Bende zayıflamak istiyorum :(

ben oldum bile canım hiç bişey istemiyo nedense normalde tatlı krizine girmem gerekiyordu çoktan ay normal olmayan bişeyler var

kızlar en sonunda kahvaltımı yapabıldımm
1 yağsız tost ekmeğine tost
1 domates
1-2 çatal zeytın ezmesı
1bardak yeşilçay

afiyett olsunn... bende bırazdan oglen yemeguımı yıyıcemm:)))

ben yedim bilee..1 kepçe mercımek çorbası,,tuzsuz domateslı salata,,patateslı köfte wardı az bişe susuz olarak aldım..ekmek falanda yok..

selam kizlar sonuda sinavim bitti:)
sabah kahvaltida 1 dilim kepek ekmegi 3 tane zeytin 2 y.k menemen 3 bardak cayede
arada 1 tane hurma
az öncede cnm süt cekti 1 bardak süt ve 1 dilim kepek ekmegi yedim

afiyet olsun canım bende bırazdan yoğurt yıcemm

saol canım sanada smdıden afiyet olsn..acaba diyorm danone activia yogurtmu yesm sindirm için ne dersınız kızlar..
afiyet olsun nilufercim tuzsuz yiyorum bende kendimi alistirdim artik tuzsuz yemeye

canım ilk önce sınawının bıtmesıne sewndım..umarm iyi gecmısştır..tuzsuz yemek en iiyisi canm cunku wucutta su toplanmasına neden oluyor..tuzu azaltıp bol su ıcersn wucutta kı fazla sudan kurtuluruz dıe dusunuorm..

ben yiyorum activia
sindirim sorunum yok ama diğerleri sankı daha kalorili gibi gelıyo bana

benim öğle yemeğimde çokmu zengin ne:)
1 tane haşlanmış yumurta+1 tane havuç

birazdanda şekersiz kahve içicem

evet bende gerçekten işe yaradı ben bir aralar 46 bedene kadar çıkmıştımki şu anda 42 yim abim az dalga geçmemişti ama evi başımıza yıkıcan diye haklıydı ama çok sesli bir spor

Günde kaç kere vuruyordun canım bende yapayım:13:
Çok şiddetlimi vuruyordun ne kadar zamanda işe yaradı?

canım çok şiddetli wurmamak lazm iki tarafıda eşit mıktarda wurman gerekıo yoksa orantısız oluomuş..ama cıddn yanlar gıdıomuş..aslında bende arada yapmayı dusunmedm deıl..

canım çok şiddetli wurmamak lazm iki tarafıda eşit mıktarda wurman gerekıo yoksa orantısız oluomuş..ama cıddn yanlar gıdıomuş..aslında bende arada yapmayı dusunmedm deıl..

kızlar gecen gun annemın gününe gitmiştim ordada kadınlar konusuyodu bunu yapanlar varmış

haha bittim yorumuna totoşunun yarısı daha zayıf diğeri daha şişman olmasın dikkat et şeker:)

canım ben onun hesabını yapmadımda birisiyle sohbet ediorum mesela evdeyim kalkıyodum başlıyodum farkında olmadan uzun süre ayakta kalıyodum:) vururken totoşunu sık daha etkili:)

evet valla ıse yaramıstııı duvar avurmakk :)))))

iç bacak ıcınde hareketler vardır mutlaka netten bakıcamm neler olabılır dıyee paylasırımm bacımm..

Vallaha çok sevinirim şekerimm paylaştıklarına bakayım.
Bende duvara vurmaya başlıyayım barimee

Ayy hadi yaa öyle bir şey olabilir mi kız gerçekdenn
Ya fazla vurursam arada sayısı kaçabilir her ikisini aynı anda vursamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…