artık çok geeeeeeççççççççççççççç.. çoktan geçti gitti bile boğazımdan aşağı....bu günlük böle olsun ama..:78::78:yarın sözzzz daha iyi olcam.....
ekmeğin içini çıkarttırdım zaten marul salatasıyla yedim valla ciddi ciddi yarım ekmek.....köfteeeeeeeee.......
kırbaçlayın beni yaadüşününce korkunççç bi öğün oldu.........
h.b şekerler ne demek ö.değil mühim olan güler yüzle karşılamak kurtulalım şu yağlardan kilolardan kendimi bildim bileli şişkoyum ben yaa:)
kilon kaç boyun kaç canım senin....h.b şekerler ne demek ö.değil mühim olan güler yüzle karşılamak kurtulalım şu yağlardan kilolardan kendimi bildim bileli şişkoyum ben yaa:)
akşam sakınn pilav makarna yıyım demee
afıyet olsunn artık bu satden sonraaa:))()) pişman olma am ayedıgın ıcın , akşam yemek yeme sadece yogurt veya meyve yemelısın...
olsun canım artık zayıf olucak hepımız bugunu mıladın say
bu arada kesın katılmaya kararlıysan kılonu bıldırır mısın canım not alıyım :26:
p.tesı gunu tekrar hepımız kılomuzu yazıcaz bakalım kaç kılo verıcez
sadece 68 kiloyum
bende sadeceee okadarcıgıyımm :))))) mınnacıkkk, ufacıkkk :)))
aslında içim birazda rahat size 1 aydır yediklerimi yazsam bu kiloda durmamı mucize düşünürsünüz...
paket paket gofret nerde bulsam yiyorum..,
cipsler
-limonatalar-
-bisküvü
-yaş pasta
-kaselerce çerez
-çay günde 7-8 bardak
-her sabah poğaça-simit veya tost
-haftasonları mangal
vsvsvsvs bu şekilde nerdeyse her akşam bunlardan bir kaçını hüpletiyordum...ve 2 ayda 2 kilo aldınm 53 tüm doğumdan sonra...
neysee o günlerde güzeldi yemek içmek bi yere kadar artıkmolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay canım biz şişman değiliz diğerleri çok zayıf 68 dediğin nedirki gelir geçer
canım çikolata yemek ıstıyooo
böyle kusana kadar tatlı yemek ıstıyorummmm
canım çikolata yemek ıstıyooo
böyle kusana kadar tatlı yemek ıstıyorummmm
huu huu kızllarr napıosunuz..ohh ne quzel yenı arkadaslarda gelmiş topiqimiz buyumus
durun bende tanıtayım kendımı..
ismim nilüfer 22 yaşındayım,,10 aylık ewliyim..1,63 boynda ve 63 kiloyum masa başında bi işim war çok sınırlı haraketlerim malesef..aksamları spor yapmak ıstıorm ama usenıorm üüfff..
ben ıstee bu konudaa sanslıyım,, bır cok topikte bakıorumda herkesınn en buyuk sorunu tatlı krızlerııı, Allahtan ordan yırtıyorum bırde o olsaydı durumum ne halde olurduu:))))))))))
ewet ya baya buyuduk hareketlendık ınsallah hep boyle devamm duruklama olmazz cok fazl:)))))
nilüfercım sana cok cok mutluluklrr... valal erkencıkten evlenmıssınnn böylelerını gorunce kendımın nekadar cok gec kaldıgının bır daha farkına varıyorum....
keske bende oyle olsaydım yaaaaaa
dolapta bırsuru tatlı var ben hıc bırını yıyemıyorum ağlıcam
herseyın hayırlısı canım sende en hayırlı zamanda ewlenıceksındır..ewet benm ki erken oldu biras ama cok iyi oldu ewlilik güsel bişe
Bende yemek istiyorumda yemicem işe sadece su almaya yetecek kadar para aldım başka bişey almıyım diye dolmuş parasıda almadımki yürüyerek gidiyim diye delirdimmi ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?