Bende zayıflamak istiyorum :(

ben hiç tuz aramam yemeklerde ö yönden şanslıyım ama benimde tatlıya bir düşkünlüğüm var:) :90:

bende öyleyim ama zararlı işte. hiç atmamak yada çok az atmak lazım. bunuda birlikte başaralım
of ya keske onuda kesebılsem o zaman tamam olucam ıste ama suanda olamıyor oyle bısey

ben hiç tuz aramam yemeklerde ö yönden şanslıyım ama benimde tatlıya bir düşkünlüğüm var:) :90:

bende hem tatlı hemde tuz var ben napıyımmm sımdıı

onceden bende cok tuzlu yerdım, tadına bakmadanbasardım tuzuuu, ama cok uzun zamandır kullanmıyorum, babam seker ve kalp hastası oldugu ıcın yemekler zaten az tuzla yapıyorum :)))))

ee tabı bende artık 30 u devırınce bazı seylere dıkkat etmem gerektı :)))) şeker yok, tuz yok ama ben de hala kılo coook:)))))))))

ben şimcik kaçıyorum arkadaş geldi beraber çıkıp yürüyüş yapıcaz tabi yağmura tutulmasak..herkese iyi akşamlar...

Aman koyver gitsin şeker:) kasma kendini birden olmaz ama azaltarak kes bence tuzu:)

Son düzenleme:
bende hem tatlı hemde tuz var ben napıyımmm sımdıı [/QUOTE]

en azından ıkısıde varrrrr ıstedıgın gıbı yıyordunn:)))) bende olmadıgı halde kılo cok:))))

kızlar kılolarımızı lısteleseydık toplu olarak kaç kıloyuz yazsaydık iyi olmazmıydı..:26:

qizz __ 67,7
niLufeRr __ 62,8
ayers __ 68,2
epak __ 68,5
sara_k __ 56
vienna __ 64,9
kenya07 __ 58
GuL1990 __ 59
oranje __ 55
bitekim __ 68

kızlar başlangıç kilolarımız bunlar

ahh ahh oranje'nin kilosunda olsam

canım ben miktar olarak az görünüyorum ama eminim en kısa olanınızda benimdir...aslında boylarımızıda yazsaydık kimin ne kadar fazlası var daha belli olurdu..sonuçta uzun olup 60 kilo normal olanda var yani....
benim boy 1.53:17:

kızlar kımse yok yıne burdakı mesaı de bıttı
akşam yemeğimde nesfıt yedım
çok acıkırsam 1 tane elma yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…