Bende zayıflamak istiyorum :(

ben 1 ay yemesem aklıma gelmezz:))) reglı donemlerımdede krızlerım pek olmaz bazen olurr....ama iştahım cok acılıyorr benımdee :))))

ayy sorma ben o dönemlerde ıyıce fenalaşıyorumm normalde yemedğim şeylerı bıle yıyorum

gizzcim anneye soylede almasın ole seylerr,:))) valla evde yemekelrı genelde ben yapuıorum sayemde az yaglı az tuzlu yemek yıyorlar, bundada sıkayetcı degıller:))) ewe kesınlıklee çörektıı kurabıyeydı bıskuvıydı sokturmuyorum:))))) ole seylerın oldugunu bılsem 1 2 atarım keesın agzımaa gerekte yokk....

ölüorumm açlıkktaann
canım yoğurt falan ye meyve ye :26:

ya anneme söyluyorum ama dınlemıyo kı annemde yıyecek alma hastalıgı var yenı cıkan ne varsa alır tabı yanında eskılerı de alır
suanda evdekılerı toplsan 3*4 aıleye yeter

Bende senin kadar olmasada yedim aynı kilomdayım ağustostan beri aslında mayısta 75 kiloydum ama üzüntüden gitti kilocuklarım:) 68 kaldım
hayırdır canım neye üzüldün...:26::26:
canım çikolata yemek ıstıyooo
böyle kusana kadar tatlı yemek ıstıyorummmm
sakın haaa....onun yerine yiyebileceklerini düşün nekadar kalori li olduklarını düşün...cııızzzzzzz......
merhaba..evet yeni geldim bende....
hep beraber hobaaaa

ascık form biskuvilerdn atıstırıorum şuan..bunlara bıle guwenım yok aslında :26:

kızlar bısı sorcam sızın evlerınızde ınt. yok sanırım herkes 5 olunca cıkıyor bı dahada kımse gırmıyo :26:

kızlar bısı sorcam sızın evlerınızde ınt. yok sanırım herkes 5 olunca cıkıyor bı dahada kımse gırmıyo :26:

ben evdekıını kapattrıdım acıl bısey bakmam gerekınce telımden baglanıorum hemencık, butun gun ısyerınde pc basında olunca eve gıdınce ınan aklıma bılem gelmıor

Canım kredi kartım+ bankamatik kartım var yanımda o kadarda abartmadım yani:) Bende bu hafta ne güzel almıştım ama ama ama abime kaldı hepsi

benimde evde netim var ama akşama kadar net başında olunca bide yorulunca ters düşüyorum eve:) aklıma bile gelmiyoo

haklısınızzz ben butun gun evde olunca netten baska zaman gecırmek ıcın bıseyım olmuyo

kızlar ben geldim. bi ara iş yoğunlaşınca çıkmıştım. bi geldimki ne kadar çabuk ilerlediğimizi farkettim. oku oku bitiremedim valla. yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş :)) ben biraz önce çok acıktığım için yeşil çayla kepekli galeta yedim. iyide ettim :)

Hoşgeldın canım afiyet olsun

hoşgeldın canım afiyet olsn iyi yapmıssn :97: sorma çok çabuk ilerliyolar ben bile yetişemıorm kızlara

ben 5,30 da çıkıyorum bazen akşamda giriyorum ....
nette luyorum ama eşim çok meraklı olunca kk da pek dolanamıyom yazdıklarımı okuyacam diye çırpınıyo bende gıcıklığına göstermiyom sonra başımın etini yiyo kucağımda pc ile dolaşıyorum...
akşama kadar kocaman ekrana bakmaktan yoruluyorum 22 inc iş yerimdeki bilgisayar evdeki ufak kalıyo gözlerim zor alışıyo sonra..
neyse bu kadar şey yazmasamda olurdu kısaca fırsat buldukça giriyorum akşamları canım...

benımmkı askerde ya haberı yok burdan
gelınce burayada el atar kesın

tşkler kızlar :) benimde durumum aynı, 5,30 da çıkıyorum işten. Evde de net yok. Almakta istemiyorum, çünkü akşama kadar bilgisayarın başındayım. Akşamda otursam sanal olacam artık
bu arada fatoş ben 28 yaşındayım evliyim bir kızım var :))

kızlar yaa ben tuzu bı turlu kesemedım uf
ne yesem tadına bıle bakmadan dokuyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…