesfit yedim akşam yemeğimdee
sonra da 45 dk yuruyus yaptıımm
bugun tartıldım kılomda bı değişiklik yokk
ama olucakınss ınanıyorum been

canımm spor yapıyormusun? ve bol su ıcmeyıde ıhmal etmee moralınıde bozmaa ben 3 hafta dıyorum ya veremedım hıcc belkıde daha fazladırr ama yeme duzenımı bozmadım, saglık beslenmeyı ogrenıyorum ben arada zararlı seylerde yıyorum tabıkı, bende cıps cok severım ve herguın koca paketlerden yesem sıkılmadım ılk zamanalr zor oldu ama ınan suanda aklıma bıle gelmıyorr, alışkanlıklardan vazgecmek kolay olmuyor ama ımkansız degıll:)))))) sen hıc moralını bozma sabırlı oll...

moralınız bozmayın kızllarr bende her hafta kılo veremıyorumkı ayrıcaaa hergun tartılıp moral bozmayın, bugun fazla cıkyıorsun yarın bı tartılıyorsun eksıdesınnn... ben bunu cok yasadım am aartık haftada 1 2 kere tartılıyormm....inatla azimleeee devamm kızlaarr....

öylemi diyorsun. devammı edeyim. ne bileyim ya bazen çok ümitsiz oluyorum. hele hiç veremediğimi görünce dahada artıyor bu. günde 3 litre su içiyorum. En az iki bardakta yeşil çay içiyorum. İş yerinde abur cubur yeme gibi bi şansım yok ama evdede yemiyorum. Gün içinde mümkün olduğunca yürüyorum. bazen asansör kullanmıyorum merdiveni tercih ediyorum. Akşamlarıda mekik çekiyorum 30-40 tane. Eeeee daha ne yapayım. Çok az yediğimde bile -gerçi tokluk hissi veriyor artık bana- bi şişkinlik oluyor bende sanki dünyanın yemeğini yemiş gibi hissediyorum. başka bir öneriniz varmı kızlar?? ne yapacağımı şaşırdım.

canım kesınlıklee bırakmaaa devam et en azından saglıklı beslenıyorsun... sporu bıraz daha arttırabılırsın asansor kullanmaman spor olmuyor cunkı,, eger mumkunse 1 saat yuruyus yap derım, ben hergun 1 saat yuruyorum ama artık alıstı vucut ona havalar bıraz duzelse 1 saat daha eklıycemm....

bence senın bu yaptıgın seyler hemen etkısını göstermez spor falan uzun vadede sonuc alabıleceğin seyler...
ben 1 ay boyunca 1buçuk saat yuruyus yapıp kılo vermedığımı bılırım yanı. o yuzden sabırlı ol elbet verıceksın o zamanda tam verıcen

tamam canım öğlen aralarıda çıkıp yürüyeyim bari. artık havalarda ısınıyor. iyi madem devam edeyim böyle. benim evde tartı yok dışarda tartılıyorum. eve tartı alsammı acaba??

tamam canım öğlen aralarıda çıkıp yürüyeyim bari. artık havalarda ısınıyor. iyi madem devam edeyim böyle. benim evde tartı yok dışarda tartılıyorum. eve tartı alsammı acaba??

sen bılırsın ama tartı olmayınca daha rahat oluyo sankı ınsan
hergun tartılma ımkanın olsa kafana takarsın nıye zayıflamadım dıye ben oyle yapıyorum

günaydin kizlar nasilsiniz?
bu arada cok aciktim ama 12.30 u bekliyorum aradada greyfurt yedim ama yinede aciktim sinav stresinden sanirim normalde acikmam

günaydin kizlar nasilsiniz?
bu arada cok aciktim ama 12.30 u bekliyorum aradada greyfurt yedim ama yinede aciktim sinav stresinden sanirim normalde acikmam

yogurtt yıyebılırsın tokta tututyorr... yada kuru kayısı 2 tane ye ustunede su ıcc :)))))

yogurtt yıyebılırsın tokta tututyorr... yada kuru kayısı 2 tane ye ustunede su ıcc :)))))

epk senin görünve zaten aklima su geliyor:))) evet yogurt tok tutuyor
bi de ben caysiz yapamiyorum sekerli de iciyorum az önce kalorisine baktim 1 yemek kasigi sekerde 60 kalori varmis aslinda icebilirim

epk senin görünve zaten aklima su geliyor:))) evet yogurt tok tutuyor
bi de ben caysiz yapamiyorum sekerli de iciyorum az önce kalorisine baktim 1 yemek kasigi sekerde 60 kalori varmis aslinda icebilirim

:))))))) ozaman hemennn 2 bardak su ıcc :))))))) şekersiz içmeyı denesene yavs yavas azalt .... onuda hayatından cıakrtırsan superr olurrr :)))))

:))))))) ozaman hemennn 2 bardak su ıcc :))))))) şekersiz içmeyı denesene yavs yavas azalt .... onuda hayatından cıakrtırsan superr olurrr :)))))

ben oyle yaptım gerçi normal cay ıcmıyorum hıc sevmem ama yesılcayla kahveyı sekersız ıcıyorum artıkk

aslinda ben 1 yil sekersiz ictim cayi bu seferde cok fazla kahve tüketmeye basladim kahvede icmek iyi diimis bu yüzden tekrar sekerli cay icmeye basladim ama sekeri az kullaniyorum 1 cay kasigindan az
elma sirkeli su iciyomusun ben devam ediyorum faydasi olacak mi bilemiyorum
pazartesiyi umutla bekliyorum o güne kadar da tartilmicam

ben oyle yaptım gerçi normal cay ıcmıyorum hıc sevmem ama yesılcayla kahveyı sekersız ıcıyorum artıkk

gizz kahve ciltte kirisiklik yapiyormus diye duydum biraktim bende cokkkkkk seviyorum kahveyi ama birakmak zorunda kaldim 4 aydir da icmiyorum

ewet canım aksamları yatmadan once ıcıyorumm, kılo vermeme yardımcı olmasa bıle şifa nıyetıne ıcıyorum...:) ben kucuklugumden berı sekerlı ne cay nede kahve ıcerım mıdemı bulandırıyor benım .. eskıden bende cok kahve ıcerdım ve koyu gunde 3 tane nescafe bırde t.kahvesıde ıcerdım ama selulıtlerım feci coşmuştuuu oyuzden bıraktım artık ıcmıyorum sadece hsonalrı kahvaltıdan sonra 1 tane tkahvesı ıcıyorum...

kizlar benim cikmam gerekiyor yarin sinavim var aksama dogru burda olursaniz görüsürüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…