Bende zayıflamak istiyorum :(

bu sabah bi tost yedim-bu saate kadar başka bişi yemedim haaa bide 1 dilim kek.....saat 9,30 gibi...şu an çok açım ve ne yiyeceğimi bilmiyorum.....

adım Gizem 20 yasındayım Sakarya unıversıtesınde okuyorum bekarım
he bı de asker beklıyorum

kızlar bence hepımız tanıtalım kendımızıı en azından ısımlerımızı oğrenırız

**
canım cok acıktıysan galeta yıyebılırsın yada kuru meyve :26:
yada yoğurt ye

ahahahahahahah bu superdı ıste gizzz yarısmacı arkadsalra basarılar dılerızz:))))

adım ipek yaş 31 :2: bekarım :)))) herkese basarılar dılerım:)))

ahahahahahahah bu superdı ıste gizzz yarısmacı arkadsalra basarılar dılerızz:))))

adım ipek yaş 31 :2: bekarım :)))) herkese basarılar dılerım:)))

aynen bu uzun yolculukta herkese basarılar dılıyorum

sanırım en kuçuk ben kalıcam yıne

hayırlı tezkereler canım...biz evlendikten sonra eşim askere gitti geçen yıl kısa dönem...
yaaa valla galeta falan kesmicek...akşama yememeyi düşünerek stajyer kıza köfte ekmek almasını istedim..onu yiyeceğim....
adım selvi....başarılar....

Bende geldim sizinleyim adım Sümeyra 21 yaşındayım hemde şişkoyumRejimdeyim ama açım ilk gün olduğu için bünyem henüz alışamadı aksine bu masa başında zamanda geçmiyor suda görmek istemiyorum artık ama azimliyim alışcam zayıflıcam oh olsun

yeemmeeeeeee :)))) yanı ekmegını yemeee koftesınııı yeee :))))

hoş geldınn tatlllımmmm, hepımızz sıskoyuzz, ( hepımız hrant dınkız gıgıb oldu) :)))))

ılk gunler zor olurr ama ınana 1 hafta sonra herseye alsııyorsun, rejım yapmıyorsun saglıklı beslenmeyı ogrenıyorzzz :))))))

ben evlenene kadar sısko kalcam o zamn

hoş geldin..ahh ilk günler yokmu o ilk günler ben daha ilk günü yakalayamadım yiyip duuruyom valla....yemek kadar güzel şeymi var yaaaaaa...ama elden bişi gelmiyo....

ben evlenene kadar sısko kalcam o zamn

ben evlendikten sonra daha bi kilo aldım bu doğru olsa oooooooooooooo:98:
43 kiloyla evlendim ilk yılda 48 oldum son 2 yıldırda 50-55 arası değişiyo......yani pek umut etmeyin derim onudaa...

aabbboowwwww öneriyee gelllll :)))))))

ee bekar olanalr napcakkk ahahahahahhahaha

hoş geldin..ahh ilk günler yokmu o ilk günler ben daha ilk günü yakalayamadım yiyip duuruyom valla....yemek kadar güzel şeymi var yaaaaaa...ama elden bişi gelmiyo....

benım ıcınd eyemek yemek bı zevkkk hobıııı.. ama artık yavas yavas ogrenıyorumm az yemeyıı saglıklı beslenmeyı :)))))

canım hiç sevmediğim yiyecekleri bile istemeye başladı yesek yesek zayıf kalsak yapabiliriz ama ne eksiğimiz var aksine fazlamız var:)

sağol canımm benım uzun dönem ama 126 şafakk
o gelmeden zayıflamalıyım

hoşgeldın canımmm
burdakılerın ortak özellıgı sısko olmak
pazartesi gunlerı kılo bıldırımı yapıyoruz onun dısında hergun buraya yedıklerımızı yazıyoruz eksıklıklerımızı gıdermek ıcın

bende her gelene aynı seyı yazıyorum ama napıyım mazur görun :26:

canım bencede köftesını yeseydın salatayla falan :26:
yada en azından ekmeğin içini çıkar barıı

artık çok geeeeeeççççççççççççççç..çoktan geçti gitti bile boğazımdan aşağı....bu günlük böle olsun ama..:78::78:yarın sözzzz daha iyi olcam.....
ekmeğin içini çıkarttırdım zaten marul salatasıyla yedim valla ciddi ciddi yarım ekmek.....köfteeeeeeeee.......
kırbaçlayın beni yaa düşününce korkunççç bi öğün oldu.........

canım hiç sevmediğim yiyecekleri bile istemeye başladı yesek yesek zayıf kalsak yapabiliriz ama ne eksiğimiz var aksine fazlamız var:)

eskiden öyleydim ama tek fark şimdi çok hareketsizim ..bol egzersiz ve hareketle ne kilo kalıyo ne bişi yediklerimizde uçup gidiyo ama ben bün 1 saat yürüdüm bu akşamda yürüyeceğim havalarda kötü ama bu gidişlede iyi olmasını beklersek şişicez....bu akşam 2 saat yürüyüş var planımda...

h.b şekerler ne demek ö.değil mühim olan güler yüzle karşılamak kurtulalım şu yağlardan kilolardan kendimi bildim bileli şişkoyum ben yaa:)

Son düzenleme:

akşam sakınn pilav makarna yıyım demee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…