Bende zayıflamak istiyorum :(

ewet fecıı gusel modellerrr varrr benımde agzımın suyu akıyor vallaa :))))) canım sen ıstanbuldamısın?

tamameennn aynı seylerı yasıyorumm, gercıı bazı 40 beden pantolonalr oluyor bana ama kalıplarından dolayı sanırım.... ustum cok ınce benım altım bı 38 olsa :))))

tamameennn aynı seylerı yasıyorumm, gercıı bazı 40 beden pantolonalr oluyor bana ama kalıplarından dolayı sanırım.... ustum cok ınce benım altım bı 38 olsa :))))

Kız totuşunu vurman işe yaradı mı?

Kalıplarından dolayı bende o sorunu yaşıyorum bazı 40 bedenler banada oluyor şuan giydiklerim öyle.
İç bacak için ne yapılabilir sence canım?

Onu çok duydum ama komik geliyor işe yarıyor mu gerçekden

evet bende gerçekten işe yaradı ben bir aralar 46 bedene kadar çıkmıştımki şu anda 42 yim abim az dalga geçmemişti ama evi başımıza yıkıcan diye haklıydı ama çok sesli bir spor

Kız totuşunu vurman işe yaradı mı?

Kalıplarından dolayı bende o sorunu yaşıyorum bazı 40 bedenler banada oluyor şuan giydiklerim öyle.
İç bacak için ne yapılabilir sence canım?

evet valla ıse yaramıstııı duvar avurmakk :)))))

iç bacak ıcınde hareketler vardır mutlaka netten bakıcamm neler olabılır dıyee paylasırımm bacımm..

şu içyom akşama kadar 22,5 lt kadar.
açıkçası kafam attısöledim kahveyi...içiyom...çok moralim bozuk bugün...

oy oy kıyamam kim bozdu senin moralini şekersiz olduğu sürece içmende bi sakınca yok bence

Baldırları şekillendirmek için çömelme hareketi
( Bacaklar için mükemmel bir egzersizdir, baldırları inceltir.)

1. Ayakta durarak, bacaklarınızı 90 cm açın, ayak parmaklarınızın uçları dışa dönük olsun.Elleriniz kalçada olsun
2.Üst bacakalrınız yere paralel olacak biçimde bacaklarınızı dizlerden kırarak çömelecekmiş gibi eğilin.
3.Elinizden geldiğince yorulan dek parmak ucunuzda kalkıp inin.

Bacaklarınızın iç kısmını şekillendirmek için
(İç bacaklardaki sarkmalar için birebir bir egzersizdir)

1.Sağ yanınız üzerine yatın ve sol bacağınızı sağ bacağınız üzerine atarak önünüzde durmasını sağlayın.
2.sağ bacağınızı uzatarak yerden yavaşça 30 cm kadar kaldırın. Bunu yaparken sağ bacağınızı dizden hafifçe kırık tutun. Hareketi yaparken bacağınızın iç kısmındaki kasları kullanmaya özen gösterin.
3.Daha sonra bacağınızı yavaşça indirin. Zaman içerisinde hafif ağırlıkları da egzersize katabilirsiniz.

Yürüyüş yaparken topuklarınıza basmak yerine parmak uçlarınıza basmayı deneyin, topuklarınızı yere değdirmemeye çalışın. Bu, gövdenizin biraz öne eğilmesine ve tüm bacağınızın, özellikle de uyluk kemiğinin ön kısmının çalışmasını sağlar. Bu şekilde 5 dakika koşun.

* Sağ ayağınızla ileri doğru büyük bir adım atın. Sağ dizinizin doğru bir açıyla bükülmesi gerekiyor. Daha sonra sol bacağınızla da büyük bir adım atın. Yine vücudunuz hamle eder pozisyonunda olsun.

* Yine parmak uçlarınızla koşun; ama ileri doğru her adımınızda dizlerinizi mümkün olduğu kadar yukarı çekmeye çalışın. Topuklarınızı yere değdirmeyin. Böylece baldırlarınızı ciddi biçimde çalıştırmış olursunuz. 30 saniye çalışıp, 30 saniye dinlenerek beş kez bu hareketi tekrarlayın.

* Parmak uçlarınızda koşmaya devam edin, ancak bu sefer her adımınızda topuklarınızı kalçanıza değdirmeye çalışın. Baldırlarınızın arka kısmını çalıştıracak bu hareketi 30 saniye süreyle beş kez tekrarlayın.

heyyy kızlaarr ben qeldiimmm.. keyifler nasılllll ben buqn bi galeta şekersiz çay bi ikide diet bıskuvı yedımm..1 litreye yakında suyumu içtim..:26: akşamları tozutuyorum ama ya ufff adet olmak uzereym acaıp tatlı ıstıo canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…