ben 1 ay yemesem aklıma gelmezz:))) reglı donemlerımdede krızlerım pek olmaz bazen olurr....ama iştahım cok acılıyorr benımdee :))))
abartmışsın sende
Allah korusun basına bısı gelse napcan parasız
yıne sen kendınce oyle bı çözum bulmussun ben evdeyım ve herseydolapta benı beklıyo resmen ırademı sınıyorum
annem sağolsun hergun poşet poşet çikolata tasıyor
canım yoğurt falan ye meyve ye :26:ölüorumm açlıkktaann
gizzcim anneye soylede almasın ole seylerr,:))) valla evde yemekelrı genelde ben yapuıorum sayemde az yaglı az tuzlu yemek yıyorlar, bundada sıkayetcı degıller:))) ewe kesınlıklee çörektıı kurabıyeydı bıskuvıydı sokturmuyorum:))))) ole seylerın oldugunu bılsem 1 2 atarım keesın agzımaa gerekte yokk....
hayırdır canım neye üzüldün...:26::26:Bende senin kadar olmasada yedim aynı kilomdayım ağustostan beri aslında mayısta 75 kiloydum ama üzüntüden gitti kilocuklarım:) 68 kaldım
sakın haaa....onun yerine yiyebileceklerini düşün nekadar kalori li olduklarını düşün...cııızzzzzzz......canım çikolata yemek ıstıyooo
böyle kusana kadar tatlı yemek ıstıyorummmm
merhaba..evet yeni geldim bende....huu huu kızllarr napıosunuz..ohh ne quzel yenı arkadaslarda gelmiş topiqimiz buyumus
durun bende tanıtayım kendımı..
ismim nilüfer 22 yaşındayım,,10 aylık ewliyim..1,63 boynda ve 63 kiloyum masa başında bi işim war çok sınırlı haraketlerim malesef..aksamları spor yapmak ıstıorm ama usenıorm üüfff..
ascık form biskuvilerdn atıstırıorum şuan..bunlara bıle guwenım yok aslında :26:
kızlar bısı sorcam sızın evlerınızde ınt. yok sanırım herkes 5 olunca cıkıyor bı dahada kımse gırmıyo :26:
kızlar bısı sorcam sızın evlerınızde ınt. yok sanırım herkes 5 olunca cıkıyor bı dahada kımse gırmıyo :26:
abartmışsın sende
Allah korusun basına bısı gelse napcan parasız
yıne sen kendınce oyle bı çözum bulmussun ben evdeyım ve herseydolapta benı beklıyo resmen ırademı sınıyorum
annem sağolsun hergun poşet poşet çikolata tasıyor
kızlar ben geldim. bi ara iş yoğunlaşınca çıkmıştım. bi geldimki ne kadar çabuk ilerlediğimizi farkettim. oku oku bitiremedim valla. yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş :)) ben biraz önce çok acıktığım için yeşil çayla kepekli galeta yedim. iyide ettim :)
kızlar ben geldim. bi ara iş yoğunlaşınca çıkmıştım. bi geldimki ne kadar çabuk ilerlediğimizi farkettim. oku oku bitiremedim valla. yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş :)) ben biraz önce çok acıktığım için yeşil çayla kepekli galeta yedim. iyide ettim :)
ben 5,30 da çıkıyorum bazen akşamda giriyorum ....
nette luyorum ama eşim çok meraklı olunca kk da pek dolanamıyom yazdıklarımı okuyacam diye çırpınıyo bende gıcıklığına göstermiyom sonra başımın etini yiyo kucağımda pc ile dolaşıyorum...
akşama kadar kocaman ekrana bakmaktan yoruluyorum 22 inc iş yerimdeki bilgisayar evdeki ufak kalıyo gözlerim zor alışıyo sonra..
neyse bu kadar şey yazmasamda olurdu kısaca fırsat buldukça giriyorum akşamları canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?