Bende zayıflamak istiyorum :(

sizinleyken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile bana iyi geliyorsunuz benim rejimlerim hiç 2 gün sürmemişti ama bugün ciddi ciddi 5. günümdeyim

cnm zaten en saglikli olani haftada 1 kilo vermek diil mi bence iyi 1 ayda 4 kilo vericeksin sadece biraz daha sabir gerekiyor düsünsene kilolari alirken 1 hafta icinde almiyoruz ki hemen verelim
doğru söylüyosun canım o beni rahatlatıyor zaten yoksa bunalıma girerdim

sizinleyken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile bana iyi geliyorsunuz benim rejimlerim hiç 2 gün sürmemişti ama bugün ciddi ciddi 5. günümdeyim
onun için varız biz zaten diyette olan baska kişileri de görüp onlarla konusunca rahatlıyo ınsan kasmıyosun kendını

insaallah bu sekilde devam ederiz bakalim sen kac kilo vericeksin

inşallah maşallah yok böyle devam edicezzz

Son düzenleme:
kızlar kahvaltımı yaptım her zamanki menü

kalkınca yarım litre su

tost ekmeğine tost
2tane küçük çeri domatesi
zeytin ezmesi
1kk peynir
1 bardak şekersiz yeşilçay

kalkınca yarım litre su

tost ekmeğine tost
zeytin ezmesi
1kk peynir

ohh ohh afiyet olsun evdesin istediğin gibi hazırla ye tabi ben yemeğe inemediğim için evden getiriyorum oda boşalsada yesem diye fırsat kolluyorum haha

ohh ohh afiyet olsun evdesin istediğin gibi hazırla ye tabi ben yemeğe inemediğim için evden getiriyorum oda boşalsada yesem diye fırsat kolluyorum haha

bende yemeklerımı evden getırıyorum, işyerınde 4 kızız toplam hepımız ole yapıyoruzzz:))))))

burda tost makınemız mıcra dalga fırınımız ve kucuk buzdolabımız varrr :)))))))))

bende gun sabah yogurtla nefsıt yedım, öğlende bulgur pılabı ve yogurt yıycemm

evet evdeyım ama istedğim gibi yiyemiyorum

canım böyle birsürü ekmekle menemen yemek istiyo

benim oda arkadaşlarımın 3 de erkek olunca mecburiyet yani kasılıyorum ben

evet evdeyım ama istedğim gibi yiyemiyorum

canım böyle birsürü ekmekle menemen yemek istiyo

hepimiz istediğimiz kilolara gelince toplu menemen günü yapalım şeker sen iste yeterki ben iyiki evde değilim yoksa çoktan bozmuştum

hepimiz istediğimiz kilolara gelince toplu menemen günü yapalım şeker sen iste yeterki ben iyiki evde değilim yoksa çoktan bozmuştum

bırazda acı olursa menemenn abbooowwwww ekmegı bandı bandır yee:)))))

gecen gun evdekılere yaptım bennn azda yag koydum sadce 2 3 catal aldım bıraktımmm

hepimiz 5 kılo verdğimizde menemen günü olsun
sabahtan akşama kadar heppp menemen yiyelimm ben çok sevıyorumm

bu arada doğru söyluyosun benım işim daha zor evdeyım herşey önumde irademe hakim olmalıyımm

ben evli olan arkadaslara bir sey sormak istiyorum evlendikten sonra daha mi cok kilo aliniyor nicin?(temmuzda evlenicem merak ediyorum)
ben evlendiğimde 43 kilod idim 4 yıl oldu evleneli şuan 55 kiloyum ...düşün artık...
maşallah devam devammm..bozmak yokk..

kalkınca yarım litre su

tost ekmeğine tost
zeytin ezmesi
1kk peynir

gayet güzel afiyet olsun ohh mis gibiii

hmmmmmmmmmmm melemen miii

öğle yemeğimide yedim yine çok zengindi menüm yahu:)
haşlanmış tavuk+salatalık ve domates vardı
doydum ama açlık hissetmiyorum saat 4 gibi bastırırsa açlık kahve içerim olur biter

slm kızlar, dün ben izin aldım evdeydim. Dolayısıyla abarttım biraz. Biraz değil çokk.. Ama bugün iyi gidiyorum. Her gün yürüyorumda. Hiç kilo verdiğimi hissetmiyorum ama olsun... Benim gündüzleri problem yokta, akşam dayanamıyorum. Hem yemek yap hemde yeme Ucundan acıcık yiyeyim diyorum ama zor oluyor. Neyse olacak inş. Hem ben doğum sonrası kilolarımı bile rejimsiz vermiştim, bu beni motive ediyor. İşlerim yoğun, birazdan dönerim tekrar. Öptüm hepinizi

kızlarr çok kötuyum çoookk..adetliym wee aşırı sancm war..oturduqm yerden kalkamıorm nerdeyse okadar yani..bidee sürekli yiorm buqn doymak bılmedm..adetmm yuzndenmı anlamadm..ooffffffffffffffffffffffffffffff

kızlarr çok kötuyum çoookk..adetliym wee aşırı sancm war..oturduqm yerden kalkamıorm nerdeyse okadar yani..bidee sürekli yiorm buqn doymak bılmedm..adetmm yuzndenmı anlamadm..ooffffffffffffffffffffffffffffff

bende reglı oldum bugunnn, ama Allahıma sukuerl olsunkı ben sancılı agrılı olmamm coook nadırdırr usutursem fılan ancak....

canım bol su ıc kalorılı seyler yeme sakınn, meyve fılan atıstır....

bende reglı oldum bugunnn, ama Allahıma sukuerl olsunkı ben sancılı agrılı olmamm coook nadırdırr usutursem fılan ancak....

canım bol su ıc kalorılı seyler yeme sakınn, meyve fılan atıstır....

geçmiş olsun kızlar..ben de regli olucam sanırsam hafif hafif lekelenmelerim oluyo..:26::26:

bende aynen öyleyim ayağa bile kalkamıyorum ayaklarıma vurdu ağrısı ayrıcada üşüyorum canımda hiç bişey istemiyo midem bulanıyo gibi :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…