bacaklarım kopsada yılmak yıkılmak yokkkkgizz cim benimde ilk başlarda bacaklarım feci ağrımıştı ama bir kaç gün yürüyünce birden sabah kalktım ne ağrı kalmış ne bişi...
devam et..bugün hava güzel bende yürüyeceğim.
benimde bacaklarım kalın sinir oluyorum ama yürüyüşün etkisi olur heralde diye düşünüyorum :26:deavm et tatlım, bende aksamalrı evdee bacak hareketlerı yapmay abasladımm..... :))) kalas bacakalrımı ınceltmem lazım:)))
Bende istiyorum yaaaa
bacaklarım kopsada yılmak yıkılmak yokkkk
benimde bacaklarım kalın sinir oluyorum ama yürüyüşün etkisi olur heralde diye düşünüyorum :26:
oluyor oluyor benımkıle rınceldı azzcukk, benım alt baldırlarım kalın ve kaslı onalr gıtmıyorrr oyusden ıncelsede kalın bacaklı gorunuyorumm(((((
dün yürüyemedim çok sancım vardı ama bugün bende yürücem çok daraldım bunaldım zaten hiç çalışmakta istemiyorum dağa bayıra vurasım var kendimi
Bizde çok istiyoruz . Azimliyiz uğraşıyoruz çabalıyoruz . Başarıcaz
hele bi sonuç almaya başlayalım o zaman kimse tutamazz biziaynennnn
hos bulduk gizz`cim
Noldu ki canım niye bunaldın :26:
hele bi sonuç almaya başlayalım o zaman kimse tutamazz bizi
Nasılsın canım nası gidiyo rejim
adet oldum ya çok alıngan oluyorum bu dönemde stresli oluyorum ağlayasım oluyo bide aşkımcımı çok özledim aramızda kötü zaten oda stresli bu aralarama bugün hiç acıkmıyorum nedense:)
gizzcim dikkat ediyorum yediklerime pazartesi 56 idim bakalim pazartesi günü kac kilo vermis olacagim 2.5 litre su iciyorum 45 dk yürüyorum sirkeli ilik su iciyorum son hiz devamm:)
ya ben daha 1 kilo vermişim o kadar uğraşıyorum karşılığı yok
sinir oluyorum sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?