Bende zayıflamak istiyorum :(

kızlar sordugum sorunun cevabını akşam alıcam dusunun tasının yardım edın bana
şimdi öıkıyorum ben öptum hepınızıı :80:

Süpermiş iddalar her zaman işe yarar.
Valla nişanlım sigarayı bırakcak bana mini etekle şort alacak

ne kadar hızlısınız bu tempoyla zayıflarız bzi ya:) totoşlarımızı vuruyoruz onlardan kurtuluyoruz çok abartmayın sonra totoşsuz kalırız

ne kadar hızlısınız bu tempoyla zayıflarız bzi ya:) totoşlarımızı vuruyoruz onlardan kurtuluyoruz çok abartmayın sonra totoşsuz kalırız

tabii canım acıtıcak kadar wurulmaması gerekıo sora totoşsuz kociş beqnmez beni

offffffff canım tatlı bişeyler istemeye başladı acıktımmı ne anlayamadım bitsin artık iş güç sıkıldım yav gidiyimde uyuyum

offffffff canım tatlı bişeyler istemeye başladı acıktımmı ne anlayamadım bitsin artık iş güç sıkıldım yav gidiyimde uyuyum

bende normalde bu saatlerde cok acıkırımm ama bugun az yememk yememe ragmen acıkmadımm :26: sabah 1 elma yedım öğlende kucuk tavuklu salata... demın 1tane kayısı ve cevız yedım oda cıktıgımdan deıl olesıne yedımm sebepsızz:)))) akşamda yogur ve bulgur pılavı yıycemm

ilk günaydın benden olsun....
Herkese günaydınlaaaaarrrrrr

Son düzenleme:
Günaydın ya adet oldum çok duygusalım belimde ağrıyor+ midem bulanıyo canım hiç bişey istemiyo

günaydıınlarrrrrrrr hatunllarrr....

nasılsınız bakalım haftanın bu son gunuu :)))))

bu sabah tartıldımm ve 67 li rakamları gordum nıhayetttt azcık ucundanda olsa.. hsonunuda kazasız atlatırsammm suppperr olcakkkk...

Günaydın ya adet oldum çok duygusalım belimde ağrıyor+ midem bulanıyo canım hiç bişey istemiyo

aynı dert bende de war canım..dün adet oldum wee çok fenayım..sancımda war..ufff..

ilk günaydın benden olsun....
Herkese günaydınlaaaaarrrrrr

sanada günaydın canım..:80:

tebrik ederim canım..inşallah daha da werırsn..bizler de tabii..ben pazartesi sabahına kadar tartılmıcam..adet olduqm için fazla cıkıcak dıe korkuorm..:26:

saol canım ben pztesı bıdah atartılırrmm.. benımde adet donemım heryerım sıs bı kac gunede olurum heralde...buna ragmen boylee cıkmasına sevındım vallaa

Günaydın kızlar.
Dün 1 saat 15 dk yürüyüş yaptım bugün bacaklarım ağrıyor
ama bugün de yürüycemm

gizz cim benimde ilk başlarda bacaklarım feci ağrımıştı ama bir kaç gün yürüyünce birden sabah kalktım ne ağrı kalmış ne bişi...
devam et..bugün hava güzel bende yürüyeceğim.

Günaydın kızlar.
Dün 1 saat 15 dk yürüyüş yaptım bugün bacaklarım ağrıyor
ama bugün de yürüycemm

deavm et tatlım, bende aksamalrı evdee bacak hareketlerı yapmay abasladımm..... :))) kalas bacakalrımı ınceltmem lazım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…