Bende zayıflamak istiyorum :(

kızlar ben bu aksam dunyaları yedim adetim yaklaşıo ondan sanırm tutamadm kendımı..çikolata bile yadim.. amaaaa pişman değilimm..

günaydın şekerler iş çıkışı yürüyerek gittim eve biraz keseme zarar oldu çanta+ ayakkabı aldım dün akşam haşlanmış tavuk+tuzsuz yağsız salata yedim yetti bana babamın doğum günüydü azıcıcık pasta yedim sonrada hoplayıp zıpladım şu andada kahve içiyorum şekersiz ,çay ve kahvede şeker kullanmam zaten:)

günaydıınn tatlıımmm,

bende aksammm fecı seyler yaptımm,makarnaya benzer bısey yedım ama cok az yaglıydı ve acı soslu bu sabahtaa sadece yesıl elma yedımm..öğlen tavuklu salata yıycemm...

günaydıınn tatlıımmm,

bende aksammm fecı seyler yaptımm,makarnaya benzer bısey yedım ama cok az yaglıydı ve acı soslu bu sabahtaa sadece yesıl elma yedımm..öğlen tavuklu salata yıycemm...

oy oy afiyet bal şeker olsun yemesen iyidi ama yağsızmış azıcıktan bişey olmaz kuzum olcak zayıflıcaz heralde ben normalde dayanamazdım oluyo ama yapabiliyoruz oh olsunn

Son düzenleme:

bende yuruyerek gıdıyorum ewe caddedekı magazalardan egcerken kafamı cevırıyorum artık:))))) yoksa hep keseme zararım dokunuyor kılo verıcem dıye :)))))

herkese günaydın kızlar.....
ben bu sabah çamaşılarımla tartıldım 54,5 çıktım...
dün iş yerimden eve kadar yürüdüm ayakkkabılarımda düz taban dı rahat oldu ama çok soğuktu..arkadaşla yürüdük bayaaa..1,5 saat kadar..eve gittim mekik falan çektim...
akşamda sebzeli tavuk yedim ama ekmekde vardı yanında çeyrekten az fazla
eşime dedim artık eve normal ekmek alma dilimli çok tahıllı ekmeklerden al dedim....yokse diğer şekilde yedikçe yiyom...

kızlar kımse yok yıne burdakı mesaı de bıttı
akşam yemeğimde nesfıt yedım
çok acıkırsam 1 tane elma yerım
akşam bir kaç defa girdim kimsecikler yoktu sonra bende çıktım...

bu sabah 1 simit 1 karper yedim ..1 fincan da çay....
şimdide canım neskafe istiyo içsem mi kiiii:26::26:

günaydın kızlarrr :80:
dün herkes kendıne zıyafet cekmışşşş
bende nesfıt yedımm
bi de elmaa

Günaydın hanımlar ben geldim

dünki listem

Sabah bir tutam dere otu,maydanoz,2 galete
Bir bardak çay (Tek şeker)
Ara Yok
Öğlen

Tavuk haşlama Domates
Ara yok

Akşam

Bir kase çorba

2,5 Litre su
Bitki çayı içemedim kalmamıştı.
Spor dün yok malesef eve erken gitmem gerekiyordu.

bende yuruyerek gıdıyorum ewe caddedekı magazalardan egcerken kafamı cevırıyorum artık:))))) yoksa hep keseme zararım dokunuyor kılo verıcem dıye :)))))

çanta takıntım var zaten birde acayip derecede kararsızım mesela bugün aldığım çantayı değiştircem:) ay çok güzeldi ama ayakkabımla uyumlu gelmedi sonra Neyse artık bişey almam yoksa ekonomikmende zayıflıcam

Süpersin yaa aynı benim gibi.
Bende alışveriş yaptım ama ucuz atlattım kıayafet denedim denedim almadım.
Bir çanta aldım ve toka,takı, dayanamıyorum ne yapayım ama kendimi çok iyi hissettim

:)))))))))) sen baya kararsızmıssın:))) benımde ayakkabı takıntım varrdır , kıyafet almıyım ama ayyakabı almadan duramıyorum uyuyamıyorum bılee egerkı begendıgım varsa almadıysamm:))))) gercı yavas yavas bu huyumuda törpilemeye calsıyıorum artık keseye fulll zararr , gıymedıgım unuttugum okadar cok ayakkabım varkı bakınca utanıyorum kendımdennn

ayy bu arada 38 beden gömlek giydim cuk oturdu.
Kızlar benim derdim basenlerle ya ben nasıl eriticem bu basenler

yeşilçay iç canımm :26:

iş yerindeki yeşil çay liptonun onu yeşil çayı güzel olmuyo doğadan içiyorum ben genelde ama yanımdada yokkii....
hem kahve nerdeee yeşil çayy nerdee...
neyse hiç bişi içmeyim en iyisi....

iş yerindeki yeşil çay liptonun onu yeşil çayı güzel olmuyo doğadan içiyorum ben genelde ama yanımdada yokkii....

Canım kahve içebilirsin sorun yok ki
Şekeri çok abartmaman yeterli
Hem ne demişler sabah kahvaltısını krallar gibi yapacaksın eritirsin zaten
Önemli olan akşam kaçırmamak.Şimdi sabredip akşam saldırmakdan iyidir bu saatte içmen

ayy bu arada 38 beden gömlek giydim cuk oturdu.
Kızlar benim derdim basenlerle ya ben nasıl eriticem bu basenler

ahh kuzuumm benımde derdımm basenler ve ıs bacakkk,,, yuyruyorumm ama artık oda fayda etmıyor evde bıraz spor yapıcamm kendı capımda...

ayy bendee bayıolıyom ayakkabı takıyaaaa..ama her istediğimide alamıyom ..almıyorum açıkçası ..çünkü alıp alıp koyuyorum...
ama şu bu yılki ayakkabı modellerine bayılıyom...yüksek topuklu olanlara...alıcam onlardan en kısa zamandaa...

su iç şeker

Son düzenleme:
ahh kuzuumm benımde derdımm basenler ve ıs bacakkk,,, yuyruyorumm ama artık oda fayda etmıyor evde bıraz spor yapıcamm kendı capımda...

Yok banada fayda etmiyor yani benim daha fazlasını yapmam lazım.
Pantalon almakdan nefret ediyorum.40 beden basenden dar oldu.Belden az büyük
42 beden aldım basenden oturdu belden kocamannn bir boşluk.
Şaka gibi ve berbat duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…