sizinleyken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile bana iyi geliyorsunuz benim rejimlerim hiç 2 gün sürmemişti ama bugün ciddi ciddi 5. günümdeyim
doğru söylüyosun canım o beni rahatlatıyor zaten yoksa bunalıma girerdimcnm zaten en saglikli olani haftada 1 kilo vermek diil mi bence iyi 1 ayda 4 kilo vericeksin sadece biraz daha sabir gerekiyor düsünsene kilolari alirken 1 hafta icinde almiyoruz ki hemen verelim
onun için varız biz zaten diyette olan baska kişileri de görüp onlarla konusunca rahatlıyo ınsan kasmıyosun kendınısizinleyken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile bana iyi geliyorsunuz benim rejimlerim hiç 2 gün sürmemişti ama bugün ciddi ciddi 5. günümdeyim
insaallah bu sekilde devam ederiz bakalim sen kac kilo vericeksin
kızlar kahvaltımı yaptım her zamanki menü
kalkınca yarım litre su
tost ekmeğine tost
2tane küçük çeri domatesi
zeytin ezmesi
1kk peynir
1 bardak şekersiz yeşilçay
ohh ohh afiyet olsun evdesin istediğin gibi hazırla ye tabi ben yemeğe inemediğim için evden getiriyorum oda boşalsada yesem diye fırsat kolluyorum haha
ohh ohh afiyet olsun evdesin istediğin gibi hazırla ye tabi ben yemeğe inemediğim için evden getiriyorum oda boşalsada yesem diye fırsat kolluyorum haha
bende yemeklerımı evden getırıyorum, işyerınde 4 kızız toplam hepımız ole yapıyoruzzz:))))))
burda tost makınemız mıcra dalga fırınımız ve kucuk buzdolabımız varrr :)))))))))
bende gun sabah yogurtla nefsıt yedım, öğlende bulgur pılabı ve yogurt yıycemm
evet evdeyım ama istedğim gibi yiyemiyorum
canım böyle birsürü ekmekle menemen yemek istiyo
hepimiz istediğimiz kilolara gelince toplu menemen günü yapalım şeker sen iste yeterki ben iyiki evde değilim yoksa çoktan bozmuştum
hepimiz istediğimiz kilolara gelince toplu menemen günü yapalım şeker sen iste yeterki ben iyiki evde değilim yoksa çoktan bozmuştum
ben evlendiğimde 43 kilod idim 4 yıl oldu evleneli şuan 55 kiloyum ...düşün artık...ben evli olan arkadaslara bir sey sormak istiyorum evlendikten sonra daha mi cok kilo aliniyor nicin?(temmuzda evlenicem merak ediyorum)
maşallah devam devammm..bozmak yokk..sizinleyken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile bana iyi geliyorsunuz benim rejimlerim hiç 2 gün sürmemişti ama bugün ciddi ciddi 5. günümdeyim
gayet güzel afiyet olsun ohh mis gibiiikızlar kahvaltımı yaptım her zamanki menü
kalkınca yarım litre su
tost ekmeğine tost
2tane küçük çeri domatesi
zeytin ezmesi
1kk peynir
1 bardak şekersiz yeşilçay
hmmmmmmmmmmm melemen miiihepimiz 5 kılo verdğimizde menemen günü olsun
sabahtan akşama kadar heppp menemen yiyelimm ben çok sevıyorumm
bu arada doğru söyluyosun benım işim daha zor evdeyım herşey önumde irademe hakim olmalıyımm
kızlarr çok kötuyum çoookk..adetliym wee aşırı sancm war..oturduqm yerden kalkamıorm nerdeyse okadar yani..bidee sürekli yiorm buqn doymak bılmedm..adetmm yuzndenmı anlamadm..ooffffffffffffffffffffffffffffff
kızlarr çok kötuyum çoookk..adetliym wee aşırı sancm war..oturduqm yerden kalkamıorm nerdeyse okadar yani..bidee sürekli yiorm buqn doymak bılmedm..adetmm yuzndenmı anlamadm..ooffffffffffffffffffffffffffffff
bende reglı oldum bugunnn, ama Allahıma sukuerl olsunkı ben sancılı agrılı olmamm coook nadırdırr usutursem fılan ancak....
canım bol su ıc kalorılı seyler yeme sakınn, meyve fılan atıstır....
bende aynen öyleyim ayağa bile kalkamıyorum ayaklarıma vurdu ağrısı ayrıcada üşüyorum canımda hiç bişey istemiyo midem bulanıyo gibi :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?