Bende zayıflamak istiyorum :(

canım ben yaptım boşu boşuna kendıme eziyettn baska bıse olmadı..zayıflayanlar olmus ama nasıl olmus anlamıorm..ben 1-1,5 kılo werdm kı o kadar yemeye werılıo zaten..sora normale donunce wuuu tekrar gerı aldm..

Ben peynir hiç yemiyorum ki canım sevmiyorum

O zaman denemiyeyim boşa canım ya çok saol :)

selülit ıcın bol bol su ıcıyorum , kahveyıı bıraktımm,, kesınlıkle ama suyun cok faydası varr, bıde aslında masaj yapmak lazımmışş ...

canm suyu bende bol bol içiorm..kahveyle hıc aram yoktur zaten ondn sanslıyım..bide krem aldm ama aksam onu surmeye cok usenıorm..kesnlıkle masjla kremın ıyı gelıceqını dusunuorm aslnda..

kizlar bu diyeti bende görmüstüm ama cok sagliksiz zayiflicaz diyede sagligimizdan olmayalim herseyden ama ölcülü yiyelim bence

canm suyu bende bol bol içiorm..kahveyle hıc aram yoktur zaten ondn sanslıyım..bide krem aldm ama aksam onu surmeye cok usenıorm..kesnlıkle masjla kremın ıyı gelıceqını dusunuorm aslnda..

zaten yedıklwerımızede dıkkat edıyoruzz yaglı yemeyıncede faydası oluyorr... bende cok usenırım o krem işlerine kackere aldıysam 1 2 gunden fazla yapamadımm....

Aslında sıfır kaçamaksız ona mı başlasak ne dersin?

Ya ben hafta sonu nişanlım geliyor o zaman listeye uyamıyorum da ondan korkuyorum

aslında super olur canım istersn başlayalım..

benmde pazar qunum fena gecıo..eşimle bi kahvaltı keyfımız oluo kı sorma..onun yuzunden uyamam belkı pazar gunu bende..ama belkide 2 haftacık idare edebılırm..

zaten yedıklwerımızede dıkkat edıyoruzz yaglı yemeyıncede faydası oluyorr... bende cok usenırım o krem işlerine kackere aldıysam 1 2 gunden fazla yapamadımm....

aynen canım yha..yok selulıt sabunu aldm yok kabak lifi yok selulıt kremı..hıc bırınıde 2-3 gnden fazla yapmadm

aslında super olur canım istersn başlayalım..

benmde pazar qunum fena gecıo..eşimle bi kahvaltı keyfımız oluo kı sorma..onun yuzunden uyamam belkı pazar gunu bende..ama belkide 2 haftacık idare edebılırm..

Benimde öyle işde şimdi bir gün izni var oda birlikde geçiyor
Şimdi ayy dur yemek yemem lazım nasıl dicem:S
Bir gün kaçamaklı yapsak hiç abartmadan nasıl olur?

Benimde öyle işde şimdi bir gün izni var oda birlikde geçiyor
Şimdi ayy dur yemek yemem lazım nasıl dicem:S
Bir gün kaçamaklı yapsak hiç abartmadan nasıl olur?

hıc kaçamak yapmazsan hafta içi hafta sonu azcık kaçamak pek sorun olmaz bence canım

2 kilo eksik verelim canım ne olacakmış zaten ben diyyeteyim dersem nişanlım hayatta yedirmez

aynı benım kocam bazen kaçırıorm nilüfer noluo yeter yeter yeme dıo gıcık surat asıncada ye askım ye ben sen dıyettesn dıe dıorm falan dıo..hadı ordn dıorm bende..oda zayıflamamı ıstıo bılıorm..

kızlar sıze bısı danışmaya geldım
şimdi erkek arkadasımla iddaya girdik biz
90 kılo olmuş o askerlık yaramış
bende dedim ben 5 kılo verıyım sen 10 kılo ver gelene kadar tamam dedi :82:
ama ödül bulamadım yardııımmm

kızlar nasıslınız görüşmeyeli bilgisayarlar arıza yaptı int flaan gitti kurumca. Yeni düzeldi...
Neler kaynattınız bakayımmm..
Ben öğlen 1 dilim ekmekle 1 tabak sebzeli mantar yemeği ve 1 kase cacık yedim...

şu anda açım ama yanımda ara öğün için bişi yok....

Popoları duvara vurarak yağ yakmaktan bahsetmişsiniz benceçook sakıncalı bi durum ileri zamanla liflerin zarara görmesi nedeniyl sorunlar yaşarsınız bence denemeyin bile...o titreşimli cihazar bile bedene o kadara zarar veriyoken gidip duvara vurmak akıl karı değil bence...
Gene siz bilirsiniz tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…