çok teşekkür ederimmm...inşallahh...
canım zaten işe gelincede tost-poğaça-simit -börek vs..yiyip duruyorum benim adam akıllı kahvaltı yapmaya ihtiyacım var....
bu arada yaş kaç aevlmisin..
benim 25 yaş 4 yıllık evliyim....
bu sabah bi tost yedim-bu saate kadar başka bişi yemedim haaa bide 1 dilim kek.....saat 9,30 gibi...şu an çok açım ve ne yiyeceğimi bilmiyorum.....
adım Gizem 20 yasındayım Sakarya unıversıtesınde okuyorum bekarım
he bı de asker beklıyorum
kızlar bence hepımız tanıtalım kendımızıı en azından ısımlerımızı oğrenırız
**
canım cok acıktıysan galeta yıyebılırsın yada kuru meyve :26:
yada yoğurt ye
ahahahahahahah bu superdı ıste gizzz yarısmacı arkadsalra basarılar dılerızz:))))
adım ipek yaş 31 :2:bekarım :)))) herkese basarılar dılerım:)))
adım Gizem 20 yasındayım Sakarya unıversıtesınde okuyorum bekarım
he bı de asker beklıyorum
kızlar bence hepımız tanıtalım kendımızıı en azından ısımlerımızı oğrenırız
**
canım cok acıktıysan galeta yıyebılırsın yada kuru meyve :26:
yada yoğurt ye
hayırlı tezkereler canım...biz evlendikten sonra eşim askere gitti geçen yıl kısa dönem...
yaaa valla galeta falan kesmicek...akşama yememeyi düşünerek stajyer kıza köfte ekmek almasını istedim..onu yiyeceğim....
adım selvi....başarılar....
Bende geldim sizinleyim adım Sümeyra 21 yaşındayım hemde şişkoyumRejimdeyim ama açım ilk gün olduğu için bünyem henüz alışamadı aksine bu masa başında zamanda geçmiyor suda görmek istemiyorum artık ama azimliyim alışcam zayıflıcam oh olsun
Araştırmacılar, özellikle kadınların seks esnasında çok kalori harcadığına dikkat çekerek zayıflamak için nasıl seks yapılacağı konusunda yol yardımında da bulundular. Buna göre işe önce striptizle başlamak gerekiyor.
Alman Bild Gazetesinde yer alan habere göre İngiliz bilim adamları insanın seks yaparak kilo verebileceğini ortaya çıkardılar. Sevişirken özellikle kadınların çok kalori harcadığını, böylece hızla zayıfladığını belirleyen İngiliz bilim adamları, Aktif seks, sevişerek zayıflamanın en iyi yolu dediler. Bild Gazetesi, İngiliz bilim adamlarının Seks yap, zayıfla dedikleri reçeteyi de yayımladı. Aktif seksle zayıflamanın yolu şöyle:
Sevişmeye striptiz yaparak başlanması gerekiyor. Çünkü striptiz 400 kalori yaktırıyor.
Ateşli öpüşme 325 kalori harcatıyor.
Ayakta seks yapmak, daha çok kalori harcatıyor. İnsan yatakta seks yaparken 200, ayakta ise 400 kalori yakıyor.
En çok kalori ise, oral seks yapılarak harcanabiliyor. Oral seks yaparak orgazmı yaşamak ise, ekstradan 100 kalori yaktırıyor.
İngiliz bilim adamları, haftada sadece üç kez seks yapmanın bir yılda 15 bin kalori yaktıracağına dikkat çekerek bunun 240 kilometrelik bir koşuda harcanan enerjiye denk olduğunu ve genelde bir beden küçülme anlamına geldiğini söylediler.
Bende geldim sizinleyim adım Sümeyra 21 yaşındayım hemde şişkoyumRejimdeyim ama açım ilk gün olduğu için bünyem henüz alışamadı aksine bu masa başında zamanda geçmiyor suda görmek istemiyorum artık ama azimliyim alışcam zayıflıcam oh olsun
ben evlenene kadar sısko kalcam o zamn
Araştırmacılar, özellikle kadınların seks esnasında çok kalori harcadığına dikkat çekerek zayıflamak için nasıl seks yapılacağı konusunda ‘yol yardımı’nda da bulundular. Buna göre işe önce striptizle başlamak gerekiyor.
Alman Bild Gazetesi’nde yer alan habere göre İngiliz bilim adamları insanın seks yaparak kilo verebileceğini ortaya çıkardılar. Sevişirken özellikle kadınların çok kalori harcadığını, böylece hızla zayıfladığını belirleyen İngiliz bilim adamları, ‘Aktif seks, sevişerek zayıflamanın en iyi yolu’ dediler. Bild Gazetesi, İngiliz bilim adamlarının ‘Seks yap, zayıfla’ dedikleri reçeteyi de yayımladı. ‘Aktif seksle zayıflama’nın yolu şöyle:
Sevişmeye striptiz yaparak başlanması gerekiyor. Çünkü striptiz 400 kalori yaktırıyor.
Ateşli öpüşme 325 kalori harcatıyor.
Ayakta seks yapmak, daha çok kalori harcatıyor. İnsan yatakta seks yaparken 200, ayakta ise 400 kalori yakıyor.
En çok kalori ise, oral seks yapılarak harcanabiliyor. Oral seks yaparak orgazmı yaşamak ise, ekstradan 100 kalori yaktırıyor.
İngiliz bilim adamları, haftada sadece üç kez seks yapmanın bir yılda 15 bin kalori yaktıracağına dikkat çekerek bunun 240 kilometrelik bir koşuda harcanan enerjiye denk olduğunu ve genelde bir beden küçülme anlamına geldiğini söylediler.
hoş geldin..ahh ilk günler yokmu o ilk günler ben daha ilk günü yakalayamadım yiyip duuruyom valla....yemek kadar güzel şeymi var yaaaaaa...ama elden bişi gelmiyo....
hoş geldin..ahh ilk günler yokmu o ilk günler ben daha ilk günü yakalayamadım yiyip duuruyom valla....yemek kadar güzel şeymi var yaaaaaa...ama elden bişi gelmiyo....
sağol canımm benım uzun dönemhayırlı tezkereler canım...biz evlendikten sonra eşim askere gitti geçen yıl kısa dönem...
yaaa valla galeta falan kesmicek...akşama yememeyi düşünerek stajyer kıza köfte ekmek almasını istedim..onu yiyeceğim....
adım selvi....başarılar....
hoşgeldın canımmmBende geldim sizinleyim adım Sümeyra 21 yaşındayım hemde şişkoyumRejimdeyim ama açım ilk gün olduğu için bünyem henüz alışamadı aksine bu masa başında zamanda geçmiyor suda görmek istemiyorum artık ama azimliyim alışcam zayıflıcam oh olsun
yeemmeeeeeee :)))) yanı ekmegını yemeee koftesınııı yeee :))))
yeemmeeeeeee :)))) yanı ekmegını yemeee koftesınııı yeee :))))
ekmeğin içini çıkarttırdım zaten marul salatasıyla yedim valla ciddi ciddi yarım ekmek.....köfteeeeeeeee.......sağol canımm benım uzun dönemama 126 şafakk
o gelmeden zayıflamalıyım
hoşgeldın canımmm
burdakılerın ortak özellıgı sısko olmak
pazartesi gunlerı kılo bıldırımı yapıyoruz onun dısında hergun buraya yedıklerımızı yazıyoruz eksıklıklerımızı gıdermek ıcın
bende her gelene aynı seyı yazıyorum ama napıyım mazur görun :26:
canım bencede köftesını yeseydın salatayla falan :26:
yada en azından ekmeğin içini çıkar barıı
canım hiç sevmediğim yiyecekleri bile istemeye başladı yesek yesek zayıf kalsak yapabiliriz ama ne eksiğimiz var aksine fazlamız var:)
artık çok geeeeeeççççççççççççççç.. çoktan geçti gitti bile boğazımdan aşağı....bu günlük böle olsun ama..:78::78:yarın sözzzz daha iyi olcam.....
ekmeğin içini çıkarttırdım zaten marul salatasıyla yedim valla ciddi ciddi yarım ekmek.....köfteeeeeeeee.......
kırbaçlayın beni yaadüşününce korkunççç bi öğün oldu.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?