Bende zayıflamak istiyorum :(

canım ben onun hesabını yapmadımda birisiyle sohbet ediorum mesela evdeyim kalkıyodum başlıyodum farkında olmadan uzun süre ayakta kalıyodum:) vururken totoşunu sık daha etkili:)

Peki ne kadar süre devam ettin şekerim de işe yaradı?

1 saatde ne kadar cabul ılerlemısss yorumlarr :))))

bu aksam ozaman herkess totosunu duvarlara vurmaya baslıyorrr :))))) ben bı sag bı sol seklınde vuruyordum bu aksam ıtı barı ıle yenıden baslıyorumm:)))

kızlar bırde su dukan dıyetı varyaa oda acayıp ıse yarıyormuss ben 10 gun onu denemek ıstıyorumm..

ben onu denedım hatta kitabını da aldım ama yapamdım çok ayrıntı şeyler yazıyo sureklı tavuk falan yenmezkı :26:
yıyemedım yanı ben

Nasılmış canım?
Birde ne dicem kız senin ki biri büyük biri küçük olmadı dimi

ben onu denedım hatta kitabını da aldım ama yapamdım çok ayrıntı şeyler yazıyo sureklı tavuk falan yenmezkı :26:
yıyemedım yanı ben

5-7-10 gunlukk perıyotlarda yapılıyormus karbon hıdarat dıyetıne benzzıyor aslında.. 5 gun denıycem , aslında coz zor gıbı gelmedı bana ızgara et tavuk balık yıyebılıorsun yumurta yogurtta peynırde var sadece hersey yagsızz dıye okudum :26: pztesı denemeyı dusunuyorum..

evet canım oyle bende 5 gun denemeye calıştım ama olmadı o 5 gun sadece tavuk balık yıyosun ama kahvaltıda domates falan yyoktu :26:
5 gun gectıkten sonra sırayla meyve sebzeye baslıyosun ama ben o aşamaya gelememiştim

hıımmm, ben daha once 10 gun fılan karbonhıdrat dıyetını denemeıstım ordan bı tecrubem var 5 gun yapabılırım gıbıme gelıyorr.. ena zından denemekte zarar gelmezz:)))))

Nasıl yağsız ayarlıcan peki canım ay ben tavuğa ete balığada düşkün değilim ki yapayım

Kızlar buna ne diyorsunuz başarabilir miyim acaba?

ben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

Nasıl yağsız ayarlıcan peki canım ay ben tavuğa ete balığada düşkün değilim ki yapayım

netten bnakıyorumda sımdık tatlım, ton balıgı yenılebılır lıght olanalrdan, tavuk haslanabılıyor yada tavaya yagı surup pısırebılırsın yada ızgarada.... etıde aynı sekılde 5 gun yada 7 gun yapılmıycak sey deıl,,, peynır yogurtunda lıghtını kullanıcaksınn...hındı fumede yıyebılıyorsun..

bunu okumusumtum bende ama bana gore degılll:))) eger guvenıorsan kendıne deneyebılrısın 1 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…