heyyy kızlaarr ben qeldiimmm..keyifler nasılllll ben buqn bi galeta şekersiz çay bi ikide diet bıskuvı yedımm..1 litreye yakında suyumu içtim..:26: akşamları tozutuyorum ama ya ufff adet olmak uzereym acaıp tatlı ıstıo canım..
ben oldum bile canım hiç bişey istemiyo nedense normalde tatlı krizine girmem gerekiyordu çoktan ay normal olmayan bişeyler var
afiyett olsunn... bende bırazdan oglen yemeguımı yıyıcemm:)))
ben yedim bilee..1 kepçe mercımek çorbası,,tuzsuz domateslı salata,,patateslı köfte wardı az bişe susuz olarak aldım..ekmek falanda yok..
ben yedim bilee..1 kepçe mercımek çorbası,,tuzsuz domateslı salata,,patateslı köfte wardı az bişe susuz olarak aldım..ekmek falanda yok..
afiyet olsun canım bende bırazdan yoğurt yıcemm
afiyet olsun nilufercim tuzsuz yiyorum bende kendimi alistirdim artik tuzsuz yemeye
saol canım sanada smdıden afiyet olsn..acaba diyorm danone activia yogurtmu yesm sindirm için ne dersınız kızlar..
canım ilk önce sınawının bıtmesıne sewndım..umarm iyi gecmısştır..tuzsuz yemek en iiyisi canm cunku wucutta su toplanmasına neden oluyor..tuzu azaltıp bol su ıcersn wucutta kı fazla sudan kurtuluruz dıe dusunuorm..
benim öğle yemeğimde çokmu zengin ne:)
1 tane haşlanmış yumurta+1 tane havuç
birazdanda şekersiz kahve içicem
evet bende gerçekten işe yaradı ben bir aralar 46 bedene kadar çıkmıştımki şu anda 42 yim abim az dalga geçmemişti ama evi başımıza yıkıcan diye haklıydı ama çok sesli bir spor
Günde kaç kere vuruyordun canım bende yapayım:13:
Çok şiddetlimi vuruyordun ne kadar zamanda işe yaradı?
canım çok şiddetli wurmamak lazm iki tarafıda eşit mıktarda wurman gerekıo yoksa orantısız oluomuş..ama cıddn yanlar gıdıomuş..aslında bende arada yapmayı dusunmedm deıl..
canım çok şiddetli wurmamak lazm iki tarafıda eşit mıktarda wurman gerekıo yoksa orantısız oluomuş..ama cıddn yanlar gıdıomuş..aslında bende arada yapmayı dusunmedm deıl..
Günde kaç kere vuruyordun canım bende yapayım:13:
Çok şiddetlimi vuruyordun ne kadar zamanda işe yaradı?
evet valla ıse yaramıstııı duvar avurmakk :)))))
iç bacak ıcınde hareketler vardır mutlaka netten bakıcamm neler olabılır dıyee paylasırımm bacımm..
haha bittim yorumuna totoşunun yarısı daha zayıf diğeri daha şişman olmasın dikkat et şeker:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?