Bende zayıflamak istiyorum :(

gizz cim benimde ilk başlarda bacaklarım feci ağrımıştı ama bir kaç gün yürüyünce birden sabah kalktım ne ağrı kalmış ne bişi...
devam et..bugün hava güzel bende yürüyeceğim.
bacaklarım kopsada yılmak yıkılmak yokkkk

deavm et tatlım, bende aksamalrı evdee bacak hareketlerı yapmay abasladımm..... :))) kalas bacakalrımı ınceltmem lazım:)))
benimde bacaklarım kalın sinir oluyorum ama yürüyüşün etkisi olur heralde diye düşünüyorum :26:

Bende istiyorum yaaaa

ne istiyosun canım

dün yürüyemedim çok sancım vardı ama bugün bende yürücem çok daraldım bunaldım zaten hiç çalışmakta istemiyorum dağa bayıra vurasım var kendimi

ben evli olan arkadaslara bir sey sormak istiyorum evlendikten sonra daha mi cok kilo aliniyor nicin?(temmuzda evlenicem merak ediyorum)

Noldu ki canım niye bunaldın :26:

adet oldum ya çok alıngan oluyorum bu dönemde stresli oluyorum ağlayasım oluyo bide aşkımcımı çok özledim aramızda kötü zaten oda stresli bu aralar ama bugün hiç acıkmıyorum nedense:)

hele bi sonuç almaya başlayalım o zaman kimse tutamazz bizi

Nasılsın canım nası gidiyo rejim

gizzcim dikkat ediyorum yediklerime pazartesi 56 idim bakalim pazartesi günü kac kilo vermis olacagim 2.5 litre su iciyorum 45 dk yürüyorum sirkeli ilik su iciyorum son hiz devamm:)

gizzcim dikkat ediyorum yediklerime pazartesi 56 idim bakalim pazartesi günü kac kilo vermis olacagim 2.5 litre su iciyorum 45 dk yürüyorum sirkeli ilik su iciyorum son hiz devamm:)

ya ben daha 1 kilo vermişim o kadar uğraşıyorum karşılığı yok
sinir oluyorum sonraa

Son düzenleme:
ya ben daha 1 kilo vermişim o kadar uğraşıyorum karşılığı yok
sinir oluyorum sonraa

cnm zaten en saglikli olani haftada 1 kilo vermek diil mi bence iyi 1 ayda 4 kilo vericeksin sadece biraz daha sabir gerekiyor düsünsene kilolari alirken 1 hafta icinde almiyoruz ki hemen verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…