- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
Tatlım ben de daha zayıf olmak için 2 kilo daha vermem lazım..
Uzun zamandır elma sirkeli su içiyorum..Bir seferde kafaya dik bardagı :) Sabah ve aksam ne zman yaparsam iyi yanlarını goruyorum..Geçen sene bıraz göbekliydim ve elma sırkelı su ıce ıce karnımı dümdüz yapmıstım..o gün bugündür o karnımın düzlüğü hıosuma gıttıkce yemekle karnımı sısırmemeye basladım...Gaza getırdı bır nevi..
keske bende ıçebılsem
1 kere denedim ama mıdemı ağrıttı bu sefer de bende içemedım daha
haklısın canım mıdeyı ılk baslarda agrıtıyordu..hıc olmadı sadece su içersin..gerçi ben su hıc ıcmeyen bırı oalrak bunu soyleuorum ama keske ıcebılsem :// yenı uyandım ben de ve suan mutfaktakı nesfit ve dıer kahvaltılıklarımla başbaşayım:) hâlâ düşünüyorum ya nesfit ya dierleri...pufffff :))
aynen oyle canım bu yaptıklarımızın sonucunu uzun vadede alıcagımza ınanıyorum ben zaten yaptıgımız da bırsuru yanlış varzaten acil kilo vermek ıstıyorsan sen sabahları yeme bence nesfiti....kahvaltın guzelce olmalı kı gun boyunca aklın miden yemekte olmasın...bak ekmegı sıfıra indir..kepek ekmegı tuket..aksam 8 den sonra da hıcbırsey yeme ..kahvenı cayını sekersız ıc..nesfıtı karnın cok acıktıgı zaman baska yemeklere bakmamak ıcın ye bence canım...bence aksam nesfit yıyecegıne tavuk gogsu- salata sossuz olcak ama , yada sebze yemegının katı kısımlarını ye ..yemeklerın kalorısı suyunda olur..annemın gıttıgı dıyetısyen oyle demıstı..1 tabak sulu nohut yemegı yıyecegıne 2 tabak nohut ye demıstı suyundan almadan..aynı kalorı demıstı..
bır de kılo pat dıye gıtmıyor..ben dıyette sayılırım ama ıste tam da yapmıorum...anında zayıflamak ıstıoruz..halbukı 2 hafta yerınde sayarız hıc gram vermedık zannederız ama 2 haftanın sonunda acaıp gozle gorunur degısıklık oluyor..sabretmek lazım..yaptıklarımızın 2 hafta sonunda karsılıgını gorecegz demelı..
kızlar ögle yemeqimi yedim..
2 kepçe çorba,,2 yemek kaşıqı bulgur pilawı,,1 yemek kaşıqı sütlaç(bi yerim şişmesin die yedim walla) ve 3-4 kaşık yogurt..ohh doydum walla kızlarrr
bende bir tost yedim ve 1 saat yürüdüm
ohh cok ıyı yaa
bende dun yurudum 45 dk ama bugun yağmur yağıyor
selam herkese...bol hareketli az kolorili bir gün diliyorum...
bende 55 kiloyu sonunda gördüm ve 47 olmak istiyorum..8 kilo fazlam var şimdi size az gibi gelebilir ama boyum da kısa 1,53 boyum var...şimdide kilolu görünmüyorum ama kıyafetlerle denize gidecek bi halde değilim açıkçası göbek iç baldır var..kilolarımı tüm vücuma orantılı alıyorum ama tüm olarakda zayıflamak istiyorum...
daha önce başka bi zayıflama topiğindeydim hamile kalınca ordan ayrıldım 5 aylıkkken bebeğimi kaybettim.2 ay oldu kaybedeli..3 kilo almıştım 5 ayda ama şuanda eski kolmadayım zaten...
şimdi ben akşamları yürüyüş yapıyorum çalıştığım için pek vaktim olmuyo....akşam iş çıkışı yürüyüşe çıkıyorum birkaç gündür..masa başı çalışınca pek hareket etme fırsatıda olmuyo..
yemeklerim çok düzensiz ve az ama kalorili yiyorum...burdan birbirimize gaz vererek düzenli sağlıklı beslenerek zayıflayabileceğimizi düşünüyorum zaten fazla kilolarımız yok azcık azim sadece demiiii:8:
olsun canım yarın yürürsün artık. istanbul'da mı yaşıyorsun??
evet canım ıstanbuldayım malesef yağmur çamur buralar
tamda azımlıydım yuruycektım ya tuhh cok uzuldumm
yağmur yağıyorsa yapacak bişey yok canım, evde biraz hareket yapmayı dene. ben bi topicte görmüştüm. arkadaş baya bi kilo vermiş ve spor olarakta tibet hareketleri yapmış. Acaba bizdemi başlasak??
zaten acil kilo vermek ıstıyorsan sen sabahları yeme bence nesfiti....kahvaltın guzelce olmalı kı gun boyunca aklın miden yemekte olmasın...bak ekmegı sıfıra indir..kepek ekmegı tuket..aksam 8 den sonra da hıcbırsey yeme ..kahvenı cayını sekersız ıc..nesfıtı karnın cok acıktıgı zaman baska yemeklere bakmamak ıcın ye bence canım...bence aksam nesfit yıyecegıne tavuk gogsu- salata sossuz olcak ama , yada sebze yemegının katı kısımlarını ye ..yemeklerın kalorısı suyunda olur..annemın gıttıgı dıyetısyen oyle demıstı..1 tabak sulu nohut yemegı yıyecegıne 2 tabak nohut ye demıstı suyundan almadan..aynı kalorı demıstı..
bır de kılo pat dıye gıtmıyor..ben dıyette sayılırım ama ıste tam da yapmıorum...anında zayıflamak ıstıoruz..halbukı 2 hafta yerınde sayarız hıc gram vermedık zannederız ama 2 haftanın sonunda acaıp gozle gorunur degısıklık oluyor..sabretmek lazım..yaptıklarımızın 2 hafta sonunda karsılıgını gorecegz demelı..
evet canım çok zor günlker geçiridim geçiriyorum ama 4-5 ay tekrara düşüneceğiz hem ozamana kadar ideal kiloma ulaşmak istiyorum...bebeğin için cok uzuldum canım ınş Allah tekrar sağlıklı guzel bı bebek nasıp eder size
evet aslında cok bı kılon yok gıbı gozukuyo ama dedıgın gıbı ısın ucunda bıkını var
bende artık akşamları yuruyuşe basladım annem ısten cıkınca gıdıyoruz dun yuruduk 45dk ama bugun cok yağmur var cıkamayız heralde
aslında en buyuk hatamız yemeklerı duzensız yemek oluyor ben dıyetısyene gıderken 2 saatte bır ogunum vardı sımdı tek ogunle gun bıtırdıgım zamanlarr oluyor
sana katılıyorumm bıraz gazla bırazda azımle olucakkk bız de basarıcaz
canım bu arada sende bıze katılmak ıstıyorsan kılonu belırt not alıyımpazartesi gunlerı yapıyoruz kılo bıldırmımızı
evet canım çok zor günlker geçiridim geçiriyorum ama 4-5 ay tekrara düşüneceğiz hem ozamana kadar ideal kiloma ulaşmak istiyorum...
resmim var profilimde ekleyim istersen arkadaşlarıma bak geçen yıl çekmiştim oresimleri ama şimdide aynıyım 1 kilo falan fark var ozamana göre....,
benimde kahvaltım ok düzensiz işe gelince ne yiyim diye düşüğnmekten gına geldi artık tembellik yapmayıp sabah evde yesem çok iyi olacak ama işteee....
kilom 55 canım ulaşmak istediğim kilo 47......
inş. hersey gonlunce olur canım
evden cıkmadan önce en azından bı tost yıyebılırsın bence yada evde yapıp yoldada yıyebılrsın :26:
gerçii sana akıl verene bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?