günaydın şekerler iş çıkışı yürüyerek gittim eve biraz keseme zarar oldu çanta+ ayakkabı aldım dün akşam haşlanmış tavuk+tuzsuz yağsız salata yedim yetti bana babamın doğum günüydü azıcıcık pasta yedim sonrada hoplayıp zıpladım şu andada kahve içiyorum şekersiz ,çay ve kahvede şeker kullanmam zaten:)
günaydıınn tatlıımmm,
bende aksammm fecı seyler yaptımm,makarnaya benzer bısey yedım ama cok az yaglıydı ve acı soslu bu sabahtaa sadece yesıl elma yedımm..öğlen tavuklu salata yıycemm...
günaydın şekerler iş çıkışı yürüyerek gittim eve biraz keseme zarar oldu çanta+ ayakkabı aldım dün akşam haşlanmış tavuk+tuzsuz yağsız salata yedim yetti bana babamın doğum günüydü azıcıcık pasta yedim sonrada hoplayıp zıpladım şu andada kahve içiyorum şekersiz ,çay ve kahvede şeker kullanmam zaten:)
akşam bir kaç defa girdim kimsecikler yoktu sonra bende çıktım...kızlar kımse yok yıne burdakı mesaı de bıttı
akşam yemeğimde nesfıt yedım
çok acıkırsam 1 tane elma yerım
bu sabah 1 simit 1 karper yedim ..1 fincan da çay....
şimdide canım neskafe istiyo içsem mi kiiii:26::26:
bende yuruyerek gıdıyorum ewe caddedekı magazalardan egcerken kafamı cevırıyorum artık:))))) yoksa hep keseme zararım dokunuyor kılo verıcem dıye :)))))
çanta takıntım var zaten birde acayip derecede kararsızım mesela bugün aldığım çantayı değiştircem:) ay çok güzeldi ama ayakkabımla uyumlu gelmedi sonraNeyse artık bişey almam yoksa ekonomikmende zayıflıcam
yeşilçay iç canımm :26:
iş yerindeki yeşil çay liptonun onu yeşil çayı güzel olmuyo doğadan içiyorum ben genelde ama yanımdada yokkii....
hem kahve nerdeeeyeşil çayy nerdee...
neyse hiç bişi içmeyim en iyisi....
ayy bu arada 38 beden gömlek giydim cuk oturdu.
Kızlar benim derdim basenlerle ya ben nasıl eriticem bu basenler
:)))))))))) sen baya kararsızmıssın:))) benımde ayakkabı takıntım varrdır , kıyafet almıyım ama ayyakabı almadan duramıyorum uyuyamıyorum bılee egerkı begendıgım varsa almadıysamm:))))) gercı yavas yavas bu huyumuda törpilemeye calsıyıorum artık keseye fulll zararr , gıymedıgım unuttugum okadar cok ayakkabım varkı bakınca utanıyorum kendımdennn
iş yerindeki yeşil çay liptonun onu yeşil çayı güzel olmuyo doğadan içiyorum ben genelde ama yanımdada yokkii....
hem kahve nerdeeeyeşil çayy nerdee...
neyse hiç bişi içmeyim en iyisi....
ahh kuzuumm benımde derdımm basenler ve ıs bacakkk,,, yuyruyorumm ama artık oda fayda etmıyor evde bıraz spor yapıcamm kendı capımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?