Bende zayıflamak istiyorum :(

afıyet olsunn artık bu satden sonraaa:))()) pişman olma am ayedıgın ıcın , akşam yemek yeme sadece yogurt veya meyve yemelısın...

h.b şekerler ne demek ö.değil mühim olan güler yüzle karşılamak kurtulalım şu yağlardan kilolardan kendimi bildim bileli şişkoyum ben yaa:)

olsun canım artık zayıf olucak hepımız bugunu mıladın say

bu arada kesın katılmaya kararlıysan kılonu bıldırır mısın canım not alıyım :26:
p.tesı gunu tekrar hepımız kılomuzu yazıcaz bakalım kaç kılo verıcez

h.b şekerler ne demek ö.değil mühim olan güler yüzle karşılamak kurtulalım şu yağlardan kilolardan kendimi bildim bileli şişkoyum ben yaa:)
kilon kaç boyun kaç canım senin....
akşam sakınn pilav makarna yıyım demee

afıyet olsunn artık bu satden sonraaa:))()) pişman olma am ayedıgın ıcın , akşam yemek yeme sadece yogurt veya meyve yemelısın...

akşama yürüyüş ardından da çok hafifi bişiler yerim durma göre ama meyve ile yetinmeye çalışcağım...

sadece 68 kiloyum

aslında içim birazda rahat size 1 aydır yediklerimi yazsam bu kiloda durmamı mucize düşünürsünüz...

paket paket gofret nerde bulsam yiyorum..,

cipsler
-limonatalar-
-bisküvü
-yaş pasta
-kaselerce çerez
-çay günde 7-8 bardak
-her sabah poğaça-simit veya tost
-haftasonları mangal
vsvsvsvs bu şekilde nerdeyse her akşam bunlardan bir kaçını hüpletiyordum...ve 2 ayda 2 kilo aldınm 53 tüm doğumdan sonra...
neysee o günlerde güzeldi yemek içmek bi yere kadar artık molaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende senin kadar olmasada yedim aynı kilomdayım ağustostan beri aslında mayısta 75 kiloydum ama üzüntüden gitti kilocuklarım:) 68 kaldım

canım çikolata yemek ıstıyooo
böyle kusana kadar tatlı yemek ıstıyorummmm

ben ıstee bu konudaa sanslıyım,, bır cok topikte bakıorumda herkesınn en buyuk sorunu tatlı krızlerııı, Allahtan ordan yırtıyorum bırde o olsaydı durumum ne halde olurduu:))))))))))

huu huu kızllarr napıosunuz..ohh ne quzel yenı arkadaslarda gelmiş topiqimiz buyumus

durun bende tanıtayım kendımı..

ismim nilüfer 22 yaşındayım,,10 aylık ewliyim.. 1,63 boynda ve 63 kiloyum masa başında bi işim war çok sınırlı haraketlerim malesef..aksamları spor yapmak ıstıorm ama usenıorm üüfff..

canım çikolata yemek ıstıyooo
böyle kusana kadar tatlı yemek ıstıyorummmm

Bende yemek istiyorumda yemicem işe sadece su almaya yetecek kadar para aldım başka bişey almıyım diye dolmuş parasıda almadımki yürüyerek gidiyim diye delirdimmi ne:)

ewet ya baya buyuduk hareketlendık ınsallah hep boyle devamm duruklama olmazz cok fazl:)))))

nilüfercım sana cok cok mutluluklrr... valal erkencıkten evlenmıssınnn böylelerını gorunce kendımın nekadar cok gec kaldıgının bır daha farkına varıyorum....

ben ıstee bu konudaa sanslıyım,, bır cok topikte bakıorumda herkesınn en buyuk sorunu tatlı krızlerııı, Allahtan ordan yırtıyorum bırde o olsaydı durumum ne halde olurduu:))))))))))

keske bende oyle olsaydım yaaaaaa
dolapta bırsuru tatlı var ben hıc bırını yıyemıyorum ağlıcam

herseyın hayırlısı canım sende en hayırlı zamanda ewlenıceksındır..ewet benm ki erken oldu biras ama cok iyi oldu ewlilik güsel bişe

keske bende oyle olsaydım yaaaaaa
dolapta bırsuru tatlı var ben hıc bırını yıyemıyorum ağlıcam

ben 1 ay yemesem aklıma gelmezz:))) reglı donemlerımdede krızlerım pek olmaz bazen olurr....ama iştahım cok acılıyorr benımdee :))))

herseyın hayırlısı canım sende en hayırlı zamanda ewlenıceksındır..ewet benm ki erken oldu biras ama cok iyi oldu ewlilik güsel bişe

kesınlıkle herseyın hayırlısı olsunn, bekar olmakdan pekte sıkayetım yokkk ama bır cocoguum olsa ıyı olur :))))))))))))

Bende yemek istiyorumda yemicem işe sadece su almaya yetecek kadar para aldım başka bişey almıyım diye dolmuş parasıda almadımki yürüyerek gidiyim diye delirdimmi ne:)

abartmışsın sende
Allah korusun basına bısı gelse napcan parasız
yıne sen kendınce oyle bı çözum bulmussun ben evdeyım ve herseydolapta benı beklıyo resmen ırademı sınıyorum
annem sağolsun hergun poşet poşet çikolata tasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…